6.4.2021
Kategorie: Kultura a tipy

Připravte se na letní sezonu: Party stan umožní venkovní posezení za každého počasí

Sdílejte článek:

Zima je definitivně u konce a mnozí z vás se už jistě těší na příchod teplého počasí, kdy budou moci trávit mnohem více času venku. Nedílnou součástí jarních a letních měsíců je bezesporu také odpočinek na zahradě, kde se navíc dají pořádat akce s rodinnými příslušníky a přáteli. Aby vás nepřekvapil déšť či vítr, je vhodné mít na zahradě k dispozici nějaký přístřešek. Jednoduché řešení se nabízí v podobě party stanu.

Klasický party stan je ideální ve chvíli, kdy na zahradě u svého domu nemáte krytý altánek, terasu nebo podobné přístřešky. Dá se postavit během pár minut, což platí také o bourání.

Na co si dát pozor při výběru party stanu?

Kvalitní party stan se obvykle skládá z ocelové konstrukce, moderní varianty pak mají jednotlivé tyče provedené z lehčího hliníku, takže se při stavbě stanu nemusíte tolik namáhat. Aby party stan mohl plnit ochrannou funkci před deštěm a větrem, je důležité zvolit takové řešení, které má odolnou plachtu. Praktické a přitom levné je opláštění z umělého materiálu, které nepropustí ani kapku.

Party stan najde bohaté uplatnění. Dá se využít nejen při pořádání soukromé akce, poslouží rovněž třeba jako reklamní stánek, potažmo prodejní stánek. Záleží samozřejmě na rozměrech stanu. Klasický domácí party stan má obvykle rozměry 2×3m, pořídit se však dají i prostornější modely. Prodejní a reklamní stánek je přeci jen vhodnější volit ve větších velikostech.

Úschova a převoz party stanu

Velkou výhodou party stanu je jeho skladnost. Jakmile jej složíte, zabere skutečně jen minimum místa, dá se bez problémů uschovat v rohu garáže, kůlny, případně ve spíži přímo v domácnosti. Složený se vám snadno vejde také do kufru automobilu, takže si jej můžete vzít na chatu či chalupu, když odjedete na víkend mimo své bydliště.

Party stany jsou levné, i větší modely vás vyjdou maximálně na pár tisíc korun. A to jistě není bůhvíjak nákladná investice. Party stan si zkrátka může dovolit každý majitel rodinného domu, chaty a chalupy.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...