1.4.2021
Kategorie: Společnost

Mateřské školky a testy?

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝLockdown pokračuje a postupná degradace společnosti s ním také. Nemoc, kterou lidstvo poznalnalo před cca rokem a půl skutečně způsobila smrt mnoha lidem, kteří by tu ještě pravděpodobně byli. Ignorace její léčby a upřednostňování naprosto nevyzkoušených vakcín naznačuje, že tito lidé byli de facto obětováni.

Jestliže loni na jaře se umíralo poměrně málo, letošní začátek roku už přinesl podstatně horší dopady. Každý z nás už zná někoho, kdo byl a již není. I přesto se politici nejsou schopni dohodnout na okamžitém uvedení prospěšných a účinných léčiv. Situace došla tak daleko, že když si je objednáte ze zahraničí a přijdou poštou do Čech, Česká pošta je zlikviduje. V Rakousku zase dělají, že tento druh léčiv neznají a musela by se objednat z Německa, tam je odmítají dodat. A lékaři se nejsou schopni dohodnout ani mezi sebou a dochází k partyzánským akcím, kdy ti skutečně zodpovědní léky shánějí sami a zachraňují své pacienty na vlastní pěst.

Situace se zdramatizovala po celé Evropě. Jestliže ještě v lednu ve Francii nosila roušku tak polovina lidí, dnes už to jsou 4/5. Myšleno venku. v Německu jsou schopni Vás kamenovat, když ji nemáte, tedy aspoň v některých místech. Hysterie zdraví nijak nepomáhá, přitom jde o vir, který je sice možná agresivní, ale na zdravém těle si vyláme zuby. Jenže pohyb, ten podstatný atribut zdravého života nám byl odepřen stejně, jako možnost prevence formou otužování. Kdyby navíc všechny peníze vyhozené oknem byly investovány do vitamínů přístupným lidem, například infúzí podávaného C-vitamínu, případně dalších vhodných preparátů, bylo by skóre v kolonce zemřelých úplně jiné.

Nyní se situace lepší, ovšem jde o klam. Lidé se musí naučit s covidem bojovat. Pořád se opakují stejné chyby a slabší organismus prohrává. Přesto se život musí vrátit do stavu, kdy děti chodí do škol, lidé do práce a vzájemně se potkávají. Politici chtějí stále dokola testovat a očkovat. Nic jiného. Nyní se testy mají týkat i malých dětí v mateřských školkách. To už je šílené. Absolutní většina testů vyžaduje kontakt nedůvěryhodného materiálu testovacích prostředků s tkání dětí. Protože jsme svědky pandemie tvořené umělým virem, nelze věřit už ani tomu, že testy jsou neškodné. Nechat testovat malé děti něčím, o čem si nejsme jistí, že jim neublíží, je tak nepřípustné. Jestliže dospělí se mohou rozhodnout sami a nést následky, pak u dětí toto právo prostě neexistuje. A zodpovědní rodiče to nesmí dopustit..

Je nejvyšší čas ukončit diktaturu neschopných politiků a uplacených lékařů. Co jiného než ztracené životy dospělých a riziko ohrození zdraví dětí by nás mělo přimět k zamyšlení se nad dalším postupem a přístupem. Šílenci stupňují požadavky na testování 2x týdně. Měli bychom se vzepřít a říct dost. Testy nikdy nikoho nevyléčily. Vakcíny zatím v ničem nepomohly. Pojďme vzít rozum do hrsti a boj s covidem vyhrajme i bez politiků, za to se zodpovědnými lékaři ochotnými léčit, ne pohřbívat. Bez normálního života se to nepovede.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,57 out of 5)
Loading...