28.3.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Nesnímatelnými náramky to začíná!

Sdílejte článek:

VOJTĚCH MACHÁLEK

Na covidovém nebi vyšla nová hvězda. Říká si Pavla Svrčinová a vyfasovalisme ji, co by novou hlavní hygieničku. Člověk na takovém postě by měl být všem ostatním v hygienickém chování vzorem, ale fotografie, která ji ukazovala pod peřinou se dvěma psy v posteli , to však nijak nepotvrzovala. Je to v podstatě její věc  a potřebuje li k mazlení v posteli dva psy a nikoho jiného, tak budiž.

Ale co je určitě na zvednutí krevního tlaku, je údajně její nápad na zavedení nesnímatelného náramku. Ten nám má umožnit údajně naprosto úžasný budoucí život, připomínající život, který každý z nás vedl, než přišla doba takových mudrců. Je to prý úžasný a přímo osvobozující nápad. Umožní nám prakticky neomezený vstup na různé koncerty, sportovní utkání, vstup do hospod a restaurací a považte, po dobu platnosti náramku, to je celé 2 dny!  A jen každý druhý den musíte  jeho platnost prodloužit negativním PCR testem!

  Zase jsme ve světě v něčem první! Ano, ve světě se již podobné, lidskou svobodu svazující okovy objevily, ale její nápad je prý inovativní v tom, že se týká PCR testů a umožňuje nám stále prokazovat svou bezinfekčnost!! Prognóza doby trvání tohoto zvěrstva není uvedena, takže je to možná na věčné časy!

Taková cypovina ji nemohla nikde jinde napadnout, než při mazlení s těmi hafany v posteli. A to prý v budoucnu bude doplněno o očkování, o přítomnost množství protilátek v těle a další zdravotní data.

A další významná Češka, komisařka V. Jourová se zase nechala slyšet, že Covidový pas EU, na jehož vzniku má také čest se podílet, musí být pro občany EU zásadně nediskriminační !! Jako by už jeho vznik a tvrdé vyžadování nebyla diskriminace sama!

Covid není jediná infekční choroba na kterou se umírá. Takový AIDS je také pěkný strašák. Takže ti co jej mají, tak ti nemusí nikde dokazovat svou momentální bezinfekčnost a žádné nesnímatelné náramky jim nehrozí? Nikde na světě? Jak to, že to po nich dodnes nikdo nechtěl ? A infekčních nemocí, na které se umírá je celá řada.

Dnešní rozhovor s ministrem Havlíčkem jen potvrdil, že ČR si libuje v tom, že stále usilujeme o to být neustále v něčem první. At´se jedná o počty nakažených v přepočtu na 100000 obyvatel , nebo o počet mrtvých. V tomto případě být první, znamená být nejhorší. Havlíček se chlubil tím, že jsme prý asi jediní na světě, kteří  firmám nařídili testovat a tvrdil, že testů je denně půl milionu a v testování na 100000obyvtel jsme nejlepší na světě. 

Těch půl milionu nesedí s oficielním počtem testů PCR a antigenních, které končívají  maximálně u čísla 170000 a uvádí je denně ÚZIS. Pokud nekecá, tak musí být ještě jedna utajovaná, nebo vedlejší  statistika pana Havlíčka. Na důvěryhodnosti  vládním čulibrkům  tento nesoulad určitě nepřidá. A to je v záloze ještě  9 milionů testů pro naši omladinu ve školách. Pokud se rodiče nepostaví proti tomu, aby se 2x týdně někdo jejich dětem rýpal v nosních dutinách, tak se to rozjede a pan Havlíček bude ještě spokojenější. Nikdo jiný než rodiče, třeba i za pomoci prarodičů a odvážných právníků, to zastavit nedokáže.

Osobně to vidím černě. Z různých průzkumů vyplývá, že v současné době je tady asi 40% lidí, kteří tomu budou tleskat. Kteří budou nadšeni a budou děkovat vládě  za cokoliv, třeba, že mohou dokonce až do vedlejšího okresu. Budou vítat, když budou vypuštěni z malé klece do větší. Budou vděčni za nesnímatelné náramky, za Covidové pasy, za denní výtěry nosu v práci, za očkování .

 Nebude jich zajímat, že SÚKL řeší již 25 oficielních úmrtí po očkování a více než 2000 vedlejších účinků.  Jen 25 úmrtí proto, že smrt  32 zemřelých po očkování  v DD Vrchlabí nevzali vůbec v úvahu! Jejich odůvodnění je jasná bagatelizace vážného problému. Říkají, že časová souvislost rozhodně nemusí znamenat souvislost příčinou. Většina úmrtí prý byla vysvětlena zhoršením již existujících nemocí!

Tak dobře.  Byli očkováni, přesto zemřeli a podle SÚKLu zemřeli proto, že byli staří a měli více vážných nemocí. Takže typický dvojí metr.  Co ti mrtví, které údajně zabil jen a jen Covid, ti nebyli převážně staří nebo majitelé vícero těžkých chorob?  U nich se to nedá vysvětlit naprosto stejně? Že příčinnou úmrtí bylo zhoršení vážných existujících nemocí? Proč asi je součástí statistiky mrtvých formulace, že statistika zahrnuje všechna úmrtí osob, které byly pozitivně testovány na Covid bez ohledu na to, jaké byly příčiny jejich úmrtí”. Aplikujme tuto formulaci na mrtvé po očkování:

Statistika zahrnuje všechna úmrtí osob, které byly očkovány proti Covidu, bez ohledu na to, jaké byly příčiny jejich úmrtí”. To jak vidno zříti, nelze. V případě Covidových mrtvých se pochybnost nepřipouští, i když Blatný i Dušek říkali něco jiného, a u mrtvých po očkování je pochybnost vyžadována. Prostě zdravotní  přínos po očkování je podle nich důležitější, než nějakých  57 mrtvých při něm. A 2200 vedlejších účinků je podle nich úplná prkotina. Dívají se na to v podstatě s pohrdáním, podle starého komunistického hesla ” Když se kácí les, tak lítají třísky”. Byznys si kazit nikým nenechají.

 Mezitím naši vládci nasazují postupně mříže na všechny osobní svobody. Nesnímatelnými náramky to teprve začíná! Pokud dovolíme, aby realizovali vše co je nám avizováno, tak 10 milionů našich občanů se stane novodobými nevolníky s okovy na rukách a nohách! Jde o pokus instalace novodobé verze nevolnictví !

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (39 votes, average: 4,77 out of 5)
Loading...