14.3.2021
Kategorie: Společnost

Když je z konspirace realita

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝPlno konspiračních teorií, které se před pár lety považovaly za výmysly lidí s psychickými problémy, se naplnilo. Je až strašidelné, s jakou pravidelností se dozvídáme o nových událostech, které bychom ještě nedávno považovali za námět pro fantasmagorický film. Ze schizofreniků a konspirátorů se bohužel stávají tak trochu vizionáři, jejichž předpovědi se naplňují.

Které konspirační teorie se už naplnily a u kterých se postupně ukazuje, že nebyly výtvorem chorých mozků?

Již na přelomu tisíciletí se objevily první informace o tom, že lidstvo čekají epidemie, které by mohly být vyvolané uměle, s nimiž si nebudeme umět poradit a bude třeba proti nim očkovat. Po dalších deseti letech se dokonce o viru podobném covidu-19 psalo v oficiální dokumentech nadací jak u Rockefellerů, tak i Rothschildů. A v roce 2019 se vir objevil ve skutečnosti a prazvláštním způsobem a s neuvěřitelnou rychlostí a přesností se roznesl po celém světě.

Bill Gates již přes deset let hovoří o tom, že je třeba lidskou populaci na zemi regulovat a nynějších 9 mld lidí snížit na cca 1mld. Jedním z nástrojů má bát celoplošná vakcinace lidstva. Nikoliv ekonomické a jiné možnosti regulace, ale vakcinace. Ta má za úkol snížit možnost rozmnožování a zároveň zkrátit délku lidského života. Covid tak naplňuje hned několik předpokladů najednou a povinné celosvětové očkování je právě teď na programu. Gates se musí tetelit blahem. A my ostatní se bát toho, co ten koktejl ze stříkaček způsobí v dlouhodobějším horizontu.

Čipování lidí je aktuálním záměrem elit. Jde o způsob, jak získat totální kontrolu na občany. O tom snili již dávní vládci. Bez jejich svolení se plebs nesměl ženit a vdávat, stěhovat se. Svoboda je velmi křehká a má takové hranice, které jsou nastaveny. My jsme si svobody užili v krátkém období od roku 1989. V posledních letech však Evropská komise přitvrzuje a být v Evropské unii znamená o nabyté svobody přicházet. Žijeme v období digitalizace a rozmachu elektroniky. Čipy implantované nám pod kůži pak budou jen další možností, jak nás sledovat na každém kroku, vyhodnocovat náš pohyb a případně zabránit všemu, co se těm nahoře nebude líbit. Na psech se technologie zkouší už nyní a v některých zemích k čipování lidí také dochází. Covidpassy jsou dalším stupněm toho, jak lze s lidmi manipulovat. A představte si situaci, kdy si někdo bude chtít změnit identitu. To už se nebudou krást občanky, ale dojde na čipy. Jak skončí původní nositel, to si asi dokážeme představit.

Ruku v ruce s čipováním a očkováním jde další věc, o které se nyní mluví. Jsou to nanočástice schopné změnit chování lidí, do kterých se dostanou. Tato věc se momentálně skutečně jeví být konspirací, nicméně nanotechnologie je už nyní tak vyspělá, že je to možné a 5G sítě jsou zase natolik výkonné, že spojení těchto výdobytků výzkumu skutečně za pár let může vést k naprosto šíleným změnám. Začne to opět dalším stupněm sledování každého z nás, ale je otázkou času, kdy budou jedinci ovládáni na dálku. Zní to šíleně, ale řekl by někdo před rokem a půl, že budeme buď zavřeni doma nebo venku skryti za kusem hadru? Že se nebudeme hádat o to, vyhraje li Sparta či Slavie, ale mezi sebou a důvodem bude, zdal li je respirátor vhodný na denní nošení či nikoliv?

Chemtrails je tématem diskusí posledních 10 let. Ti, kdo v něj věřili, byli považováni za blázny. Tento týden podalo několik evropských států žalobu na organizaci WHO týkající se právě tohoto ,,práškování“ obyvatelstva ze vzduchu. Na první pohled bezcílně létající letadla, ovšem tak, aby případným vypouštěním chemických látek pokryla předurčenou plochu, se objevují příliš často a dokážou z jasného dne udělat lehce podmračenou oblohu. Jde o ,,ochlazování“ zemského povrchu pomocí sloučenin hliníku a těžkých kovů, nebo se nově využilo letadel k expedici viru? Ano, zdá se to přitažené za vlasy, ale co z výše uvedeného, co už se děje, se nám před pár lety nezdálo být nesmyslem?

Mohli bychom pokračovat dále. Máme tu témata Cabaly, iluminátů, sionistické nadvlády, geneticky modifikovaných potravin, řízené změny DNA, již probíhající Great Reset, začíná se naplňovat úplně šílený plán nazvaný Green Deal. Omezení mobility občanů už je blízkou realitou. Před 20ti roky to vše byly konspirace. Nyní se neuvěřitelnou rychlostí mění v každodenní realitu. Třeba takový proslulý ,,konspirátor“ Däniken musí být nadšený, kam až se dá s nepodloženými předpověďmi dospět. A my jen sedíme, kroutíme hlavou a ničemu nevěříme, dokud to na nás nedopadne. Na nic více se nevzmůžeme?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (46 votes, average: 4,46 out of 5)
Loading...