15.1.2021
Kategorie: Společnost

Kde je CENZURA, tam není SVOBODA!

Sdílejte článek:

MATOUŠ BULÍŘ

Poté co Twitter zjistil, že mu prošlo odstranění prezidenta USA, rozhodl se přejít do ofenzívy proti všem těm, co nevyznávají jedinou povolenou pravdu.

Jádro oné “konspirace” QAnon tvoří přesvědčení, že Washington ovládá skupina pedofilů, mezi něž údajně patří řada nejvýše postavených demokratů či hollywoodských celebrit. O tom kupříkladu už před lety mluvil i Mel Gibson.
.
V USA je všeobecně pedofilie silné téma. Je to podobné, jako by Twitter začal mazat účty každému kdo tvrdí, že Andrej Babiš a lidé kolem něho systematicky rozkrádají náš stát. Všichni to víme i vidíme, ale reálně k tomu vlastně nemáme žádný faktický důkaz v podobě odsuzujícího rozsudku, takže i toto naše přesvědčení lze s úspěchem označit za konspirační a podle toho s námi na sociálních sítích zatočit.
CENZURA nabírá na obrátkách rychleji, než jsem si i JÁ dokázal představit.
.
Připomínám, že až do Norimberského procesu v roce 1946 bylo považováno za konspiraci to, že Němci systematicky v koncentračních táborech vyvražďují miliony lidí. A až do napadení Polska bylo Německo považováno za vážený a úctyhodný stát, takže věřím tomu, že být v té době Twitter, tak by byl schopen mazat účty každého, kdo by se proti Německu a osobě Adolfa Hitlera vymezoval skrze tvrzení, že tento režim vraždí lidi.
.
Nic jako CENZURA ve jménu vyššího dobra a pro ochranu svobody a demokracie NEEXISTUJE! CENZURA je CENZURA a je to TOTALITNÍ PRVEK MOCI! Kde je CENZURA, tam není SVOBODA!
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 4,74 out of 5)
Loading...