15.12.2020
Kategorie: Společnost

Necenzurovaná zpráva z USA

Sdílejte článek:

COM/FB

Na facebooku se objevila velmi zajímavá zpráva od Češky žijící v USA. Velmi realisticky popisuje současné dění. Přinášíme ji našim čtenářům ve stylisticky i jazykově neupravené podobě. Věříme, že to nebude vadit, neboť informace ve zprávě obsažené jsou opravdu velmi interesující:

“Ahojte vsichni,
 .
Mile me prekvapil vas zajem o Ameriku. Asi jsem uz moc zamerikanizovana (tzn. nikoho nezajima co se deje za morem. Tedy krome imigrantu). Par z Vas napsalo I individualne, odepisu vsem nejednou.
Nejprve odpoved na nejjednodussi otazku. Kdyz jsem napsala, ze naboje jsou tady na pridel, tim jsem myslela, ze obchody ti neprodaji vic nez dva balicky naboju. Stejne jako s toaletakem za covidu. Ceny imunice taky strasne stouply. Krabicka 9mm stavala $10-$15. Ted je to nekde mezi $30 and $50. Cili jeden naboj tak za 1 dollar. Asi pred trema mesicema jsem slysela, ze zadost o povoleni na zbran vzrostl v Texasu o 300%.
 .
Situace se tady zmenila od meho posledniho e-mailu.
 .
Za prve. Dementni Biden sam rekl v jednom rozhovoru, ze demokrati zorganizovali nejvetsi volebni podvod v historii. Vyjimecne nelhal. Posledni 2-3 tydny tady davaji v primem prenosu senate hearings, nekdy na to koukam. Maji videa jak ve dve v noci (pote co poslali vsechny domu) vytahuje 5 lidi beze svedku kufry s volebnima listkama a louduji je do volebnich masin. Maji statistiky ukazujici, ze presne v tu samou dobu naskocily hlasy pro Bidena o desitky tisic hlasu. Maji nespocet forensnich expertu, kteri vysvetluji, ze mnoztvi hlasu za kratky casovy segment je technicky nemozne ve srovnani s hardwarovou kapacitou volebnich masin. Tyhle forensiky maji ve vsech zkorunpovanych statech (MI, WI, AZ, NV, GA, PE). Maji stovky podepsanych notarsky overenych cestnych prohlaseni svedku kteri videli podvody. (Mimochodem, tady te poslou do vezeni za lhani pod prisahou.) Ty svedky ted levice pronasleduje a zastrasuje, nektere vyhodili z prace. Rikam, jak 50. leta v Cechach. Vcetne ridice nakladaku, kteremu ukradli nakladak plny volebnich listku, ktere prepravoval z New Yorku do jineho statu. Ve vsech tech battleground states se svedkove schoduji, ze zabranili republikanskym poll watchers (svedkove co dohlizeji na regulernost) aby byli vubec pritomni v mistnostech, kde se pocitali volebni listky poslane postou. Tady za normalnich okolnosti muzou volit postou jenom lidi and 65 let, prokazatelne nemocni a nebo lidi mimo domov, naprikral military v zahranici. Jak rekla Hanoi Jane (Jane Fonda), covid byl naprostym pozehnanim pro demokraty. Cimz myslim, ze demokrati rozeslali miliony podvodnych volebnich listku. Volili tady postou (I osobne) desitky tisic mrtvych, nezletilych, imigrantu, nekde prohnali davku volebnich listku masinout as petkrat. Ukazovali test, kde do jedne masiny strcili stejne mnozstvi listku pro Trumpa a pro Bidena. Z masiny vypadlo, ze Biden vyhral o 25%. Kdybych mela sepsat vsechno, co jsem slysela pri tech senatnich slysenich, to bych musela napsat knihu. Ani jsem se nezminila o $250 milionech dolaru, ktere Zuckerberg rozeslal po cele Americe na levicove ovlivneni voleb. Vcetne okresu, kde ja bydlim.
 .
Texaska zaloba byla o neuznani voleb ve battlegroud statech, ktere porusili volebni zakony. Jenom legislativci muzou zmenit volebni pravidla. V tech battleground statech je menili levicovi starostove, sefove volebnich tymu,… Coz je nelegalni a neplatne. Napriklad, nekde prodlouzili volby treba I o tyden (aby mohli dorovnat hlasy, kde Trump zvitezil). K Texasu se pridalo asi 17 statu (kdyz jsem posledne koukla). Abych to uzavrela. Trumpuv historicky odkaz nejspis bude, ze odhalil jak strasne prorostla je korupce zpusobena starymi strukturami. Stara struktura, to ceske slovo fakt sedi. A k prekvapeni lidi, korupce republikanu I demokratu. Zacalo to jit z kopce za stateho Bushe (rep), Clinton (dem), Bush ml. (rep), Obamy (dem). Spionovanim vlastnich obcanu nez povoleni soudy (odposlechy, e-maily atd). No a Trump nebyl )soucasti te masinerie, tak se ho vsichni chtej zbavit. Republikani I demokrati.
 .
Soudci vubec nedaji ani sanci na slyseni zalob o volebnich podvodech. Tvrdi, ze nikdo nepredlozit dukazy a pripad uzavrou bez slyseni. A zaluje mnohem vic lidi nez jenom Trumpuv volebni tym (Giuliani) nebo State of Texas. Nejvyssi soud za to zaplati, ze to smetl ze stolu v patek. Protoze ted je jich devet (6 rep a 3 dem). Az se stane Chlamydie Harris presidentkou, tak zvysi pocet soudcu z deviti na (rika se az ) o deset vic, a da tam same radikalni aktivisty. Tomu se rika “packing the court”, kdybyste slyseli ten vyraz. Stejne tak republikansti politici zaplati za to, ze se nepostavili za vlastniho presidenta Trumpa, protoze pri pristich volbach budou prohanet zmanipulovanejma volebnima masinama jejich vlastni jmena.
 .
Je tady NESKUTECNA cenzura. Facebook, Google, Twitter, Youtube a 99% medii vsechno cenzurujou. Konservativni lidi tady ted nejvic ctou blogery a male internetove webovky. Twitter vcera zablokoval Trumpovy tweety, takze ted lidi nemuzou uz ani likovat ani komentovat. Kdyz clovek zada “election fraud” na google, tak je vsechno zablokovane. Cina hadr. Kdyz clovek neco napise na Facebook, tak na vsechno davaji nalepku, ze je to falesna zprava. Stejne tak na youtube. Zablokovali tam ted dokonce i jednu ze dvou nejuspesnejcih kabelovek (OAN, One American Network). Trumpovi priznivci prehazeji na nove platformy, abychom vubec mohli sdilet co se deje. Driv se prepisovalo v Cechach pod kopirakem na psacich strojich. Ted si tady preposilame screen shots, protoze dobre informace hned media odstranuji. MeWe (necenzorovanej novej Facebook), Parler (necenzorovajen Twitter), Rumble (youtube) jsou platformy, na ktere lide prechazeji. Rudy Pravo bylo naprosty amater s tim co se ted deje tady. Big Tech Trumpa nesnasi. Big Tech je tady ted snad nejvlivnejsi velicinou. Maji totalni kontrolu and tim, ze smime a nesmime videt.
 .
MImochodem, videla jsem Olgu Matuskovou a Formanovu vdovu vyjadrovat se v Udalostech k volbam. Perfektni ukazka Ameriky. Matuskova je stredni pracujici trida (pro Trumpa), Formanova je uboja Hollywoodska milionarska vdova, ktera nema ani paru jak zije vetsina Ameriky (ona je pro Bidena). Pro Trumpa volilo nejvic Hispancu a cernochu v historii. Ti typicky voli jinak demokraty. 75 milionu volicu je tady ted PEKNE nasranejch. A to I na republikany nebo Fox News, kteri se nepostavili za Trumpa. Fox tady byla nejvic sledovana televize, od voleb prisli o 30% divaku.
Ted co se zmenilo od meho poslednoho e-mailu. Byli jsme tady na nervy z marxistu. Jak se ovsem PO VOLBACH ukazalo, byli jsme velice naivni. Marxisti si ani neskrtnout. Stary struktury je jenom vyuzili, jako Black Life Matters, a ted si s nima vytreli zadek. BLM jsou ted na BIdena pekne nastvany. Stejne jako demokrati uz dvakrat podvedli komunistu Bernie Sanderse. Dvakrat vyhraval demokraticke primarky, dvakrat ho vojebali. Poprve nominovali Hillary Clinton (2016). Podruhe Biden (2020). S Bidenem se nepocita. Ten je zdravotne uplne mimo. Plus ted ten silenej skandal s jeho synem Huntrem, BIdenovym bratrem a branim milionu od Cinske Kom strany. Samozrejme media zametla pod koberec jak se Jo Biden stal takovym milionarem za posledni 4 roky. I kdyz meli verohodneho svedka, ktery dolozit FBI mraky pisemne dokumentace od Bidenu.
 .
Pelosi zahajila process “jak odstranit uncapacitated presidenta” jeste pred volbama. Chlamydie Harris byla prvni, kdo vypadnul v demoratickych primarkach, I levice ji nesnasi. Prosoulozila se do politicke spicky a s chudejma se vubec nemazlila, posilala je do vezeni za minimalni prestupky na leta a leta, hlavne cernochy. Trump udelal kriminalni reformu a radu lidi propustili. Treba lidi kteri dostali 20 let za prvni chyceni s drogama, ted je po letech propustili a dal jim sanci zacit znovu. O tom ovsem levice nepise. Presto ji nominovali jako budouci presidentku. Kazdy tady chape, ze Bidena odstanej behem prvnich par mesicu. Harris je zkorumpovatelna a vzdycky delala, jenom to, co ji prineslo osobni uzitek. Je nejvic radikalni senatorka a ocekavame, ze bude chtit odstranit z Ustavy pravo na zbrane. V podstate lidi, ktere Biden navrhuje do kabinetu, jdou sami Bushovi a Obamovi lidi. Oba Obamovi rozestvajaji narod, v televizi a na podcastech.
 .
Pokud nam budouch chtit vzit zbrane, to si to tady dovedeme predstavit jako impuls k zacacku obcanske valky. Jsou jeste dve moznosti, jak by se Trump mohl stat podruhe presidentem, ale uz tem moznostem moc neverime, podle toho jak se jeho vlastni republikansti politici chovali behem voleb a vlastne behem celeho jeho volebniho obdobi.. Zrak vsech se ted soustredi na Georgii, kde se bude rozhodovat o dvou mistech do senatu. (Ani jeden z kandidatu neziskal pres 50% hlasu). Pokud dva republikansti kandidati prohrajou, tak jsme v prdeli. Vsechny tri slozky vlady (President, congress, senate) budou pod kontrolou levice a dopadne to spatne. A Georgia je jednim ze statu, kde byly 3. 11. volebni podvody uplne nejhorsi.
 .
Bohuzel to vede k nazoru, nekterych republikanu, ze to ani nema cenu jit 4. ledna volit na runoffs, protoze to zase stejne ukradnou podvodama, tak nac ztracet cas a penize za benzin.
 .
Cili co ted ocekavame:
 .
Zneuziji jeste vic covid aby dorazili zbytek malych podniku, co jeste prezily. Napriklad 140,000 restauraci uz letos zbankrotovalo. Obrovske podniky (napr. Amazon) NEPREDSTAVITELNE zbohatli za covidu.
Big Tech bude mit ochranu levice a cenzura bude jeste horsi. Na to, ze by odstranili Section 230, na to muzem zapomenout.
 .
Lidem “znarodni” celozivotni uspory (tim, ze budou drzet zavrene firmy, tak nezamestnani budou nuceni zit z celozivotnich uspor a postupne je vycerpavaji).
 .
Biden chce zrusit Trumpovu danovou reformu, to znamena ze VSICHNI budou platit vic dani. Vcetne ucitelskych odboru a ostatnich levicovych idiotu, ktery veri CNN, ze se budou danit vic jenom bohati.
 .
Lidi se budou muset zbavit zbrani, protoze budou chtit nasadit dan ze zbrani a vetsina lidi na to nebude mit.
 .
Biden se taky nechal slyset, ze chce danit narust hodnot duchodovych uspor. Ted se tady dani kapitalove prijmy, jenom kdyz se prodavaji akcie. Cili, kdyz 1.1. bude mit moje duchodove penzijni sporeni hodnotu $500,000 a 31.12. bude mit hodnotu $550,000. Tak budu muset zdanit prijem $50,000. Kongress si vzdycky pro sebe odhlasuje vyhody, co se na ne nevztahuje. Jako treba, ze se na ne nevzdajuje priserna Obamova zdravotni pece.
 .
Jestli nasadi dane za “ne-ekologicke domy”, spouta lidi prijde o domy, nebudou mit na ty dane. Stejne s autama. Jestli odhlasuji ten idiotickej Green Deal, tak voda, elekrika, plyn, benzin tady budou drahy jak v Norsku.
 .
Do jake miry tady budou politicke procesy, tezko rict. Skoly jeste vic pritvrdi na levicovem vymyvaji mozku. Mimochodem, jak jsou rodice doma, tak videj, jak skoly vymyvaji detem mozky. Nasledek: soukrome skoly maji narust zaku asi o 180%. Nejvic k tomu narustu ovsem prispiva, ze statni skoly se kvuli covidu zavrely. Soukrome skoly nikdy nezavreli, tam maji stare struktury vlastni deti. V Texasu se letos nebude znamkovat, rozhodli minuly tyden. Ucitelske odbory asi nechtej aby se videlo, jak strasne poskodili deti, tim ze nechteli ucit osobne ale pres zoom. Jo, Trump rikal od zacatku, deti museji zpatky do skoly. Cili levice musela prosazovat pravy opak.
 .
Jeste to bude zajimave s vaccinaci. Hodne lidi se nechce nechat naockovat. Ja taky ne. Vcera rozeslali prvni nakladaky v ockovanim. Do Texasu by mely dorazit rano. Jsem zvedava, jakym spusobem nas donuteji. Povinne kdyz do letadla nebo do prace nebo do domova duchodcu? V Texasu by to bylo nezakonne. Ale jinde ne. Mozna se uz nikdy nepodivam do Evropy. Casto na to myslim, jestli jeste nekdy uvidim rodice.
 .
Kazdopadne jsem rada, ze jsem mela hezky zivot, ted uz to nejak doziju. Ale lidi, co tady maji deti, tech je mi lito. Trump se nechal slyset, ze bude zase za 4 roky zase kandidovat. Jeste se ale nevzdal. Jak rikam, jeste to neni ztracene, ale pravdepodobnost ze by elektorati zvolili zitra Trumpa, tomu uz neverim. Vzdycky jsem verila, ze America ma ten “samo uzdravujici se” mechanismus. Vdycky, kdyz bylo neco spatne, jako treba McCarthysm, vzdycky se z toho America nejak dostala. Ted se tady ale I rodili Americane boji, ze tentokrat je to jine. Jestli pravice nezabojuje za ferove listopadove volby, tak uz tady mozna nikdy ferove volby nebudou. Uz vyhraje jenom ten, koho Dominion preprogramuje fleskou.
Mejte se hezky,
.
Ahoj ……
 .
Sorac za chyby, jednak uz zapominam, jednak mi to spelling prepisuje
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (62 votes, average: 4,92 out of 5)
Loading...