25.11.2020
Kategorie: Politika

Přichází ta doba, o které se už dlouho říká “a bude hůř”

Sdílejte článek:

 

PPC/FB

Biden, zkorumpovaný čínský otrok, obviňuje “bílého rasistu” Trumpa, že zabil 220.000 Američanů prostřednictvím své netečnosti při prosazování omezení proti onemocnění COVID-19. Přitom tahleta pomalu chodící lumpárna dobře ví, že zdravotní péče je výsostně věc každého státu federace. A také není bez zajímavosti, že jsou to právě “spravedlivé” demokratické státy, ve kterých je daleko nejvíce mrtvých.

Biden, politický flegmatik, obklopený skutečnými pistolníky, mluví o demokracii, kterou Trump prý nenávidí, přitom jeho politickou squadru, bez které se neobejde, tvoří Antifa a Black Lives Matter, tedy takové formace, které nenávidí americký ústavní pořádek a kapitalistický motor americké prosperity. Rabování a násilí v šesti stech amerických městech charakterizoval, jako následek “systémového rasismu”.

Hnilobou zkažený socialista Biden miluje Ameriku natolik, že raději navýší počet soudců Nejvyššího soudu USA, než aby respektoval jeho rozhodnutí. Takový je to zloduch.

Biden, milovník svobody a ochránce slabých, podporuje úplně všechny druhy zabíjení nenarozených, hlasoval i pro ty návrhy, ze kterých se dělalo zle i Hannibalu Lecterovi. Na druhou stranu chrání práva žen natolik, že si jich už desítky stěžovalo na “nemístné dotýkání”. Dokonce i ta stará bolševická pila Pelosiová, předsedkyně Sněmovny reprezentantů, si na něj stěžovala a označila ho za “nemocného” a že “by s tím měl něco dělat”.

Biden je tak upřímným vyznavačem tradičních amerických hodnot, že se postavil na hlavu a reprezentuje politický směr, který kvalitu člověka určuje měrkou rasy, pohlaví a sexuální orientace. Čím větší magor a uchylák, tím má více práv. A když je ještě k tomu černý, tak může úplně všechno.

Tradice amerického snu jsou přitom jiné: Rovnost příležitostí a rovnost před zákonem. Každý, kdo je pracovitý a schopný může svůj sen zažít. Nikdy v dějinách nebyl americký sen dlážděn takovými bezcennými hovny. Selekce “dobrého Američana” prizmatem oběti rasismu, xenofobie a opovržení, zavání více národním socialismem, než sociální demokracií, která se i v Evropě válí ve skutečných sračkách eko-multikulturalismu a s neobyčejnou nenávistí trestá všechny, kteří nenávidí to správné.

Označovat Trumpa, přesvědčeného ekonomického liberála a skutečného republikána mezi mnoha pouhými předstírači, je na pár facek, než důvod k trpělivé debatě argumentů.

Doba, kdy se v rámci demokratické diskuze připouštělo, že socialisté jsou jen jedním z politických soupeřů, ale jinak jde o demokraty každým coulem, skončila. Je zřejmé, že oni pravidla zkrátka nectí, jen nás okrádají o svobody a o peníze. Jak dlouho ? Tady už legrace končí …

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...