9.11.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Chtějí sluníčkáři ze Seznamu, aby se také u nás stínaly hlavy a střílelo v ulicích?

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Dnes prostě nemohu nereagovat na nechutný aktivistický počin Seznamu, který včera vypustili na svém portále. Tam horují za přijímání muslimských vetřelců z vyhořelého tábora Moria a podle všeho už ani netají, že nejde o žádné sirotky a dokonce ani to, že nejsou ze Sýrie, ale zpravidla z Afghánistánu. A nejen to, moc dobře si také uvědomují, že nejde o žádné malé dětičky. Ostatně, už jsem zde psala o tom, že jen jedinec chudý duchem může věřit tomu, že nějaké malé dítě dojde samo bez doprovodu ze Sýrie či dokonce Afghánistánu až do Řecka.

Tolik demagogie jako v tomto aktivistickém videu se jen tak nevidí.  Vlastně ani nevím, kde začít. Nejprve nám předvedou jakéhosi údajně plně integrovaného afghánského vousatého sirotka, který má zřejmě ukázat, že jeho vrstevníci (tedy mladí, avšak dospělí Afghánci) nejsou nebezpeční. Dále se nám snaží namluvit, jak příšerný je ten jejich život v Afghánistánu, takže máme povinnost je přijímat, abychom jim prý umožnili lepší život. Proč bychom to však měli dělat právě my a ne jim blízké muslimské země už neosvětlí.

Opravdu, nezůstane ani jedno oko suché. Otázka je, kdopak už jim tam asi dvacet let “dováží demokracii”. Pokud vím, tak tento “dovoz demokracie” sami aktivisté ze Seznamu podporují. Navíc, pokud se Afgháncům nelíbí v Afghánistánu, mohou se vydat do jakékoli jiné muslimské země, jichž je dostatek. Další věc je, že je již zcela prokázáno, že se do Evropy už pár let přemisťují vojáci Tálibánu, přičemž značný počet je jich soustředěn v sousedním Rakousku. Ostatně, nedávno jsem zde zveřejnila video z Turecka, kde v nově konvertované mešitě Hagia Sofia oslavně mávali tálibánským transparentem. 

A vrchol všeho je, že aktivistickým videem sluníčkáři ze Seznamu především horovali za přijetí chudáčků Afghánců z vyhořelého tábora Moria. Přitom ten tábor si Afghánci sami zapálili!!! Videa jsem zde zveřejnila, stejně jako článek, v němž odkazuji na zdroje, které potvrzují nejen to, že tábor Afghánci sami zapálili a hasičům bránili v hašení požáru, ale také fakt, že zbývající osazenstvo zapálení tábora podpořilo s tím, že se tak alespoň dostanou dál do Evropy. Právě proto nebyli po požáru v táboře žádní mrtví – všichni se včas “odklidili”, přičemž si nezapomněli vzít ani svoje věci.

Ale to ještě není zdaleka všechno. Nápad zapálit tábor jim vnuknuli zaměstnanci jedné z německých promigračních neziskovek, jichž na ostrově Lesbos působí několik. Ostatně, tyto neziskovky byly před časem obviněny z pašování džihádistů z Turecka do Řecka a to vše za finance z fondů EU, tedy z kapes evropských daňových poplatníků.

Nyní by chtěli aktivističtí sluníčkáři ze Seznamu přivézt pár džihádistů také k nám. A později je nechat sloučit rodiny, přizvat širší příbuzenstvo a známé a pomalu ale jistě založit podobné no-go zóny, jaké známe ze západní Evropy. A o to rychleji pak samozřejmě naši zemi islamizovat.

Velmi demagogickým bylo také jejich tvrzení o tom, že většina útočníků se již v Evropě narodila. Jmenovali pak útok Čečence na učitele, přičemž Čečenec vyrostl ve Francii. Jenže už neřekli, že strávil dětství částečně v Čečensku, tedy ve Francii se ani nenarodil. V Polsku, kde rodina žádala o azyl je odmítli, přijali je až později ve Francii, když bylo džihádistovi osm let. Ve své původní domovině žil v plně islámské komunitě a v té se pak usadila jejich rodina i ve Francii. Byl plně pod vlivem mešity, resp. imámů, stejně, jako všichni ostatní útočící muslimové. 

Dále se aktivistický Seznam odvolává na ve Vídni útočícího Albánce, který se narodil v Rakousku, přičemž jeho rodiče přišli do Rakouska ze Severní Makedonie. Zde ovšem zapomněli dodat, že měl spoustu kompliců a byl také v kontaktu s členy ISIS z různých zemí. Nezpochybnitelnou roli v jeho ideologickém fanatismu měla samozřejmě i zde mešita, kterou po útocích uzavřeli.

Zcela účelově pak tito demagogové vynechali ve výčtu útoků z poslední doby případ z Nice, kde útočil tuniský vetřelec, který připlul pár týdnů předtím na Lamepdusu. Navíc  byl ve věku oněch “sirotků” bez dokladů, které by chtěli šílení sluníčkáři přijímat i do naší země. Tento útočník tedy nebyl narozený v Evropě, přesto zde řezal hlavy. Také v jeho případě byl velmi pravděpodobný vliv jistého tuniského imáma, který k podobným útokům vyzýval.

Účelově v propagandistickém videu vynechávají slova “muslim” nebo “islám” a ani se nezmiňují o vlivu imámů a mešit, resp. Koránu. Přitom stejní fanatici mohou být i neziskovkami importovaní “sirotci”. Stejně tak neupozornili na nezpochybnitelný fakt, že v Německu patří Afghánci spolu se Syřany a Turky k nejčastějším pachatelům násilných trestných činů podobně, jako ve Švédsku, kde se Afghánci o titul největších násilníků dělí se Somálci.

Aktivismus sluníčkářského Seznamu se mi jeví stejně stupidní, jako byl aktivismus Českého rozhlasu, který před pár lety natočil rozhovor s plně integrovaným muslimem Samerem Shehadehem, jehož prostřednictvím se nás snažilo toto veřejnoprávní médium přesvědčit, jak jsou naši muslimové hodní. Přitom přesně v té době, kdy nám tohoto “hodného muslima” ukazovali, posílal peníze teroristické organizaci do Sýrie a pomáhal organizovat cestu tří džihádistů z ČR do Sýrie do řad teroristické bojůvky. Nyní sedí v base, přičemž u soudu nezapomněl zdůraznit, že naše právo neuznává, ale uznává výhradně šaríu. Ostatně, jako každý pravověrný muslim.

Nedovedu si vůbec představit, jak hloupý by musel být člověk, který by jim po tom, všem, co se ve světě děje, na jejich aktivismus naletěl. Jak sleduji zahraniční média tak vnímám, že ve všech zemích je silný tlak na přijímání vetřelců z vyhořelého tábora Moria, tlačí na to tedy především Brusel.  Super návod pro další džihádisty: “Zapalte azylový tábor, my se o vás postaráme”.  Mimochodem, nikdo je nenutí v těch táborech žít. Kdykoli se mohou sebrat a odejít domů. Nebo třeba do jim kulturně blízkého Turecka.

V tomto kontextu je zajímavé, že Seznam, ale ani různé neziskovky, netlačí stejně úporně třeba na přijímání Arménů, jimž už nějakou dobu ničí jejich domovy Ázerbájdžánci s pomocí Turků. Jako křesťané by navíc pro Evropany nebyli – na rozdíl od muslimů – žádnou hrozbou.

Aktivistický Seznam, podobně jako jiní kolaboranti typu Šojdrové, však horuje výhradně pro přijímání muslimských džihádistů. A to bez ohledu na to, že všechny útoky proti Evropanům mají na svědomí právě muslimové. Navíc, pokud se jim nelíbí v jejich zemích, mohou odejít do jiných islámských zemí. Na světě už jich je díky expanzivnosti islámské ideologie poměrně hodně.

Rozumně myslící a informovaný člověk samozřejmě na podobně tupý aktivismus, který nelze nazvat humanitou, ale výhradně falešnou pseudohumanitou, nenaletí. Pokud by se nakonec vláda rozhodla ve velkém přijímat džihádisty z Morie, které kvůli bezpečnostnímu riziku odmítlo i tradičně vítačské Švédsko, pak by se jednalo o bezprecedentní akt ohrožení bezpečnosti občanů naší země. Beztak se ukázalo, že si zde necháváme náhodně zachycené muslimské vetřelce, přijímat k nim ještě další by bylo šílenstvím, na něž bychom doplatili úplně stejně, jako mnohé další evropské země.

Už chápete, jak se mohly islamizovat země, které samy nikdy neměly kolonie, jako Rakousko nebo Švédsko? Také tam stavěli do popředí aktivistická média, razící podobné názory a stejně tupý aktivismus cpali přes neziskovky do škol. Podobná indoktrinace pak přinesla své výsledky u voleb. Také u nás se vliv podobné propagandy projevuje, třeba právě na stoupajících preferencích Pirátů, kteří podobnou multikulti společnost prosazují.

VOXCHCI-ZDE

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (42 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...