4.11.2020
Kategorie: Politika

Proč věřím ve vítězství Trumpa?

Sdílejte článek:

EVA HRINDOVÁ

eva-hrindovaProtože média se zcela odtrhla od reality života. Už tu propagandu pěkně dlouho přepalují nad únosnou mez a lidé jim prostě přestali věřit. Zařídili se podle sebe. nespoléhají už v takové míře na zpravodajství. To je první zásek pro Trumpa.

Protože mnozí politici začali mlaskat u koryt hlasitěji, než je únosné. Jejich hra na moudřejší a lepší, jejich hra na předstírání politiky, prostě končí. Lidi už jich mají plné zuby. Jen mlaskat nestačí. Zcela ignorovat občany a poklonkovat jen těm, kteří dají víc, už nefunguje. To je druhý zásek pro Trumpa.

Protože lidi chtějí řešení. Jakékoliv, ale skutečné řešení. Klidně postavit zeď, hlavně ať se zastaví příval migrantů, kteří jen vysávají systém a nechají se živit. A ještě u toho demonstrují za lidská práva! Koho by uspokojily jen řeči, řeči, řeči. Lidi chtějí řešení. A budou ho chtít i v Evropě, to jen tak mimochodem. Trump dělá věci, které fungují a to se počítá! To je třetí zásek pro Trumpa.

Trump je normální, má rád hezké ženy a nestydí se za své úspěchy. Je dominantní, jak má muž a lídr být a to je poslední osvěžující zásek.

Vyjde to!!!

P.S.: Někteří tvrdili, že mu jeho přístup ke koroně uškodí. Ale je to jeden z jeho triumfů. Věřím, že po vyhraných volbách zamete s Faucim a dalšími predátory, kteří se neštítí likvidovat lidské životy jen pro své zisky.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...