16.10.2020
Kategorie: Politika

Prezident mě zklamal a naštval

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Vaše poťouchlost ve spojení s vaší inteligencí je opravdu zničující a vy jste zadupal národ ještě víc. To si říkáte prezident všeho lidu? Ne, vy jste sám za sebe a my jsme to nepoznali.

Jako prezident občanů České republiky se zachoval jako sobecký, nevychovaný spratek. Jsem velmi zklamaná. Ano, volila jsem ho, protože nebyla jiná možnost. Než zvolit Drahoše tak jsem si řekla, že to Zeman ještě jednou zvládne. Nezvládá to a je z něj někdo, koho nechci za prezidenta a komu jsme úplně ukradení. Hlavně že si dřepí na své mocenské sesli a nadává lidem do blbečků.

Lidé žijí ve strachu o svoji budoucnost, ve strachu o tom, zda a jak uživí svoje děti a dostanou od prezidenta ještě kartáč. Když  jsou neschopní, nevzdělaní a tak mají prostě a jednoduše zkrachovat. Kouká se na nás z Lán jako paša a snad ani neví že mluví o množství lidí ve službách, pohostinství a dalších. Myslí si, že hospodská, nebo obchodník na malé vesnice má úspory jako on a plat jako Babiš? Nemá. Je rád že vyžije a je to sakra těžké. Nebo kadeřnice, pedikérky, masérky a podobně. Jak si myslíte že žijí? Rozhodně ne jako vy. Někdo tu práci dělat má, protože je to služba občanům. Jenže to znamená pracovat a nezavírat se doma a čekat až je někdo pustí do práce.

Ono nestačí tisíce zrušených životností, zavřené hospody a obchody na vesnicích a nejen tam. Oni svou práci umí a vy jste jim vzali jedinou jistotu kterou měli. Jak mají živit svoje rodiny? Mají jít na pracák a nechat si vyplácet almužnu, nebo mají ženy rodit děti jak na běžícím páse a nechat se živit jako jiná etnika? Vám je to jedno, protože kandidovat už nemůžete, tak se ukazujete v tom pravém světle. Sedíte se na hradě a stal se z vám zlomyslný dědek kterého zajímá jen jeho moc.

Lidé, co si dovolují protestovat proti rouškám a zavření ekonomiky jsou pro vás jen blbečci. Jak si vůbec dovolujete tohle vyslovit veřejně? Tohle si k národu nedovolil nikdo a že jsme tu měli pořádné psychopaty. Vaše poťouchlost ve spojení s vaší inteligencí je opravdu zničující a vy jste zadupal národ ještě víc. To si říkáte prezident všeho lidu? Ne, vy jste sám za sebe a my jsme to nepoznali. Budou se dál bát a poslední opora selhala. To jste pořádně posral.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 3,64 out of 5)
Loading...