13.10.2020
Kategorie: Politika

Covidový Protektorát

Sdílejte článek:

MICHAL BRAND

V pátek naše vláda odborníků na prodej vakcín a na budování bude-lip-šové společnosti zavedla nová opatření stanného práva.

Některá platila od pátku, některá od pondělí.

V sobotu nedošlo k poklesu vykázaných počtu pozitivních pofidérních a nepřesných testů. A proto už v neděli přišli jetokampaň Andrej ByloLíp, profesor ProdámVakcínu a Rudý Svetr Rudá Mysl s tím, že možná asi bude potřeba opatření ještě zpřísnit.

Opatření platná od pondělí 12.10. nepřinesla v sobotu 10.10. a v neděli 11.10. pokles pozitivních testů. Tak se od středy 14.10. totalitní režim výrazně přitvrdí. To dá rozum.

Tedy, dá to „rozum“ profesora, který v životě zřejmě neviděl živého pacienta. Protože se celý život zabýval prodejem vakcín – psal studie o prospěšnosti té které vakcíny té které velké farmaceutické společnosti. A za to dostala firma jeho dcery přes 117 milionů korun a on sám k tomu ještě navíc do vlastní kapsy dalších 30 milionů korun. A za to už si titul profesora zaslouží, no ne?

Také z toho jasně vyplývá, že jestli nemáte na účtě aspoň 150 mega, tak nejste dost odborně na výši, abyste se mohli vyslovovat k probíhající likvidaci občanských práv a svobod a k probíhajícímu nastolení té nejbrutálnější a nejděsivější totality, jako kdy lidstvo poznalo.

K nastolení totalitního režimu se může vyjadřovat jen profesor Prymule. Je expert na epidemiologii a na prodej vakcín.

Mimochodem, myslet si, že salónní, ne-terénní epidemiolog je špičkový lékař je stejné, jako myslet si, že statistik z výstupní kontroly sériové výroby dílů pro automobilky je nejlepší soustružník z celé fabriky. Epidemiolog vyhodnocuje statistické údaje, ale jejich medicínské podstatě nerozumí lépe než ostatní lékaři. Statistik výstupní kontroly a kontroly kvality ve fabrice rozumí statistice, o soustruhu ví hovno.

Jsou epidemiologové v terénu, lidé, kteří odjedou do místa epidemie, na místě sbírají vzorky, sledují vývoj nemoci a její rozšíření, sbírají data v terénu a na základě osobní znalosti situace jsou schopni tato data interpretovat. A pak jsou salónní epidemiologové. V terénu nikdy nebyly. Ale zato „již před válkou, s panem okresním hejtmanem“ – a jak poručíka Duba popisuje Jaroslava Hašek „V městě, kde vyučoval, byl jedním z členů trojlístku největších pitomců a mezků, který se skládal z něho, okresního hejtmana a ředitele gymnasia“

A když salónní epidemiolog dostane z terénu čísla, tak spočítá debilní výsledek v debilním modelu. Protože těm číslům nerozumí a tedy je neumí interpretovat, tak je ani neumí vysvětlit a vyvodit z nich vědecký závěr. Ale umí doporučit nákup vakcín a také farmaceutické firmě umí doporučit firmu svojí dcery nebo jiného příbuzného. A čím více je epidemiolog salónní, čím méně reálně byl v terénu a viděl skutečné nemocné, čím méně odebíral vzorky a hledal příčiny nemoci, čím více seděl na prdeli v kanclu a z údajů posbíraných jinými psal práce o statistických modelech takových nebo makových, tím méně rozumí skutečné podstatě dat a tím méně je dokáže smysluplně interpretovat. A o to více se snaží zastrašit a ukřičet ty, kteří medicíně opravdu rozumí.

A proto také salónní epidemiolog a podomní obchodník s vakcínami Prymule přijme ve čtvrtek 8.10. opatření platná od pondělí 12.10. a protože ta opatření nezabrala a nesnížila počet pozitivních testů v sobotu 9.10., tak Prymule přijme v pondělí 12.10. nová totalitní opatření stanného práva, která vstoupí v platnost od středy 14.10.

A když v úterý 13.10. nebudou vykázaná čísla „pozitivních testů“ nižší vlivem nových nových opatření platných od 14.10., tak zřejmě nejen že ve středu 14.10. vejdou v platnost tato nová nová opatření, ale ještě k tomu Prymule v úterý večer oznámí přijetí nových nových nových opatření platných od pátku 16.10., aby tato od pátku 16.10. platná opatření snížila nejpozději ve středu 14.10. počet vykázaných pozitivních testů. A tak pořád dál a dál.

Už chápete, jaký je to borec a odborník na svém místě? On připravuje opatření, od kterých zřejmě se svojí vysokou odborností a erudicí očekává, že dokáží snížit počet pozitivně testovaných „nakažených“ zpětně! Kam se na Prymuli hrabe Lysenko! :-D

Nejde o žádný boj s žádnou pandemií. Jde o nastolení brutální, nelidské totality. Prymule (a jeho soukmenovci v celém západním světě) neřeší šíření žádného viru. Buzeruje, šikanuje, bez jakékoli logiky, bez jakéhokoli přínosu pro věcné řešení problémů z nemocí covid.

A tady pro mne jednou provždy končí jakákoli debata o odbornosti „profesora“ Prymuly – tento „expert“ „epidemiolog“ zavedl opatření platná od 12.10. a zřejmě očekával, že sníží počet pozitivních testů už v sobotu 10.10. Buď je hlupák, nebo celou dobu nestydatě lže. Těžko říct, co je horší.

Snad jedině kombinace obojího.

Která vypadá jako nejpravděpodobnější možnost.

Pozn: I kdybychom měli pandemii, i kdyby se virus šířil v populaci na další a další lidi a nešlo v drtivé většině jen o virus v neškodném množství anebo rovnou jen zbytkovou RNA, pak i potom by bylo možné očekávat jakýkoli efekt restriktivních opatření nejdříve po několika dnech – odhadem viditelný úbytek pozitivních testů by mohl nastat nejdříve po 5-15 dnech. Dříve to může očekávat jedině obchodník se strachem, jako Prymula, Hamáček a Babiš.

ABudeLíp Prymulovi nadšeně sekunduje. Vyhrožuje, vydírá, chová se jako dozorce koncentráku. Na který pomalu, i když spíše velice rychle proměňuje naši vlast (a jeho hostující zemi).

Rudý Svetr z Aspenu vyhrožuje a maluje strašlivé obrazy „mrazáků na mrtvoly v ulicích“.

Propast mezi mocenskou elitou, globální mocenskou elitou (Babiš, Hamáček a Prymule jsou jen lokální vykonavatelé globálního fašistického puče Deep State) a středními 80% populace už jen těžko může být hlubší. A mocenské elity Západu tu propast prohlubují čím dál více, ve stále zběsilejším tempu. Neschopnost těchto mocenských elit reagovat smysluplně na zpětnou vazbu z okolního prostředí (kolektivní stupidita) také nabírá na obrátkách a míra sebevražedného charakteru jejich reakcí na podněty z okolí se stupňuje. Mocenská elita na podněty z okolí nereaguje už racionálně ani z pohledu pudu sebezáchovy. Podporu už mají jen mezi naprostou lůzou, bezcharakterními kariéristy přes mrtvoly, rádoby lepšolidmi, upocenými lokajíčky slintajícími při představě kostí z panského stolu.

Podobná propast mezi mocenskou elitou a drtivou většinou občanů byla před pádem komunistického režimu. Když si Jakeš stěžoval, že jsou sami jako kůl v plotě, tak měl pravdu. Byla to pravdivá reflexe faktu. Jen si neuvědomil, že to osamocení si sami zavinili.

A když pak komunistický režim padl a celý národ cinkal klíči za jejich odchod, jejich problém byl, že vlastně byli v téhle zemi už jen ti, kteří cinkali proti nim, a nikdo, kdo by cinkal pro ně.

Dnes to mocenské elity ve své kolektivní stupiditě ženou na a za hranu. Jsou čím dál více vzdáleni drtivé většině občanů, stejně a možná ještě více než ta předchozí totalitní mocenská elita.

Ale PRO tyhle dnešní mocenské elity lidé cinkat budou.

Přímo pod okny jejich kanclů.

Hroty vidlí o sebe.

Dovětek – Profesor Prymule

Byl profesor Prymula u nějaké skutečné epidemie? Byl v Africe, aby v terénu zkoumal třeba ebolu a na místě odebíral vzorky, testoval, vyhodnocoval? Ne. Nikdy. Nikdy v životě zřejmě neviděl pacienta!

Wikipedie:

Všeobecné lékařství studoval na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové a na Vojenském lékařském výzkumném a doškolovacím ústavu JEP v Hradci Králové. Po skončení studia se začal věnovat hygieně a epidemiologii. Studoval také na Birminghamské univerzitě, kde získal mezinárodní atest v řízení nemocnic. Po návratu nastoupil na katedru epidemiologie tehdejší Vojenské lékařské akademie JEP. Věnoval se zejména problematice imunizace, podílel se na vývoji či studiu vakcin např. proti pneumokoku, rotavirům, spalničkám, příušnicím, zarděnkám nebo lidským papilomavirům. Je autorem několika publikací zaměřených na očkování či management ve zdravotnictví.[7] V roce 2007 byl jmenován profesorem pro obor hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie.[3]

Takže shrnuto. Odborník profesor Prymule vystudoval medicínu. Pak vystudoval řízení nemocnic. Asi ne moc dobře, vzhledem k jeho výsledkům v hradecké nemocnici, kde zanechal statisícové ztráty po projektu ordinace čínské medicíny, který připravil s druhým skvělým manažerem Jardou Tvrdíkem – ale vlastně Prymula tehdy vydělal na studiích o prospěšnosti prodeje různých vakcín těch 117+ mega pro firmu své dcery a dalších 30+ mega do vlastní kapsy napřímo. Takže vlastně obor řízení nemocnic vystudoval docela dobře – patrně fakultu tunelování veřejných zdravotních rozpočtů.

Po studiích profesor Prymule nastoupil jako pedagog na vysokou školu. Tam se věnoval psaní studií o prospěšnosti prodeje různých vakcín. Také napsal řadu publikací o prospěšnosti prodeje různých vakcín. Také je autorem několika publikací o řízení ve zdravotnictví. Patrně půjde o tituly „Provize za nezávislé studie o prospěšnosti vakcíny“, „Kšeftování ve zdravotnictví přes nastrčené firmy příbuzných“ nebo „Proč roušky v roce 2010 škodí, když je neprodávám já, zatímco v roce 2020 jsou naopak ohromně prospěšné, když už díky nákupům ze státní kasy bez výběrových řízení se nabízí od dodavatelů nějaká ta provize za odbornou studii od firmy mojí dcery“

Ach, mimochodem – zlé jazyky, snažící se narušit nerozbornou jednotu strany a lidu a ve své odporné snaze lživě opakují imperialistickou propagandu štvavých vysílaček a západních ideodiverzních centrál (nebo vlastně východních? nebo jižních nebo severních? ááále, vlastně je to fuk), tak tedy zlé jazyky šíří jistě zcela nepodložené a nepravdivé lži, že prý když z Číny přilétaly ty dodávky roušek na jaře, co je zaplatil český stát, tak prý se část nákladu nakládala na jiné náklaďáky, než na ty, které tam byly od české vlády a krizového štábu. Ale to je jistě jen odporná pomluva. (Ještě štěstí, že nejsem ani na fejkbooku ani na tvl-tru, už by mě zablokovali.)

Jistě to tak nebylo. Zvlášť když ty dodávky a celou transakci zařizoval Prymulův kamarád a Zemanův favorit Jarda Tvrdík, který předtím zařídil nákup nepotřebných letadel pro ČSA za pouhých 20 miliard nebo kolik. A zlé jazyky a štvavé vysílačky si tehdy šuškali, že prý výběrko na dodávku těch nepotřebných letadel vyhrál tehdy Airbus, protože v rozdávání úplatků, ehm, v úhradách za odborné studie o prospěšnosti nákupu Airbusů, v tom že prý není firma Airbus ani zdaleka tak upjatá a úzkoprsá, jako je upjatý Boeing v podobných úhradách za odborné studie o prospěšnosti nákupu letadel Boeing. Jarda Tvrdík je v takových studiích o prospěšnosti nákupu letadel za desítky miliard korun zřejmě profesorem a možná rovnou doktorem věd. Takže jsou vlastně s Prymulou kolegové akademici. ;-)

Ale zpět k CV plukovníka. Shrnuto stručně – plukovník Prymula je typická kancelářská myš, která nikdy v životě neudělala praktickou zkušenost s pacienty, s nemocnými, tím méně s infekčně nemocnými. Nikdy nebyl v terénu a v nemocnici byl jen ve funkci ředitele nebo jako pacient. Stejným expertem na covid jako on, možná lepším, by byl kterýkoli statistik z Českého statistického ústavu.

Pozn.: Kdyby cokoli v praxi plukovník dělal, určitě by to covidalarmisté nacpali do wiki. Ale Prymule je zcela zřejmě prostě typický úředník a podomní obchodník. Takový svazácký funkcionář medicíny.

O to komičtěji, nebo spíše trapněji působí pak Prymulovy výzvy, aby se ostatní zdrželi názorů a drželi hubu a poslouchali Prymuli. Zejména když jde o plukovníkovi befely, ehm dobře míněné soudružské rady, ehm výzvy zaměřené na umlčení skutečných lékařů, kteří mají zkušenosti se stovkami a tisícovkami pacientů – skutečných pacientů. Kancelářská myš se staví odborně nad lékaře, skutečné profesory, kteří profesuru získali za medicínu a ne jako plukovník za statistiku, resp. za pomoc farmaceutickým firmám při prodeji vakcín.

To, že je něco shnilého ve státě Prymulovském svědčí i to, že okamžitě zorganizoval jistě zcela spontánní výzvu pracujících, kteří požadují klid na práci a nechtějí si nechat narušovat jednotu strany a lidu. Takovou malou českobudějovickou antichartičku. Ne, nesnižuji význam práce lidí na JIPce v Českých Budějovicích, ale vážit si jejich práce neznamená zavřít hubu a poslouchat na slovo jakéhokoli pomateného soudruha momentálně u moci. Lékaři, profesoři nesmí diskutovat a oponovat jedinému správnému názoru Prymulo-covidalarmistické „strany“??? To už jsme tu jednou měli, že vědci nesměli diskutovat, protože i odborné vědecké otázky rozhodovala strana. I když – takové debility, aby zakazovali diskuse lékařů a aby rozhodovali o medicínských záležitostech po poradě s kancelářskou myší na stranických sekretariátech, tak takové debility nedosahovali ani ti předchozí soudruzi.

A diskutovat o vládních opatřeních, která mají velice výrazný dopad na život každého občana, takové právo mají všichni občané. A nemusí mít odpracovanou směnu na JIPce v Českých Budějovicích, jak vyzývají v tamní antichartě. To bychom mohli také říci, že o státním rozpočtu se nesmí vyjádřit nikdo, kdo nemá státnici z účetnictví a/nebo financí. A o energetické politice vlády se nesmí vyjadřovat nikdo, dokonce ani pracovníci z JIPky v Českých Budějovicích, dokud si neodmaká aspoň jedno fárání do jámy na Ostravsku. A o výstavbě nové silnice se nesmí vyslovit žádný občan, dokud nepoloží alespoň sto metrů asfaltu. Ani pracovníci z JIPky se nemohou vyslovit o výstavbě silnice, dokud nepoloží těch sto metrů asfaltového koberce. Stejná logika. Fejk logika. Logika dopisů kolektivů dělníků z let padesátých.

Výzva „pracujících“ z Českých Budějovic je – a napíšu vám to do Českých Budějovic i přes vaši práci, které si vážím – je výzva pracujících za nejpřísnější potrestání zrádců lidu. Petice za „klid na práci“. Je to anticharta2020.

Vážím si vaší práce. Jako každé poctivé práce. A v lékařství si stejně jako vaší práce vážím i práce

Když se ozve skutečná kapacita, profesor Žaloudík, tak mu gumák Prymule doporučí, ať drží hubu a krok!

Viz

https://www.facebook.com/zaloudik/posts/3399322956781319?__tn__=K-R

A toto si dovoluji odcitovat:

Vážený pane ministře zdravotnictví,

vážený pane profesore,

v návaznosti na veřejný apel pana premiéra k názorovému sjednocování a Vaši poznámku o potřebě součinnosti při Vašem nástupu do funkce v pondělí 21.9.2020 podávám tento velmi pozitivně míněný a otevřený podnět na dvě prospěšná opatření, která mohou za současné situace vést k cílenějšímu rozhodování a získání lepšího porozumění i důvěry ve veřejnosti.

Problém je více komunikační a psychosociální než zdravotnický. Názorové rozdíly nejlépe sjednocují reálná data, ovšem komplexněji pojatá než dosud. Opakovaně zaznívá obava z možných nedostatečných kapacit nemocnic, veřejnosti chybějí průběžné informace o jejich aktuální zátěži, mnohým také není jasno o struktuře a cílech testování.

NAVRHUJI :

A) Zavést na web MZd ČR měsíční (lze-li, pak i týdenní) pravidelnou informaci z nemocnic o struktuře hospitalizovaných v devíti skupinách diagnóz:

1) covid-19 2) jiné akutní respirační infekce (ARI) 3) jiná plícní onemocnění 4) srdečně-cévní a oběhová onemocnění 5) nádorová onemocnění 6) metabolická onemocnění 7) psychiatrická onemocnění 8) úrazy 9) ostatní nemoci, a to v kategoriích:

i) běžná hospitalizace, ii) péče na JIP a případně iii) úmrtí

Tento komplexní obraz o činnosti a kapacitě nemocnic nepochybně laickou veřejnost, média i vládní představitele uklidní, vzdělá a umožní případně nutné cílené posílení kapacit, aby neutrpěli nemocní s žádnou z diagnóz.

Kromě údajů každé z nemocnic máme v ČR k dispozici registr hospitalizovaných, registr hrazených zdravotních výkonů z databází ZP, registr infekčních nemocí a reporting Státního zdravotního ústavu (SZÚ).

Lze tak získat integrovaný přehled, který je jedním z praktických produktů procesu elektronizace zdravotnictví a usnadní se tak implementace části programu e-Health do praxe. Ostatně úspěšně se to již podařilo v omezeném okruhu monitoringu kapacit intenzivní péče letos na jaře.

Minimálně u státních nemocnic lze takový reporting zařídit ihned, není však důvodu, proč by se neměly připojit také ostatní nemocnice krajské, městské, vojenské, církevní či soukromé, jsou-li financovány z prostředků veřejného zdravotního pojištění.

B) Zavést strukturovaná denní oznámení o počtu a pozitivitách provedených PCR testů na SARS CoV2 ve čtyřech kategoriích:

1) případy s příznaky a lékařsky indikovaným mikrobiologickým vyšetřením na SARS CoV2, případně jiná patogenní agens 2) případy kontrolního vyšetření po dřívější pozitivitě testu 3) bezpříznakové případy indikované k vyšetření z důvodu kontaktu s infikovanými 4) bezpříznakoví žadatelé z různých důvodů (cestování, obava apod.), převážně samoplátců.

Pokud snad spějeme dokonce ke screeningovému testování asymptomatických občanů, a máme na to příslušné kapacity i prostředky, pak by šlo o kategorii pátou.

Věřím, vážený pane ministře, že tyto náměty jako osoba nanejvýš kvalifikovaná zohledníte a zařadíte do portfolia Vašich opatření pro dobu současnou i s přesahem pro potřeby příští.

S uctivým pozdravem,

Prof. MUDr. Jan Žaloudík, CSc.

senátor a místopředseda Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku Senátu PČR

na vědomí :

Ing. Andrej Babiš, předseda Vlády ČR

MUDr. Lumír Kantor, PhD, předseda Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku Senátu

prof. MUDr. Věra Adámková, CSc., předsedkyně Zdravotního Výboru Poslanecké sněmovny

prof. RNDr. Ladislav Dušek, PhD., ředitel Ústavu zdravotnických informací a statistiky MZd

A ještě bych odcitoval z komentáře MUDr. Zelené, která je mikrobioložka a živí se medicínou a ne prodejem vakcín a tedy ví o virech asi tak milionkrát více než kancelářská myš a podomní obchodník s vakcínami Prymule:

Diagnostiku infekčních nemocí je nutné neodkladně vrátit do ruku kvalifikovaných lékařů, kteří budou pomocná vyšetření indikovat a jejich výsledky interpretovat na základě pacientových příznaků a výsledků ostatních laboratorních vyšetření. Je nejvyšší čas přestat mrhat drahými PCR testy v neindikovaných případech a přestat počítat „pozitivní případy“ bez klinického kontextu. Je nejvyšší čas protestovat proti testování bezpříznakových jedinců. V opačném případě nebude v budoucnu problém si vybrat jakýkoliv jiný virus a stejným způsobem začít hon na pozitivní, testovat zdravé, lehce nemocné, těžce nemocné i umírající. Ve všech skupinách budou pozitivní a pandemie s milióny mrtvých je tu zpět.

(Uvedl mj. na svém facebooku profesor Žaloudík, jako věcný, odborný lékařský pohled).

https://www.facebook.com/zaloudik/posts/3431444426902505?__tn__=K-R

Ale to by tak hrálo, aby nám racionální, věcný, vědecký a odborný pohled na koronavirus a „pandemii“ narušoval mediální a politický tyjátr! Nějakej profesůrek nám to teda kazit nebude! Kolik vydělal na vypracování studií o prospěšnosti zahájení prodeje vakcíny farmaceutické společnosti XY? Nic! Upachtěnec a ubožák! Léčí pacienty! Co to jako má být za odborníka na medicínu?!?!?!?? ;-) To plukovník je jiný kalibr! 

Plukovník, kancelářská myš. Stejně kvalifikovaný jako plukovník profesor prodejce Prymula je úplně dokonale každý, kdo rozumí matematice. Statistika není zase až tak složitá; studoval ji například každý student vysoké ekonomické školy (a troufám si říci, že na minimálně stejné úrovni, jako ji zná profesor Prymule) – v dobách, kdy se ještě na vysokých školách studovalo a nediskutovalo o správném zájmenu jak oslovovat to které pohlaví z těch 125 pohlaví moderního člověka. Tedy v těch dobách, kdy ještě vysoká škola byla škola a vysoká, což znamenalo, že je na vysoké úrovni, zatímco dnes by se mohla jmenovat „mateřská inkluzívní zvláštní školka pro psychicky narušené osoby univerzity Karlovy“ (https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zruste-kolonku-pohlavi-zada-petice-studentu-karlovy-univerzity-40338592 )

Chcete vědět, jak velký je to byznys? Jen testy už pro ČR byly zhruba za 3 miliardy. A když podomní obchodník Prymule prosadí plošné testování všech obyvatel – v prvním kole samozřejmě jen jednou, kromě těch, které budou vykázány jako pozitivní, ti půjdou nejméně třikrát – tak je to kšeftík za 20 miliard korun. A z toho už se zaplatí pořádná studie vypracovaná pro příslušné, bez výběrového řízení vybrané farmaceutické firmy, kteréžto studie zcela odborně a naprosto nezávisle vypracuje firma nějakého příbuzného.

A miliony dávek vakcín každý rok? Možná dvakrát do roka na neustále mutující virus, na který je dokonce i imunita získaná onemocněním jen krátkodobá, takže Prymulovou obstarané očkování bude muset být nejméně dvakrát ročně. A když bude stát těch 10 000 Kč jedna dávka, jak už avizoval Prymule, tak to budou desítky nebo stovky miliard korun ročně.

Plukovník Prymule – z jeho CV na wikipedii i na mzcr.cz se zdá, že je odborníkem na statistiku (aplikovanou na epidemie, které ale plukovník patrně zná jen z doslechu a z načtených a předložených dat) a také je odborníkem na prodeje vakcín do systému veřejného zdravotnictví. Ale například pracovníci ČSÚ také nerozumí rodinnému rozpočtu o nic lépe než ostatní lidé jen proto, že sepisují statistickou ročenku s údaji o finanční situaci českých rodin.

Nikde není absolutně žádná ani zmínka, že by soudruh plukovník někdy pracoval v terénu s opravdovými nemocnými a ne jen se statistickými údaji o nich. Kromě vysoké školy prošel různými institucemi podle info na mzcr.cz, ale ani jedna jediná zmínka o působení v terénu nebo v pozici lékaře. Ani jedna jediná. Zato spousta členství ve vedení různých lobystických, ehm odborných společností na podporu prodeje vakcín,

Argumentace ve stylu „kdo má jiný názor než soudruh ministr, ten není odborník“ tu opravdu již jednou byly. A zcela zřetelná snaha zamezit jakékoli věcné debatě podložené argumenty, snaha umlčet nesouhlasné hlasy, a to snaha nejen ze strany plukovníka, ale i ze strany sociálních sítí, médií, kolektivů pracujících dolu Antonína Zápotockého (ehm, pardon, to zatím ještě ne), médií atd., tedy snahy cenzurovat odbornou a vědeckou debatu jsou jasným důkazem, že to celé je podvod, fejk, švindl.

Pravda obstojí v otevřené a to i v té nejotevřenější a nejnemilosrdnější věcné debatě. To lež se bojí slov s obsahem, protože sama nabízí jen prázdné ale o to hlasitěji vykřikované žvásty bez obsahu. Lež – ke svému prosazení se nad pravdou – žádá po všech slepou „důvěru“ (poslušnost). Lež si vynucuje cenzuru, umlčování jiných názorů, zastrašování lidí s jiným názorem. Protože vedle pravdy, pravdy vyřčené jakkoli potichu, vypadá lež ihned a pro všechny naprosto zřetelně jako císařovy nové šaty.

Soudruh plukovník si už najal za peníze veřejného rozpočtu firmu, která má bojovat proti „dezinformacím“ na internetu:

https://denikn.cz/456155/prymula-si-najal-hlidace-dezinformaci-lide-veri-i-tomu-ze-koronavirus-siri-5g-site-a-slouzi-k-ocipovani-lidi-rika-sef-firmy/

Je to nějaká z těch firem, které v uplynulých pěti letech bojovaly proti dezinformacím, které nezodpovědné živly šířily na internetu třeba o těch pokorných, vděčných a tichých syrských univerzitních profesorech z Nigérie a ze Somálska, kteří mají jednu až dvě univerzity, ačkoliv jsou negramotní, jsou to všechno univerzitně vzdělaní nezletilí sirotci a přichází nám všem vydělat na důchody a pozvednout technologickou úroveň primitivní zaostalé Evropy na pověstnou africkou high-tech level?

Zoufalá covidalarmistická propaganda

Agitace kovidalarmistů (s jejich prapodivně vyhlížejícími a čím dál méně důvěryhodnými „údaji“) už ze zoufalství sahá k publikování různých příběhů celebrit a pseudo-celebrit, které ten „nevzdělaný národ“ poučují, že covid je nemoc strašlivá, protože naše celebritky mají – ó považte – teplotu 39 a špatně se jim fotí selfíčka. Taky v noci špatně spí, potí se, nemohou číst knížky. Nebo súí naopak velcie dlouho. Bolí je hlava. Jsou unavení. Mají strach ze své nemoci (nemají se koukat na TV a nebudou vyděšení) a děsí se, co bude. Ale zato mají dost a dost energie na to poskytovat rozhovory, psát na twitter nebo facebook svoje dojmy ze strašného moru, se kterým právě bojují, fotit selfíčka a hlavně uvědoměle často zdůraznit, že všichni musí být úplně paf, že oni chudáci mají teplotu a bolí je hlava.

Ne, neznevažuji nemoc nikoho. Ale to co předvádí je naprosto neuvěřitelné. To ti lidé nikdy v životě neměli virózu nebo ošklivou chřipku? Odkud je sebrali? To ti lidé byli až do 40 v inkubátoru???

I přes toto trapné bolestínkovské extempore těchto pánů jim všem přeji brzké uzdravení. Stejně jako bych jim brzké uzdravení přál při jakékoli podobné, nebo i těžší poměrně běžné viróze nebo taktéž poměrně časté těžší chřipce.

A ještě na závěr – covidalarmistický Der Stürmer, ehm Mix24

Na sociálních sítích se množí příběhy lidí, kteří referují o nebezpečném zmatku v testování na koronavirus a především informování o výsledcích. Stává se, že se výsledky někde zapomenou a dotyční o nich nedostanou žádnou zprávu. Když na příslušná pracoviště volají, někdy se výsledek dohledat podaří, někdy ale také ne – a testovat se musí znovu. Objevují se ale také ještě horší případy, kdy laboratoře nebo hygiena lidem výsledek testu zamění.

Der Stürmer-19-mix24.cz samozřejmě referuje podrobně o případu, kdy pozitivní žena dostala omylem výsledek negativní. A přidává srdceryvné detaily, jak žena možná mohla nakazit rodiče.

Opačný případ, kdy bordel v testech zavinil falešně pozitivní (jen já znám takových případů deset, kdy lidé dokonce ani neodevzdali vzorky ale bylo jim oznámeno, že jsou pozitivní) Der Stürmer-19-mix24.cz samozřejmě neuvádí.

No, ale já se nedivím, že je výsledcích testů bordel. Na začátku roku se denně testovalo o 25 tisíc méně vzorků než v současném šílenství. (Pokud se tedy ty testy vůbec dělají v takovém množství a pokud si tedy ta čísla někdo na ministerstvu strachu rovnou nevymýšlí – třeba je pár set testů denně, k nim si někdo přimyslí 24 000 testů a jejich výsledky. Vůbec bych se už nedivil.) .

Stačí se podívat např. na jedno z nejvýznamnějších pracovišť pro podobné testy, Státní zdravotnický ústav:

Pro příklad údaje z loňského roku. Týdenní počet testů se pohybuje v desítkách až stovkách týdně s maximem během chřipkových sezon a sezon viróz zhruba na 1 000+ testech týdně. To je cca 150 x menší kapacita, než jaká je prý řádně testována nyní, kdy je to okolo 170 tisíc testů týdně.

Samozřejmě, že se dnes všechny testy nedělají jen v SZU. Ale výtečně to ilustruje jaké byly kapacity systému a jaká je prý údajně dnešní kapacita prý spolehlivého systému na základě kterého Prymula s Babišem a Hamáčkem působí této zemi škody za stovky a tisíce miliard korun.

Dovedete si to představit prakticky? Máte laboratoř, která zpracovává třeba 100-1000 vzorků za týden, 20 až 200 za den 5 dní v týdnu. A pak vám začne do té samé laboratoře chodit těchto 20 až 200 vzorků plus dalších 25 000 vzorků k otestování. Každý den. Sedm dní v týdnu. (Já vím, že to není jedna laboratoř a že ten test dělají i jiné laboratoře než jen SZU. Ale ty obludné disproporce kapacity sytému testování pro řádné a pečlivé testování a údajných počtů testů jsou do očí bijící. Kontaminace vzorků se tak stává nejen vysoce pravděpodobnou, ale téměř jistou a masovou. Viz např https://cit.vfu.cz/nz/IVA/viry.html#mozTocId610184 )

Mimochodem, už jsem to psal – PRÝ máme ke dnešku téměř 58 000 aktivních „případů“, tedy lidí, kteří jsou buď nemocní (cca 2 000 lidí, z nich jen 400 ve vážném stavu) nebo jsou nemocní zcela marginálně nebo vůbec ale mají MOŽNÁ pozitivní test (cca 56 000 lidí). Tak to musí být cca 580 000 lidí v karanténě, že? To je 5% populace naší země. Kolik lidí okolo sebe máte v karanténě?

Aneb:

Mimochodem, pendleři jezdí za prací do Německa. Německo jim provádí tety na covid. Podle současných dat od Prymula boys teamu je v České republice zhruba 25 – 30 % lidí s virem SARS-CoV-2 v populaci. (Viz. předchozí komentáře). Takové procento je ve vysoce reprezentativním vzorku těch denně testovaných 25 tisíc lidí podle čísel ministerstva strachu pod velením soudruha plukovníka. Takže takové procento (plus mínus drobná odchylka) musí být rovněž v celé populaci ČR. Čeští pendleři jsou testováni v Německu, takže tedy musí být 25 – 30 % pendlerů v karanténě. To už jistě německé firmy zaměstnávající české pendlery pociťují. Ale nikde se taková informace neobjevila. A kdyby to tak bylo, tak kovidalarmistická propaganda na ČT a na prííííma Communist National Network. pardon na CNN-Prima by si to nenechala ujít.

Takže – buď mají v Německu méně kontaminované laboratoře, nebo dostávají od výrobců méně kontaminované sady nebo to tam u nich nikdo nefalšuje údaje pomocí zásahů do dat. A nebo dojíždění za prací do Německa je perfektní vakcína. ;-)

(Já sám mám ve svém okolí více než deset lidí, kteří ani neodevzdali vzorek, jen se zapsali do pořadí a přišlo jim, že jsou pozitivní.)

Zopakuji jednu otázku na covidalarmisty:

Prý vám tolik záleží na těch 20-30 životech, kteří zemřeli s covidem a nelze u nich jednoznačně vyloučit jiné příčiny nebo u kterých nebyl covid jen náhodným spouštěčem (lidé s vysoce rizikovými faktory, kteří mohou zemřít a také opravdu umírají na celou řadu virových onemocnění nebo komplikovaných chřipek), tedy 20 – 30 lidí, kteří zemřeli na covid. Možná.

Na chřipku zemře každý rok v ČR několik set nebo tisíc lidí, podle toho jak ostrá je sezóna.

Kvůli covidu považujete vy, covidalarmisté prý za „humánní“ zničit stovky tisíc existencí (podnikatelé, restaurace, hotely, malé obchůdky atd) a zničit ekonomiku státu, stresovat statisíce zejména starých lidí, kteří umírají kvůli stresu z kovidpaniky mnohem více než covid.

Co potom bude morální s každou chřipkovou sezónou? Dvakrát do roka tisíce mrtvých na chřipku. Kvůli 20 – 30 lidem je „morální“ zničit zemi. Kvůli tisícům lidí pak musíme tuto zemi vybombardovat atomovkama. Nebo ne? Morální je obětovat celou zemi a 10 milionů lidí, zatímco kvůli 2-5 tisícům lidí zemřelých každý rok na chřipku je morální nedělat nic.

Budeme celý stát a celou ekonomiku, celý svůj život, zastavovat dvakrát do roka? Chřipka chodí dvakrát v roce. Tak to už naše děti nepůjdou nikdy do školy na dobu delší než 2 měsíce. Pak jim školu pokaždé plukovník zavře. A bude to kvůli chřipce mnohem morálnější než kvůli covidu. Data mluví jasně.

Proč bojujete bez ohledu na náklady a bez ohledu na vedlejší ztrátu za 20 – 30 těchto mrtvých a ne za tisíce jiných mrtvých? Proč vám nevadí několik tisíc lidí mrtvých na chřipku, ale několik desítek lidí mrtvých možná na covid vadí tak strašně? Jsou životy lidí s pozitivním testem nějak hodnotnější než životy lidí bez pozitivního covid testu?

A základní otázka:

Co je řešením podle kovidalarmistů?

Každé tři, čtyři měsíce vyhlašovat na tři měsíce výjimečný stav, zákaz vycházení, zavřít školy, zakázat setkávání lidí, zakázat zpěv, koncerty, divadla, kina atd. A pak co? Pak zase na chvíli „smíte do školy“, „smíte chvíli do kina“, „smíte chvíli otevřít restauraci“ ….áááááááááá, už zase nic nesmíte…….á teď zase chvíli jo……..áááááááá teď zase pár týdnů nebo měsíců nic….

A takhle se to bude dělat pod velením soudruha plukovníka příštích 3 000 let, protože virus nezmizí.

A stejně jako s chřipkou – každý rok budeme mít v nejlepším případě vakcínu na loňskou mutaci. (SARS-CoV-2 má už teď nejméně 15+ mutací.) A to v nejlepším případě, možná nebudeme mít žádnou vakcínu. Nemocných, opravdu nemocných, stejně jako úmrtí na respirační onemocnění sice bude v průměru pořád stejně jako jakýkoli jiný rok s chřipkovými sezonami, ale počet pozitivních testů na jeden jediný virus vybraný za strašáka bude stále hrozivý. Takže bude pořád argument pro permanentní koncentrák.

Severní Korea nám bude připadat jako svobodná země.

A to vše kvůli jedné z mnoha viróz, jaké tu s námi byly tisíce let, jsou a také tu s námi budou tak dlouho, dokud všichni nepomřeme na „léčbu“ nějakým soudruhem plukovníkem

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 4,48 out of 5)
Loading...