5.10.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Jsem gay a chci mít dítě

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Dlouho jsem se tak od srdce nezasmála jak nad jedním článkem s tímto sdělením, protože takovou ptákovinu může napsat jen pták co chce ptáka. Pán asi neví jak se dítě dělá.  Jedno mu docela ráda sdělím. Opravdu se nedělá v zadní části těla dalšího muže. Tak to prostě nefunguje. Zatím není věda tak daleko, aby to zvládla a ještě pořád potřebujete k dítěti matku, rodičku. Víte co to je? Ta žena má vagínu, vajíčka a potom průchozí cestu pro miminko. Pokud chcete dítě, je to váš problém a nevím proč máte potřebu to sdělovat miliónům dalších lidí.

Promiňte mi ta hrubá slova, ale já už mám těch práv homosexuálů plné zuby.

To je pořád:

„Heteráci, heteráci,
otevřete vrátka,
jen dva prstíčky tam strčíme,
jen co se ohřejeme,
hned zase půjdeme.“

To že platí daně je jako co? Všichni je platí. Teda skoro všichni. Nechápu ty bláznivé výkřiky o stejných právech. Mají stejná práva jako všichni ostatní až na manželství. Pořád ještě platí že v manželství je manžel a manželka. Můžete si klidně říkat že manžel má manžela, přesto vám to k oplodnění a posléze dítěti nebude nic platné.

Nikdo je nikde nediskriminuje, spíš naopak. Už teď, když ve vedoucím postavením firmy není aspoň jeden gay či lesba, tak aby se majitel třepal strachy že bude označen za homofobika. Heterosexuální lidí musí vytrpět jejich pochod, kde se ukazují nazí, znázorňují sex před dětmi, chovají se jako psi, mlátí se bičem a nad nimi ční dominy. Opravdu si myslíte, že to krásný pochod? Ne, je hnusný a člověk se stydí co všechno ukazujete před dětmi.

Sec není jen o sexu jak nám ukazují na pochodech. Sex je i láska, intimnosti a ty jsou nejkrásnější doma jen ve dvou. Ano, spousta z nás to má jinak a je to jen jejich věc. Ve svém domě či ložnici si mohou provozovat takový sex jaký se jim líbí a není třeba nikomu to ukazovat, či po ostatních chtít aby to chápali a tolerovali.

Navíc tam jsou většinou jsou úchylní lidé, protože opravdový homosexuál nemá potřebu se vystavovat jak na jarmarku. Možná se teď urazí, jak má jinak nazvat lidi, co v tom pochodu jsou. Stačí se podívat na fotografie na internetu a je to jasné jako facka.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (46 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...