16.9.2020
Kategorie: Politika

Stop 5000 pro důchodce: Předvolební infantilita ODS a TOP09

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Český blok ODS a TOPka dal společně stopku 5 000,- Kč důchodcům. Tomu se říká naběhnout si pro pár facek. K tomu člověku stačí málo aby pochopil, jak moc si tito hlupáci podřezali větev na které sedí. Tohle jim nikdy 2 500 000 voličů neodpustí. Kdo se teď může opravdu smát je Babiš. Chtěl dát důchodcům držkovné 5 000,- Kč aby aspoň na Vánoce nemuseli obracet každou korunu a mohli si udělat tyhle tradiční svátky podle sebe. Už je to to jediné, co jim zbylo na těšení. Užít si Vánoce s dětmi a vnoučaty a nemuset se pokoušet z důchodu dělat zázraky. Na tohle se těšil každý stařeček a stařenka a zase nic. Hlavně že jim v poštovní schránce přistane dárek v podobě roušek za pár kaček.

Zuřím, fakt zuřím, protože to co si ti hajzlové dovolují vůči celému národu se mě bytostně dotýká. Co se to děje v této Bohem zkoušené zemi? Je září a nic se neděje. Je prostě ticho po pěšině. Jiné roky se začínalo v obchodech s výzdobou, začínal prodej kolekcí a všude na nás jukal připitomělý Santa Claus. V reklamě už nám přivážel Coca-colu a já jsem u toho prskala, že máme Mikuláše s Ježíškem a Santu si mají nechat Amíci doma a netahat ho do Evropy. Člověka z toho napadají různé věci. Stačí si vzpomenout na Prymulu jak nám vysvětluje, že Vánoční sešlosti teda nenene. Třeba by nás napadlo při nich ještě zpívat koledy a zpěv? Ten se nám také zakazuje. Už nám nad hlavou krouží hejno krkavců a my čekáme na co? Až nám zakáží i dýchat? Měl by nám Prymula předvést jak si vede ve výrobě respirátorů.

Všimli jste si, že o Zemanovi a jeho dělení našeho národa už se nemluví? Proč by mělo. Roušky spolehlivě zastaly tento problém a rozdělily naše lidi spolehlivěji než prezident Zeman. Když tak čtu nadávky rouškařů nerouškařům, tak je mi z nich na nic. Co chtějí? Ať tu pusu zavřeme už napořád? Už se nerouškařům dávají facky, policie jim je nasazuje a rozdávají se pokuty. Nepomůže vám ani potvrzení od lékaře, že je prostě vzhledem k svému zdravotnímu stavu nosit prostě nesmíte.

Věděla jsem, že jsou hodně arogantní a že si myslí, co všechno jim projde, ale tohle jim neprojde. Nasrali 2500000 voličů a to je opravdu síla. Začala to svým hrubým postojem vůči seniorům Pekarová, Topkařka stylu Kalouska. Tak může být spokojená, žrát si na svátky co jen hrdlo ráčí a smát se jak Babišovi a důchodcům vytřela zrak. Myslela jsem si že, že žádnou další potvoru jako je naše Jourová už nenajdu, ale Pekarová jí skvěle sekunduje a kdyby spolu s Jourovou seděla v Bruselu, tak důchodci už nemají ani na polévku.

Vážení voliči tohle chcete? Pamatujete se jak začínal Hitler? Kdo zná historii jak vidí kam se řítíme. Co nás čeká? Noc dlouhých nožů, nebo Křišťálová noc? Začnete nás nerouškaře zabíjet nebo co? Znovu vážení voliči. Chcete aby vám vládli ti, kterým je jedno jestli máte na bydlení a na jídlo? Pokud vám to jedno není běžte prosím k volbám a dobře si rozmyslete co do urny dáte.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 3,62 out of 5)
Loading...