14.9.2020
Kategorie: Politika

Vládo, vy nás máte za naprosté blbce

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Tak to se vám zase něco podařilo. Buď to byl úmysl, volební lezení do pozadí seniorům, prošlé zásoby nebo naprostá lhostejnost k tomu, co tím vyvoláte. Vrazili jste další klín mezi mladou, střední a seniorskou generací. Na hlavu chudáků starých lidí se snášejí urážky a lidem vůbec jim nedochází, že na tento vývoj mají starší lidé stejný vliv jako na kvalitu těch, co nás rozeštvávají. Zlostí jsem se upustila pár slziček abych upustila páru a jak mám ve zvyku, šla jsem se z toho vypsat abych se nezadusila.

Roušky, roušky, roušky. 300 000 000 + 15 000 000 je cena rozkolu mezi lidmi. K čemu to je? K ničemu, protože respirátor máte na jeden den a roušky na pár hodin a pak je musíte vyhodit. Až ty pitomé roušky unosí nasadí si stejně ty doma ušité a dál si je budou prát a žehlit. Takže vláda vyhodila milióny do koše a má pocit, že si na tom nahoní politické body. Ne, nenahoní, naopak si zatlouká další hřebík do pomyslné rakve politických ambicí.

Proč ty peníze nepoužijete na něco, co bude mít nějaké smysl. Třeba na vaši zatracenou kantýnu kde si zlevňujete jídlo, tak abyste to měli ještě levnější. To je nápad, co vládo? Jste přece takoví chudáci, že ani na polévku nemáte a chudák Benda přece živí tolik dětí a neví jak to má udělat, protože všechno je drahé a on musí brát i placené funkce aby chudák vyžil. Nebo si nakupte velmi kvalitní toaletní papír a krémíčky na bolavý zadek. To až se národ konečně vzpamatuje a naštve a kopanci do pozadí vás vyprovodí na smetiště politických dějin. Pak se vám to bude hodit, aby vás potom tak nebolel.

Teď vážně. Mohli jste je dát třeba dětským domovům. I když by to byla jen kapka v moři, měla by alespoň nějaký smysl. Nebo podpořit dětské sportovní kluby na maličkých vesnicích, kde je každá koruna dobrá. Je tolik míst kde by to pomohlo a nerozeštvalo národ.

Tohle koluje po internetu. Někoho to pobaví, někoho naštve a možná i rozpláče.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...