31.8.2020
Kategorie: Společnost

Seznamte se s “hrdými” českými cenzory a udavači

Sdílejte článek:

P. LACKO

Slova cenzor, nebo udavač nemají v českých luzích a hájích zrovna pozitivní zvuk. Český národ vždy na podobná individua shlížel s despektem a pohrdáním. Jejich neslavné činy a hanebné jednání se dokonce staly předmětem literárního zpracování – třeba J. Hašek ve “Švejkovi”, kde vystupuje postava agenta Bretschneidera. Stejnému opovržení se těšili donašeči/udavači i za socialismu. Dnes tomu není jinak. Dnešní doba ale přinesla jisté novum. Dnešní cenzoři a udavači se za svojí “práci”pro režim nestydí, oni jsou na ni dokonce hrdí. To připomíná neslavně známou postavu Pavlíka Morozova, který měl udat bdělým sovětským orgánům svoje rodiče.

Když jsou na svoji práci ještě hrdí, tak je vhodné se s nimi osobně seznámit. Jsou to vesměs zvláštní individua. Třeba je potkáte na ulici, v MHD, hospodě, či kavárně a můžete jim případně sdělit vlastní názor na jejich “práci”.

Začněme J. Cemperem – nedostudovaný student univerzity v Olomouci. Dnes především homoaktivista, který pomáhá mladým chlapců v homosexuálním coming outu. Současně se věnuje práci pro server www.manipulátori.cz společně s jistým O. Férem a P. Nutilem. Ten údajně uvádí na pravou míru “mediální manipulace a fake news” překvapivě vždy ve prospěch staré pravdy-lásky (havlisté). Cemper také s oblibou píše na jiné lidi trestní oznámení a udání. (Cemperem je bohužel sám prokazatelný lhář a manipulátor, naše redakce o něm publikovala rozsáhlý text).

 

Další postavou je jistý J. Hřebenár (nejsem si jist, zda je to jeho skutečné jméno) – ten zase proslul jako neúnavný udavač a nahlašovatel všech, kdo mají jiný názor na LGBT++P osoby, imigraci, muslimy atd. Dokonce založil udavačský projekt nahlaš extremistu, který ale záhy zase zrušil. Již řadu let je aktivní na internetu a sociálních sítích.

 

Mezi cenzory se bohužel najdou i ženy – Ladka Bauerová-Morkowitz pracuje pro facebook jako “fakt checker”. Strašně jí prý mrzí, že nemůže politikům (zatím) mazat posty, které neodpovídají jejímu vidění světa a tak zatím bojuje proti nezávislým serverům.

 

Dál bych mohl přidat jména pornoherce J. Jandy, elfa B. Katrouse, J. Čulíka, J. Backy a mnoha dalších. Každý totalitní režim podobné ubožáky pracující proti vlastní zemi a národu potřebuje.

Co je k jejich chování motivuje? U udavačů to je většinou nějaká charakterová, morální, nebo sexuální vada/deviace. Jeden udavač může být na chlapce, jiný má zas rád peníze, třetí může mít nějaký škraloup z minulosti…. Cenzoři většinou pracují pro peníze a někdy se k tomu přidá i ideologické nadšení a perverzní touha mít moc nad názory a životy ostatních.

V liberální demokracii s námi podobná individua bohužel budou žít a mnohým i mohou zkazit život.

Podobní udavači si zaslouží nejenom veřejné opovržení, ale i spravedlivý trest stejně jako si zasloužili trest třeba udavači Gestapa, či STB (udavačům STB se bohužel nic většinou nestalo). Vždyť tihle udavači se dnes veřejně snaží zničit jiným lidem život pouze proto, že mají jiné politické názory! Snad se zase jednou dočkáme doby, kdy se podobní bonzáci budou bát hanbou vystrčit nos ze dveří, aby do něj nedostali.

Cenzoři zasluhují alespoň to veřejné opovržení!

  • P. Lacko


holinek4Poznámka redakce PP:
I náš internetový deník má samozřejmě s podobnými udavači svoje zkušenosti. Možná ještě horší než v článku vyjmenovaní cenzoři, kteří se samozřejmě také již o PP otřeli, je však psychopat, patologický lhář a nenávistí nemocný mentální bolševik, který se však tváří jako ten největší spasitel morálky a arbitr spravedlnosti a nikdy svoje udavačské nenávistné útoky férově nepřizná. U Cempera, Hrebenára a jim podobných všichni víme co čekat, u duševně nedostatečného frustráta plného žluči, závisti a nenávisti, s maskou věřícího svatouška, zákeřně vypouštějící svůj jed zabalený do patologických květnatých lží o morálce, pravdě a lásce a podpořený mnoha podanými udáními na Policii ČR je obrana daleko těžší. Mnoho lidí, neinformovaných o vývoji a pozadí celé věci je schopno mu uvěřit. Tím je pro svobodné zpravodajství ještě nebezpečnější než všichni cenzoři a elfové vyjmenovaní výše dohromady a my, ač je nám jasné, že i těchto pár řádků si psychopatický fízl uloží do svých udavačských složek a nám tak opět hrozí další trestní oznámení proti naší práci, musíme před ním znovu a stále otevřeně varovat: Bořivoj Holínek.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 votes, average: 4,52 out of 5)
Loading...