4.8.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Neúcta a nenávist

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝJestliže světem momentálně cloumá rasová nenávist, kterýžto problém vznikl de facto na zakázku amerických Demokratů snažících se zvrátit nepříznivý vývoj prezidentských voleb, respektive toužících po moci natolik, že jim je úplně jedno co a jak zdevastují, pak je velmi snadné vnímat zásadní rozdíl mezi přístupem bílé rasy k čemukoliv v porovnání s tím, jak se chovají původem Afričani a Arabové.

Hnutí BLM je skutečně uměle vytvořené podobně, jako Antifa. Úkolem těchto hnutí není upozornit na rasovou nenávist a nesnášenlivost, ale jde o placené spolky naopak vytvářející výše uvedené. O financování se starají ti, kterým zní slovo demokracie podobně, jako kdybyste jim k uchu přiložili odjištěný granát a on by bouchnul. Cokoliv spojené s tímto filosoficko-politickým uvažováním s výjimkou názvu poloviny politické scény v USA je pro ně překážkou ve vládnutí, přestože se právě demokracií ohání nejvíce. Je to podobné, jako se slovem liberálové. Původně šlo o velmi tolerantní lidi, tedy až do doby, kdy tu toleranci začali vymáhat silou a používat nástroje ne nepodobné nacistům. Proto jsme svědky štvavé propagandy, ovlivňování médií, korupce politiků a všeobecného propadu celé společnosti, která podléhá vedení několika málo ultramiliardářů. Někdo je nazývá Ilumináti, jiní Deep State, členy Kabaly, pro rozumně uvažující lidi jsou to nebezpeční zmetci vlastnící obrovské majetky.

Důsledkem rozeštvávání současné lidské populace nejsou pouze do nástupu Trumpa zneužívané výpady americké armády proti národům po celém světě, vzpomeňme na snahu rozložit bombardováním Srbsko, na Arabské jaro, podporu Islámského státu a na ukrajinský Majdan. Samozvaní vládci světa pokračují dál a jejich zájmem je zbavit se Donalda Trumpa. Takže k tomu zneužívají genderové blouznění rozmetající dosud uznávanou a váženou klasickou rodinu, koronavirovou hysterii, také čerstvě smrt delikventa Floyda. Spojení těchto tří záležitostí zaplňuje americké ulice, později se vše přenáší i do Evropy. Na našem kontinentu otrokářství neexistovalo, takže zástupným problémem se stali migranti. Vrcholné elity ke svým záměrům využívají primitivismus masy, probouzí v nich to horší, co v nich je. Masa lidí ničící vše, co jim pod ruce přijde, je vždy tím nejhorším a snadno ovlivnitelným nástrojem. Zvláště, když je primitivnější část systematicky vedena tou inteligentní menšinou. Poté je snadné stádo směrovat tam, kam potřebujete. Ostatně u nás lze podobně nahlížet na demonstrace pořádané Milionem chvilek, z nichž opět na dálku cítíme politickou objednávku.

Chování členů a příznivců BLM a Antify je natolik podobné, že si tito dobře rozumí. Tedy zatím. Úkolem je ničit, rabovat, používat násilí a dělat problémy. Od obou hnutí neuslyšíte nic konstruktivního. Průvodním jevem jejich existence je likvidace symbolů úspěšné minulosti, vandalství nebývalého rozměru a touha po seberealizaci, ovšem takové, která absolutně neuznává žádnou autoritu. Zároveň tito lidé požadují maximální výhody, žádné povinnosti a naprostou beztrestnost při svém řádění. Většina z nich vychází buď z prostředí, kde tradice budování téměř neexistuje (Black Lives Matter), nebo jsou členy nudící se zlaté mládeže a jimi ovlivnění aktivisté vzešlí z moderní doby a ignorující díky nedostatku vzdělání historické souvislosti (Antifa). A obojím nahrává jistá ztráta smyslu pro realitu těch, kteří se těmto agresivním a levicově zaměřeným hnutím přizpůsobují či před nimi poklekají. Naopak jednotlivci neochotní se podvolit nátlaku na podřizování se nynějšímu trendu jsou dehonestováni, propouštěni ze zaměstnání či dokonce vyčleňování ze sportovních oddílů či kulturně se tvářících spolků. Příkladem může být snad povinné poklekání před sportovními utkáními či podrážděné reakce na odmítavá vyjádření některých světových celebrit.

Rasismus je většinou ukázkou jistého primitivismu nebo naopak vysoké inteligence spojené s přílišným egem. Momentálně je zjevné, že rasisty nejhrubšího zrna jsou právě Afričané a muslimové, oběťmi jsou běloši, a to jak v USA, JAR, tak i v Evropě, o ,,hosty‘‘ některých zemí Blízkého a Středního Východu však můžeme mít též velké obavy. U většiny agresorů z řad černochů a muslimů o vysoké inteligenci hovořit nelze. Ego bychom naopak mohli vnímat například u pilota F1 Hamiltona. Kdyby běloši byli skutečně rasisté, jak tvrdí, jezdil by tak akorát na tříkolce a nikdy by nebyl mnohonásobným mistrem světa s vlastním tryskáčem a majetkem v hodnotě mnoha miliard dolarů. Jinak lze ale konstatovat, že většina vandalů a demonstrujících podléhá dogmatu šířenému záměrně shora. Davy jsou pouhým nástrojem v rukách mocných. Jejich rozum však na pochopení vlastní role nestačí. Zastavit je lze pouze tak, že se buď zlikvidují ti, kteří skutečně stojí za nepokoji, což jsou nejbohatší lidé světa a skutečné špičky, nebo tím, že se ozvou odpůrci a vydají se též do ulic. Jisté je, že při druhém způsobu řešení umře příliš mnoho lidí. A první je těžko řešitelný díky obrovské a nekontrolované moci těchto jednotlivců. Ti jsou schopni své plány dovést až do válek a likvidace většiny světové populace. A tak si tu na té Zemi žijeme.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4,62 out of 5)
Loading...