26.7.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Ratifikace Istanbulské úmluvy by byla dalším zafixováním České republiky v poloze, ze které by se z nás stal větší vazal EU

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝV pondělí na programu vlády bude i projednávání ratifikace Istanbulské úmluvy. Je to jedno z mála témat, ve kterých jsme dosud nešli úplně s proudem a dosud ji neratifikovali. Lze však věřit této vládě? Víme, že jsme byli k radosti Top09, STAN a Pirátů vyhandlováni za peníze rozdávané Evropskou unií nazývané Záchranný balíček po koronavirové epidemii. Byly nám tak přidělené peníze, které nikdo nemá, na něco, co nikdo nepotřebuje. Je třeba si uvědomit, že velká část z nich je určena na přechod na jakousi zelenou energii a skončí v kapsách ekologů, neziskovek a médií. Navíc je budeme i s úroky vracet, a ještě přidáme na splátky jiných, kteří si žijí mnohem lépe než my, a to dlouhodobě. Česká republika tak bude doplácet na Itálii, Francii a třeba i na Španělsko. Naše vláda se tomu v osobě Andreje Babiše nevzepřela, opustila partnery z Visegrádské trojky Polsko a Maďarsko, přičemž už k těmto státům nepřiřazujeme Slovensko vedené lidmi s problematickými akademickými tituly a do tvrdého jádra EU.

O Istanbulské úmluvě jsme si tu již vícekrát psali. Pokud ji prostudujete povrchně, nebudete s ní mít zásadní problém, přestože Vás některé formulace možná zaujmou. Zaměříte li se však na sporné body, dojde Vám, že jde o listinu, která může být v důsledku koncem klasické rodiny, tedy takové, jakou ji známe. V některých částech totiž autoři pootevřeli dvířka jak pro gender, tak i muslimské pojetí soužití muže a ženy, z čehož vyplývá možné násilí na ženách i dětech, také i chápaní světa nikoliv jako přirozené prostředí pro existenci přirozeného a přírodními zákony daného složení rodiny.

Abychom byli objektivní, přikládáme opět odkaz na plné znění z náhodně vybraného zdroje a máte li čas, stojí za to si ji pečlivě prostudovat. To, že za ni lobují ženské emancipací prolezlé neziskové organizace, LGBT, dále prounijní strany, by mohlo být indikátorem toho, že něco není v pořádku. Proti se nestaví pouze euroskeptici, ale také řada poslanců z jiných stran, a především našich spoluobčanů. Hra se slovíčky ve znění úmluvy z ní děla právní paskvil s možností obejít to, proti čemu měla původně bojovat a zároveň vytváří prostor pro zrůdnosti jiného charakteru. Především u genderové problematiky je třeba si uvědomit určitý trend, jehož úkolem je nakonec legalizace pedofilie a její přiřazení k ostatním genderovým odlišnostem od standardu. Plné znění je například zde:

  • https://www.lidovky.cz/domov/dokument-zajima-vas-co-se-pise-v-istanbulske-umluve-prectete-si-ji-celou.A181022_180135_ln_zahranici_tn

Věnujte jí prosím pozornost, byť se Vám může zdát, že jde o nevinnou záležitost a je kladně prezentována různými médii. Nechceme ovlivňovat Váš názor, ten si po přečtení udělejte samotní. Ale vzhledem k okolnostem a jejím závažným nedostatkům, přičemž rozbor jsme již v letošním roce dělali, si myslíme, že nesmí být součástí našeho právního řádu a zákonů. Její ratifikaci se již vyhnulo více států, měli bychom se zařadit mezi ně. Otázkou však zůstává, zda li poté, co se naše vláda nebránila zadlužení státu ve prospěch zemí jiných zemí, bude mít vůli postavit se proti přijetí této úmluvy, pod kterou se již dříve čeští politici podepsali. Jestliže byl dosud Andrej Babiš brán Evropskou unií jako problematický, momentální odklon od Polska a Maďarska může znamenat jeho snahu vylepšit vlastní obraz v Bruselu.

Ratifikace Istanbulské úmluvy by byla dalším zafixováním České republiky v poloze, ze které by se z nás stal větší vazal EU. Poté už stačí jen přistoupit na Němci prosazované přerozdělování migrantů, které rozhodně nepodpoří Polsko a Maďarsko, a z naší země bude německo-francouzská kolonie, do které si kopnou i ostatní členové tvrdého jádra EU. To vše k radosti Kalouska a spol. Ostatně tito také Češi již dali průchod své radosti z naší ,,povedené‘‘ integrace po přerozdělení peněz ze záchranného balíčku a kdyby Kalousek mohl, šel by osobně Babiše poplácat po zádech a Schwarzenberg by mu radostí osobně vyleštil boty. Až tam jsme se dostali. Ostatně když je v Chebu vítán předseda Sudetoněmeckého Landsmanschaftu Posselt, není už se vůbec čemu divit. To vše za fanfár z trubek Cempera, Hřebenáře a Peszyńského, tedy totálního lidského liberálně se tvářícího odpadu. A Milionchvilkaři nezůstali ve stínu. Jde přeci o těsné sepjetí s našimi německými přáteli, kteří de facto již ovládli dění v EU.

Pondělní jednání vlády napoví, kudy povedou další naše kroky. Přejme si, aby v Babišovi zůstala aspoň špetka hrdosti a smyslu pro realitu. Pokud se to nestane, staneme se svědky další degradace naší společnosti. Pak už opravdu bude stačit otevřít vrata migrantům a dílo zkázy bude dokonáno. Nevratné mechanismy pomalu, ale jistě přemění naši zemi v další beztvarou masu euroobčanů podléhajícím všem zákonům tvořeným mimo naši vlast. Opravdu nám to je jedno?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 4,78 out of 5)
Loading...