23.7.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Budou všichni slušní, poctiví a pracovití lidé obviněni z rasismu?

Sdílejte článek:

TRI

Západními společnostmi otřásá vlna revoluční ideologie, která chce změnit svět pomocí hořících aut, rozmlácených budov a stržených či rozbitých soch. Toto nové rozmáchnutí rádoby nového světového řádu, které si v ničem nezadá s těmi nejhoršími politickými běsy 20.století, vydatně překrucuje a zneužívá historii a částečně se mu již podařilo anarchisticky a rovnostářsky reformovat ekonomiku, školství a právo. Na Západě jsou v tom očividně dál než u nás. Dostatečně výmluvná je už samotná záminka k běsnění, kterou se stala obhajoba údajných práv dvoumetrového příslušníka menšiny, pětkrát trestaného kriminálníka a feťáka, který neváhal ohrožovat zbraní těhotnou ženu a i při zatčení kladl zuřivý odpor.

I přes tento trend mě absence byť i elementární politické a historické logiky u některých údajně erudovaných historiků zaráží. Někdejší ministerský předseda Velké Británie, Winston Churchill, který pomáhal porazit největšího a nejmocnějšího rasistu všech dob, Adolfa Hitlera, je dnes sám označován za rasistu.

V Paříži se desítky tisíc lidí na demonstraci proti rasismu uchýlily ke skandování agresivních protižidovských hesel. Z toho, že se židé stali za 2.světové války sami obětí rasového vyhlazování, si očividně hlavu nedělali.

V Belgii plivou na Leopolda II., jemuž vděčí za svůj národní vzestup, a tím i za valnou část prosperity, které si dlouhá léta užívali.

Španělští a portugalští cestovatelé jsou dnes považováni za brutální vrahy, od Columba až po misionářské kněze šířící křesťanství.

Sochy těchto a mnohých dalších významných osobností evropských dějin jsou ničeny nebo potupně strhávány. Vše nasvědčuje tomu, že se moderní marxistická ideologie rozhodla zničit naráz celou evropskou civilizaci i s její historií a kulturou.

A nad nečekaným, nedávno zveřejněným příkladem z naší české kotliny, jen nevěřícně vrtím hlavou. Náš dosud všeobecně uznávaný vzor demokrata a otec zakladatel našeho státu, Masaryk, už podle moderních antirasistů není demokrat a také jeho sochy jsou náhle v ohrožení, protože podle novodobých vykladačů historie je rasistou dokonce i on.

Z tohoto drasticky extrémního a téměř revolučního vývoje začíná být jasné, že je nutné zastavit se na okraji propasti. A to tak, že už žádná menšina nesmí překračovat zákon, ani být jakkoliv zvýhodňována. Bez ohledu na otroctví, kolonizaci (na kterých se naše země navíc nikdy nepodílela) ani cokoliv jiného v historii musí pro všechny platit stejné právo, stejná spravedlnost a stejná pravidla. Tyto věci nesmějí být nadále zneužívány k prosazování anarchistických, rovnostářských a extremisticky liberálních politických myšlenek stručně dnes nazývaných progresivismus, které naopak ve jménu deklarované „rovnosti“ zvýhodňují téměř kdekoho na základě téměř čehokoliv. Porážením soch a pliváním na velikány naší minulosti to totiž neskončí.

Nevím, do jaké míry mají západní společnosti ještě šanci se před touto propastí nastupující zdivočelé totality zachránit. My máme naštěstí s totalitou své smutné zkušenosti a já pevně věřím, že většina lidí v této zemi má dost rozumu na to, abychom se od zemí, které tuto ideologii přijímají za svou, politicky v maximální možné míře odtrhli a nenechali se do propasti nové totality a společenského teroru zatáhnout. V opačném případě budou jednou moci tito novodobí ideologové obvinit z rasismu naprosto kohokoliv, kdo nebude připraven s nadšením pečovat o všechny možné menšiny a nebude ochoten vzdát se v jejich prospěch svých práv. Obvinění z údajného rasismu bude moci padnout na Vás, na Vašeho souseda, na Vaši účetní, na učitele, který učí vaše děti, na pekaře, který vám v potu tváře peče chléb. Potom by mohl přijít den, kdy budou z rasismu obviněni všichni slušní, poctiví a pracovití lidé.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...