30.5.2020
Kategorie: Společnost

Z blogu Vox Populi: Tajné muslimské modlitebny jen potvrzují fakt, že se i ČR velmi rychle islamizuje

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Možná jste i vy zaznamenali informaci, že v ČR působí mimo oficiálně hlášených mešit a modliteben i tajné muslimské modlitebny, kde se může zcela bez problémů hlásat nenávist k bezvěrcům a provádět další radikalizace muslimské komunity v ČR. To samozřejmě není vůbec nic zvláštního, tajné muslimské modlitebny jsou dnes součástí všech budoucích chalífátů.

Už v minulosti pronikla některá nenávistná kázání z českých mešit na veřejnost, proto byl vznik tajných muslimských modliteben zcela přirozenou reakcí. Ostatně, velmi často čteme o zákrocích v podobných tajných modlitebnách třeba v Německu, kde se často v jejich prostorách nachází i celý arzenál zbraní. Právě tajné modlitebny tedy slouží nejen k tomu, aby zde mohli nadále nenávistně kázat bez toho, aby jejich nenávist někdo tajně nahrál, ale mohou sloužit i ke skladování zbraní k případným teroristickým útokům.

O tom, že se islamizuje takřka celá Evropa nelze pochybovat, v některých zemích je to už více, než patrné. Samozřejmě ty země, které přijímají muslimské vetřelce dlouhodobě, mají zejména ve větších městech celé ulice či čtvrti, které vypadají mnohem víc jako Blízký východ nebo Afrika, než jako Evropa. U nás jsme teprve v jakýchsi začátcích, nicméně nárůst počtu muslimů je natolik rychlý, že během několika let můžeme některé evropské země v počtu muslimů dohonit.

Hodně tomu nahrávají i naše zákony, které patří v rámci Evropy k islámu zdaleka nejvstřícnějším. Prakticky u nás neexistuje vůbec žádný zákon, který by nějak islám omezil, zatímco dokonce i v některých silně islamizovaných zemích takové zákony existují. Na základě nedávného rozsudku, který uznal, že je zcela v pořádku nosit na školách hidžáb, vzalo tento rozsudek za svůj i ministerstvo školství, takže jsme dnes jedna ze zemí, kde je povoleno muslimské zahalování na školách. Přitom v některých zemích – a to dokonce i silně islamizovaných – je toto zahalování zakázáno (např.  Francie, Rakousko).

Dále v naší zemi nemáme ani zásadní omezení co se týká stavby modliteben a mešit, nemáme ani žádné omezení prodeje nemovitostí cizincům ze zemí mimo EU, takže bohatí Arabové mohou nakupovat nemovitosti po celé zemi ve velkém. Pak není divu, že v “arabském” Brně již schválili coby další úřední jazyk arabštinu. Asi nejlépe viditelnými atributy islamizace jsou také kebabárny. Zatímco modlitebny nejsou zvenčí vidět a to, že ve vašem okolí nějaká je tak ani nemusíte vědět, u kebabáren je to něco jiného. Ty vidět jsou a snad každý z vás již dávno zaznamenal, že jejich počty rostou přímo raketově. Pokud mohu soudit z vlastní zkušenosti, tak v blízkém okresním městě, kde před nějakými 7 lety nebyla ani jedna kebabárna, jich je dnes asi pět.

Už před časem jsem v tomto článku upozornila na fakt, že současná vláda navázala začátkem letošního roku velmi nadstandartní vztahy se Saúdskou Arábií, což je spolu s Katarem země, která je hlavním sponzorem islamizace nejen ČR, ale většiny evropských zemí. A jsme-li  u vlády, tak opět pokládám za nutné připomenout, že právě současný ministr vnitra Hamáček alias Al Hamajda má k muslimské obci a islámu velmi blízko. Asi každý zná jeho výrok: „Odsuzuji islamofobii, stejně jako odsuzuji jakoukoli jinou formu extremismu či rasismu. Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti.“

V článcích, informujících o tajných muslimských modlitebnách se dále uvádí, že prý většině muslimů vadí. Tomu máme jako vážně věřit? Copak autoři těch článků neví, co je to takíja? Ostatně, nedávno za podporu islámského terorismu na deset let odsouzený muslim Samer Shehadeh byl uváděn veřejnoprávními médii coby příklad zcela umírněného a plně integrovaného muslima. Ve stejné době, kdy ho takto prezentoval ČRo, posílal Shehadeh nemalé částky na konto sesterské organizace al Kajdy v Sýrii a střádal peníze na vyzbrojení dvou českých džihádistů. A v mezičase se nám prezentoval coby zcela umírněný muslim. Ve skutečnosti však žádný umírněný pravověrný muslim neexistuje.

K tajným modlitebnám se pak vyjádřil předseda Ústředí muslimských obcí Muneeb Alrawi. Ten stejný Alrawi, který vedl ještě poměrně nedávno nenávistná kázání proti nevěřícím v brněnské mešitě prohlásil: „Nemají vznikat menší modlitebny, ale mají vznikat větší střediska pod centrální správou. Musím uznat, že přešlapy některých muslimů vznikají právě mimo velké modlitebny.“

Přešlapy? Co je to přešlap u muslima? To je zřejmě to, když se jeho přetvářka před podřadným káfirem  prozradí. Třeba tehdy, když si Alrawi nedal pozor a někdo ho v brněnské mešitě nahrál, jak káže nenávist k bezvěrcům. Nebo tehdy, kdy si před káfiry nějaký jiný muslim hraje na umírněného (takíja – součást džihádu) a v nějaké tajné mešitě, kde se vyvaruje odposlechů, pak káže nenávist, ale i přesto je tajná modlitebna odhalena.

Velmi bych se podivovala, kdyby u nás žádné tajné modlitebny nebyly. Ty jsou ve všech islamizovaných zemích zcela běžné. Mimo nich jsou samozřejmě i oficiální mešity a modlitebny, které i u nás rostou jako houby po dešti. Na stav modliteben a mešit u nás (tedy těch oficiálních, neoficiálních bude mnohem víc) se můžete podívat zde. Údaje jsou ovšem 3 roky staré, aktuálně jich tedy bude o několik víc. A předpokládám, že nově uzavřená smlouva se Saúdskou Arábií zajistí, že dojde nejen k výraznému zvýšení počtu oficiálních modliteben a mešit, ale také muslimů.

Mimo mešity, modlitebny a islámské školky jsou zde také halal porážky a většina potravinářských firem u nás vlastní halal certifikáty, na nichž samozřejmě vydělává muslimská obec, potažmo Muslimské bratrstvo a různé teroristické bojůvky.

Další součástí islamizace je infiltrace politiky. V první fázi se jedná o infiltraci různých politických stran (u nás má ve svých řadách nějakého muslima většina parlamentních stran, včetně obou vládních) a v poslední fázi jde o zakládání islámských stran (k tomu dojde, až u nás bude tolik muslimů, že bude mít daná strana možnost zisku postů minimálně na komunální úrovni). Zakládání islámských škol je pak tou poslední kapkou, ovšem je jen otázkou krátkého času, než i u nás tyto školy povolí. Ostatně, při mešitách už mají muslimské školky.

Mnohokrát jsem četla úvahy o tom, zda se podobně, jako třeba Švédsko, Francie, Německo či třeba Holandsko islamizujeme i my. Jenže otázka už v této fázi není zda se islamizujeme, ale kdy se islamizujeme. Zastavit to totiž nelze, lze to pouze zpomalit. K zastavení by bylo nutné provést velmi radikální kroky, na které však není většinová politická vůle nikde v Evropě. Museli bychom být mimo EU a mít zcela odlišnou vládnoucí politickou reprezentaci. Jak bychom se vůbec mohli vyhnout islamizaci v zemi, kde si dokážeme instalovat na ministerstvo vnitra jednoho z největších podporovatelů islámu?

Takto nějak vypadá dle oficiální propagandy zcela umírněný a integrovaný muslim:

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...