26.5.2020
Kategorie: Politika

Konec ramadanu a “Atentat na kultůůůru II”

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

VETVICKATak nam Červenaček Al Hammaček v nedělu zapadem slunka slavnostně ukončil ramadan, robot Emil odevřel hospody a oznamil, že od pulnoci už korona do hospod nepoleze a že si laskavě možeme k pivu sednut a ten mlady blonďaty chlapec, kery bude brzy obětovany, hned vydal varovani, že se korona do hospod bude vracat každy den po 23. hodině a bude tam aji nocovat, takže v te době tam nemame co robit.

Takže nic noveho pod slunkem. Vyhlasi vyhlašku, slibi slib, odvolaju odvolani a minutu pote zrobi vyjimku z vyhlašky, tři minuty pote vyjimku z vyjimky a dalši den řeknu cosik jineho, aby nikdo nevěděl, co se ještě može a sprosty lid tak mohl byt pokutovany a popotahovany uřadama.

Cela ta socialistycka vlada je zmatena jak jarni fčela. Kereho idyjota napadlo zavřet všecky bary, dyskoteky a knajpy ve 23 hodin, to netušim, ale postavil bych je před sud. Bo tym vylikviduju aji to, co ještě funguje, včetně Stodolni. Ale když si to Pražaci nechaju libit, neda se nic robit, dobře jim tak, nebudu mět kam jezdit.

A tak v přimem přenosu sledujeme nastolovani zvrhlych pravidel v kultuře, kera se nedaju nazvat jinak, než “Atentat na kultůůůru II”.

Ačkoliv se nadšenci v Ostravě včera snažili probudit těžce zasaženeho tvora s nazvem kultura, s idyjotskyma pravidlama nastolenyma fašistycku vladu Česke republiky to je bohužel neslučitelne. Enem idyjot može přikazat stani na značkach jak na Bilakově spartakyjadě, dvojmetrove odstupy zatimco v hytlermarketach bojuju duchodci o slevy tělo na tělo, zakaz prodeja napoju a žradla v mistě kulturni akce, nošeni hader přes pysk na rockovem koncertě a podobne cypoviny.

Vzhledem k temu, že každe přikazani vlady, ať už se jedna o nesmyslna pravidla ve školstvi, hospodach nebo v kultuře, su podobně likvidačni a pomatena, nemože se jednat o nezkušenost Červenačka, Emila a Drajfusa, ale o zaměr.

Zaměr zlikvidovat všecko, co se ještě hybe, a až to scypne, tak se to bankovnima dotacema a zadlužovanim pokusit probudit…

***

Jak zni rockova podoba genyjalniho textu “Mam kamarada, kereho mamka ma rada” v poloprazdne hale, kaj organyzatoři pod dohledem udavaču z hygieny nesměli pustit vic lidi a kaj všeci museli stat na značkach jak na apelplace, možete posudit tady:

Přes všecky pokusy zkazit nam radost se to zatim vladě nepovedlo, jak možete posudit v nasledujicim zaznamu:

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...