14.5.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Z bolgu Vos Populi: Kurdský migrant zabil a na kousky rozsekal sedmnáctiletou Švédku

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Někdy už mám pocit, že je můj blog jednou velkou černou kronikou Evropy. Nicméně myslím, že je nutné o všech hrůzách, ke kterým díky nadšeným vítačům v Evropě dochází, informovat. Na Švédsko upozorňuji hned z několika důvodů – především tam je situace v celé Evropě asi nejhorší, ale Švédsko má také s námi mnoho společného, dokonce neskonale víc, než si vy sami myslíte. Ale nyní k úděsnému případu, kde opět oběť doplatila na svoji neskonalou důvěřivost, způsobenou špatnou výchovou.

Kurdský vetřelec  byl obviněn z vraždy své přítelkyně, 17leté Wilmy Anderssonové, která se ztratila před půl rokem. Její tělo bylo rozsekáno na mnoho kusů, z nichž některé se zatím nenašly. Hlava Wilmy byla nalezena v kufru v bytě invazisty.  Přivandrovalec na svou obhajobu tvrdil, že skutečnost, že měl doma její hlavu, naznačuje, že Wilmu příliš miluje, než aby ji zabil. Anderssonovou nikdo neviděl živou od 14. listopadu, kdy byla naposledy viděna ve Wakesborgu na západním pobřeží Švédska.

Třiadvacetiletý Kurd, jehož jméno nebylo zveřejněno, poprvé přijel do Švédska v roce 2006. Policie se nyní domnívá, že Wilma byla  zavražděna večer 14. listopadu. Sousedé vypovídali o tom, že v té době slyšeli křik z bytu vetřelce. Řada motoristů později volala policii, aby oznámili, že migranta viděli procházet se po nedaleké dálnici a chovat se podivně.

Policie ho ještě ten večer zastavila na dálnici, aby ho vyslechla. Strážníci uvedli, že Kurd byl zřejmě v šoku. Řekl jim, že chodí po dálnici proto, že se pohádal a pak mu ujel vlak. Po Wilmině zmizení zahájila policie masivní pátrání, aby ji lokalizovala, do hledání bylo zapojeno mnoho dobrovolníků i policie. Posléze byly nalezeny části těla, které byly identifikovány jako Wilminy,  avšak až o dva týdny později policie oznámila, že učinila objev, který vyloučil, že by ji našli živou. Ten objev byla její hlava. Wilmina hlava byla nalezena zabalená v kufru v bytě invazisty, obalená alobalem a páskou, uložená vedle plyšáka.

Když  policie vraha vyslýchala, seděl tiše 27 minut, než požádal o odchod na toaletu. Když mu ukázali fotky, řekl jen: „Je to brutální.“ Odporný vrah na otázky policie ohledně vraždy  reagoval stále stejně: „bez komentáře“. Vypovídat nakonec  začal až 15. dubna. Od začátku, kdy byl poprvé zatčen pro podezření z vraždy, tedy od 22. listopadu, soustavně tvrdí, že je nevinen. Kromě hlavy objevili forenzní specialisté také Wilminu DNA na několika nožích v Kurdově domě, čímž jasně dokázali, že jimi nejspíš její tělo porcoval. Vetřelec vyšetřovatelům řekl, že nože dostal od Wilminy matky jako dárek. Stopy Wilminy krve byly nalezeny i v jeho obýváku.

Policie dále zjistila, že v létě 2018 poslal pachatel Wilmě textovou zprávu, ve které uvedl, že ji chce rozřezat na kousky. Řada svědků stejně tak vypověděla, že se oba často hádali a že věří, že Wilmu týral ještě před její smrtí. Na dotaz ohledně Wilminy hlavy vetřelec odpověděl, že by si hlavu doma nedržel, kdyby ji zabil, a tvrdil, že ji doma přechovává jen proto, že ji miloval.

Advokát invazisty tvrdí, že někdo, kdo má vůči němu zášť, nastražil důkazy ve snaze obvinit ho z vraždy. Kriminalita páchaná migranty se ve Švédsku stala vážným problémem. Za vše, co se nyní v zemi děje, samozřejmě může dlouhotrvající vymývání mozků multikulturní propagandou. Mladé dívky nejsou varovány před muslimskými vetřelci, přicházejícími z “kultur”, kde je žena méně, než koza.

Švédsko by pro nás mělo být jistým varováním, neboť jsme ve stejné situaci, v jaké vyli i oni v 70.-80. letech. Lidé i tady většinově volí politiky, kteří podporují multikulturní vymývání mozků dětem na školách, propagandu, která má vytvořit dojem, že všichni migranti jsou přínosem. Podporuje však také islamizaci – přibývající kebabárny i mešity po celé republice hovoří za vše. Naše vláda finančně podporuje i politické neziskovky, zabývající se migrací, integrací migrantů či propagandou na školách. Úplně stejně to kdysi začalo ve Švédsku. U nás dělá většina voličů vše pro to, aby i zde bylo jednou takové multikulturně obohacené Švédsko.

Stačí se podívat na mladé, kteří už volí vesměs promigračně a na mnoha se již tato propaganda projevuje naplno. Máme se Švédskem mnoho podobného. Máme skoro stejný počet obyvatel, nemáme stejně, jako Švédové koloniální minulost a stejně, jako Švédové, se ženeme vzhůru k multikulturním zítřkům. Právě proto zde tak často uvádím případy podobných “obohacení” právě ze Švédska. Uvádím je coby varovné memento, protože nechci, aby naši potomci jednou žili v podobném “multikulturním ráji”. 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (45 votes, average: 4,47 out of 5)
Loading...