28.4.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Z blogu Vox Populi: Válka invazistů na ostrově Samos

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Řecký ostrov Samos je jedním z velmi častých dovolenkových cílů Evropanů. Bohužel, patří také k jednomu z ostrovů, které chce obsadit Erdogan podobně, jako dalších 22 řeckých ostrovů v Egejském moři.  Už asi před měsícem byl ostrov plný invazistů nejen z Asie, ale také z Afriky. Především Arabové se pak s africkými černochy nesnáší a to přesto, že se jedná vesměs o muslimy. Jejich vzájemná nenávist vyústila právě na ostrově Samos ke stavu, který by se dal bez nadsázky nazvat válkou. Válkou, kterou však odnesou především místní občané.

Jejich vzájemné potyčky vyústily až k tomu, že málem vypálili vesnici Vathi, kam se oheň rozšířil z tábora, kde jej vetřelci založili. Ti se zřejmě pohádali kvůli ramadánu. Tohle je jejich “kultura”, kterou by rádi přinesli i dál do Evropy. Myslím, že videa níže řeknou více, než tisíce slov. Na to, jaké osazenstvo nyní dlí na ostrově Samos se pak můžete podívat na obrázcích pod videem. Připomínám, že požáry založili vetřelci nedávno i na jiných egejských ostrovech – Chios a Lesbos. Jen podotýkám, že toto je pouze začátek, další miliony invazistů se do Řecka, potažmo Evropy chystají. Ti, kteří jsou nyní na řeckých ostrovech se dozajista přemístí dál do Evropy, jakmile to bude možné.

Přemístění invazistů do jiných zemí Evropy bude o to jednodušší, že v nejbližší době se EU chystá přidat do svých řad Albánii, která na svém území už nyní zcela záměrně a s pomocí Turecka  soustřeďuje desetitisíce džihádistů z různých muslimských zemí.

  • https://www.facebook.com/24samos/videos/1317405618458312/?t=6
  • https://www.facebook.com/nikos.oikonomou.79/videos/10222404514405613/?t=22

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 votes, average: 4,57 out of 5)
Loading...