19.4.2020
Kategorie: Humor

Husa na neděli ze Švédska

Sdílejte článek:

LCF/PETR VITTVAR

Na naši agenturu se obrátil náš zděšený občan (pozn. překladatele : myšleno Švéd) pan Johanson Erikson, který byl nedávno evakuován z České republiky a podělil se s námi o své zážitky a zejména varovná zjištění.

 .
Pan J. E. pobýval pracovně v Československé republice již v roce 1988, kdy byl zadržen a vyslýchán československou tajnou policií pro podezření ze spolupráce s Chartou 77, a tento zážitek byl pro něj velmi traumatizující. Před nedávnem též pobýval pracovně v České republice, sledoval situaci s coronavirem v Itálii, ale jelikož byl i on z veřejných sdělovacích prostředků v ČR ubezpečován, že nic nehrozí, že se jedná o obyčejnou virózu, podlehl iluzi naprostého bezpečí v hlavním městě ČR Praze.
 .
Jaké bylo jeho zděšení, když se v pondělí ráno chtěl vydat do práce a zjistil, že jsou zakázána taxi, že jsou zavřeny restaurace a další podniky. Nicméně, jak nám sdělil, nepropadl panice a hned druhý den ráno se vydal cca v 8 hod do obchodu, aby si nakoupil alespoň něco k jídlu. Z obchodu byl ale ochrankou vykázán, s tím, že obchod je v tento čas vyhrazen jen pro důchodce. Druhý den se tedy vydal do obchodu později, cca po desáté hodině, kdy byl ovšem znovu vykázán, opět s tvrzením,  že i v tyto hodiny je obchod vyhrazen pouze pro důchodce. Třetí den, již značně hladový,  se pan Johanson vydal znovu do obchodu,  nyní raději  cca po 12 hodině. Zde byl hrubě vykázán ochrankou obchodu a opět s odůvodněním, že v tyto hodiny je obchod vyhrazen pro penzisty.
 .
Když se pokusil argumentovat, že je v obchodu již třetí den, pokaždé v jiný čas a vždy špatně, je cizinec a má hlad, byl ochrankou fyzicky napaden s odůvodněním, že je provokatér. Jak nám pan Johanson sdělil, tehdy mu došlo, že v ČR je zřejmě k něco jinak. Z veřejnoprávních prostředků zjistil, že za stát vydává nařízení jakýsi bývalý (zřejmě totalitní) plukovník, který navíc uzavřel i hranice ČR, a pan Johanson zjistil,  že tak ani z ČR nemůže vycestovat.
 .
Protože měl hlad a nevěděl co dalšího je v ČR jinak, neboť všichni lidé, pokud vůbec vyšli na ulici, začali chodit pouze se zakrytým obličejem kuklami, přilbami či alespoň  barevnými látkami,  nešlo rozlišit, kdo je bandita a kdo prostý občan, navíc kdo nebyl důkladně zamaskován, toho pořádkové jednotky zadržely a odvezly neznámo kam. Pan Johanson se  bál se použít i MHD, vydal se v šeru časného rána pěšky postranními uličkami na velvyslanectví, kterému se podařilo jej nakonec evakuovat zpět do Stockoholmu. Poté, co se sotva vzpamatoval z tohoto hrůzného zážitku  v Praze, podíval se na aktuální zprávy z ČR a prý se doslova zděsil.
 .
Vládnoucí plukovník prý veřejně  oznámil, že otevře hranice ČR s Chorvatskem, tedy defacto oznámil ,že ČR hodlá obsadit Rakousko i Slovinsko, jak musí být zřejmé i každému žáku první třídy základní školy. Tehdy si vzpomněl na zprávy, kterým před tím nevěnoval pozornost, např. , že armáda ČR odmítla pomoc s převozem nakažených penzistů s tím, že má na práci důležitější  věci….
 .
Začal tedy zkoumat a zjistil, jak protřelá příprava na tento konflikt již v ČR delší dobu probíhá. Zatímco armáda ČR vykazuje oficiálně nákup stovky obrněných transportérů Pandur, dle zaplacené ceny jich musela pořídit cca 780 kusů. Taktéž jakási letadla Casa, která zřejmě z důvodu jejich utajení nekomunikují z žádným systémem NATO…. Navíc ještě zjistil, že použité těžkotonážní letadlo Ruslan na údajný dovoz lehkých roušek bylo zřejmě pouze zástěrkou, ve skutečnosti byli údajně do ČR dovezeni od spol. Hannibal co ltd. z Číny bojoví sloni, čemuž odpovídá velká nosnost letadla i uhrazená suma čínskému dodavateli za velmi drahou speciální vojenskou technologii. Proto nás kontaktoval zděšený občan Johanson a prosí o rozeslání této informace a pokud možná zabránění této české invaze.
 .
Závěrem redakce, naší fake news agentury , žádá všechny spoluobčany, aby všemi možnostmi zabránili plánované invazi ČR do Rakouska a Slovinska.
 .
  • Za redakci fake news agentury  Hüpså na ala-ha Sweden,  LCF

WILDDUCK2

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 3,27 out of 5)
Loading...