26.3.2020
Kategorie: Exklusivně pro PP, Politika

Kde jsou teď?

Sdílejte článek:

MICHAL BRAND

Kde je Člověk v tísni, když Evropu straší a v Evropě zabíjí koronavirus?

Když USA podporovaní organizátoři převratu na Ukrajině najali houmlesáky (jako „demonstranty za demokracii“) a sváželi je autobusy z celé Ukrajiny, když na Majdanu organizátory převratu najatí ostřelovači stříleli policisty i demonstranty, aby eskalovali situaci, Člověk v tísni byl slyšet i vidět. Hlavně s výkřiky „ukrajinský proruský režim“ „vraždí nebohé demonstranty“ apod. A kde je Člověk v tísni, k…a, teď? Ach, ano, čekají zalezlí ve svých kancelářích, připravují další žádosti o dotace na svoje statisícové platy. A možná zase plánují svoje akce v nějaké zemi na „podporu demokracie“, tedy plánují měkkou podporu politického převratu v zájmu svých sponzorů a proti zájmům lidí těch zemí, ve kterých působí.

Kde jsou Lékaři bez hranic?

Ach ano, plánují dovoz dalších muslimských krimigrantů a budoucích (mnohdy i současných) muslimských teroristů do Evropy. „Kulturní obohacení“ – kriminalita, násilí, rozvrat, terorismus.

Kde je NATO? Ach, plánuje útok na Rusko. Samozřejmě, preventivně obranný a humanitárně demokratizační. Ale když potřebuje Itálie pomoci s humanitární katastrofou, tak musí pomoci Rusko, to „zlé Rusko, které nás chce obsadit a všechny sežrat zaživa, přejmenujeme jim náměstí s jejich velvyslanectvím podle jejich vlastizrádce a neschopného idiota, abychom je naštvali, protože tak my se statečně chováme (když lezeme do p….e těm momentálně mocným)“.

Nebo možná NATO plánuje preventivní, humanitárně-demokratizační bombardování Iránu. Jako když spolupracovník a veřejný podporovatel islámských teroristů z AlKajdy a Islámského státu, americký senátor McCain prozpěvoval na veřejném politickém shromáždění „Bombardujte, bombardujte, bombardujte Irán“ „Hahahaha“. (Zkuste si představit, že by třebas nějaký ruský nebo čínský nebo iránský představitel veřejně prozpěvoval „bombardujte, bombardujte, bombardujte USA, hahahaha“ nebo bombardujte Německo, nebo Čechy, nebo Francii…. Taky „hahahaha“? Ne? A proč? Protože to už se netýká „jich“ ale „nás“? Och, jak „principiální“. Principiální a morální jak u nejhorší ku…y.)

Stejně jako když probíhala nejintenzivnější „uprchlická“ krimigrantská a islamizačně-okupační krize. Co udělalo NATO? Ach, šéfík NATO prohlásil, že obrana hranic evropských zemí rozhodně není úkolem NATO. (Samozřejmě, pokud tedy nejde o ochranu hranic evropských zemí proti dodávkám ruského zemního plynu, protože ten chce za ceny násobně vyšší dodávat Amerika, nebo proti dodávkám ruské ropy, kterou chce také předraženou dodávat USA.) K čemu je NATO? NAHO…

Jediné, k čemu je vojenský pakt NATO, je dodávat zdání legitimity a dodávat trochu Kanonenfutter pro zločinné agresívní války USA po celém světě.

Kde je Evropská komise? Naštěstí zalezlá a pořádá svoje videokonference na téma „kdy uspořádáme další videokonferenci“. Což je velké štěstí pro všechny Evropany. Protože jinak by Evropská komise, ten sbor hlupáků a bezpáteřných nemyslících kariéristů a kariéristek Evropanům pořádně zavařil. Evropskou komisi vede von der Leyenová (čti: lejnová). To mluví za vše. Stačí si vzpomenout, do jaké parodie proměnila von der Leyenová (čti: lejnová) Bundeswehr během svého působení na ministerstvu obrany Německa – miliardy a miliardy Euro rozkradené, ehm, nehospodárně vynaložené. Bundeswehr s bojovými vozidly vybavenými načerno natřenými násadami od košťat namísto kulometů – a to prosím na mega-cvičení NATO, které mělo zastrašit Rusko. Z 90 nebo kolika bojových letounů Německa jen asi 20 provozuschopných – to ještě pod vedením von der Leyenové, čti lejnové, někoho napadlo načepovat do těch provozuschopných stíhaček kerosin s vysokým obsahem bio-složky, takže zk….i motory. A co vyřešila von der Leyenová? Zajistila pro Bundeswehr 600 uniforem pro těhotné vojačky. Naprosto mne děsí představa, co by tahle …. , ehm, co by tahle osoba napáchala za škody, kdyby se snad začala cpát do řízení současné krizové situace. Koneckonců, již v době, kdy Itálie kolabovala pod náporem tisíců nakažených a stovek mrtvých denně, tak von der Leyenová (čti: lejnová) řešila, jak do evropských zemí rozmístit 5 000 „syrských“ „sirotků“ ze všech koutů Afriky a Afghánistánu, jen co si všichni ti třiceti, čtyřicetiletí „sirotci“ oholí plnovousy a naučí se aspoň chvíli se udržet a neznásilnit každou nezahalenou ženu, dívku, nebo chlapce v dohledu.

Na hranicích Řecka stojí desítky tisíc příslušníků islámských kriminálních gangů. Řekněme si to narovinu – to nejsou žádní uprchlíci a ani migranti, jsou to kriminálníci, jeden vedle druhého. Kdo se násilím snaží vtrhnout na území cizího státu je kriminálník a terorista. Tečka. Na hranicích Řecka stojí a proti řecké armádě bojují muslimské kriminální gangy a teroristické skupiny. S otevřenou podporou Turecka, člena NATO. Dokonce včetně přímé bojové podpory muslimských kriminálních gangů a teroristických skupin tureckou armádou. Armádou člena NATO. Vláda a armáda jednoho člena NATO (Turecko) podporuje muslimské kriminální gangy a teroristické skupiny v otevřeném boji proti druhému členu NATO (Řecko, které je ale jen prvním napadeným státem Evropy v této muslimské fázi snahy o okupaci Evropy). A kde je vedení NATO? Je Turecko vyloučeno z NATO, alespoň dočasně? Je Turecko vystaveno sankcím ze strany EU a USA? Je zákaz dovozu veškerého zboží z Turecka do zemí EU a USA jako odveta za tureckou podporu muslimského terorismu? Jasně že ne. Zato USA rozhodně neuvažují o zmírnění sankcí proti Iránu, Sýrii nebo Rusku. A to ani tváří v tvář vážné humanitární situaci v Iránu, který – a to je dobré si uvědomit – je v daném regionu a v dané kultuře jednou z nejrozumnějších zemí a měli bychom s ní naopak jednak o vzájemné spolupráci (a nes…t se jim do jejich vnitřních věcí). (Pozn.: A bláboly o iránském jaderném programu prosím ani nezkoušejte zmínit, protože to je téma, o kterém blábolí politici USA a Izraele již asi tak třicet let „Pokud nevybombardujeme Irán, pak nejpozději do dvou let bude Irán mít atomovou bombu“ – a opakují to už třicet let, pořád a pořád; a pořád se i po třiceti letech opakování najdou idioti, kteří tomu věří; stejný žvást jako irácké zbraně hromadného ničení nebo „chemický útok v Alleppu“).

Pozn.: To je jediný kladný bod EU, že při humanitární katastrofě v Iránu ignorovala alespoň částečně sankce vyhlášené dříve na základě rozkazu z USA. EU totiž poslala humanitární pomoc Iránu. Aspoň něco. Mají u mne malé lehce smazatelné plus. Které stejně ani o fous nezmění ten nelichotivý obrázek všech tisíců velkých a nesmazatelných mínusů, které EU úspěšně nahromadila. ;-)

Co udělá Merkelová v reakci na turecký útok proti EU? Slíbí Turecku další peníze. A přislíbí zrušení víz pro turecké muslimské okupanty Evropy. Slabošská hloupá a zbabělá politička, která si troufá jen na ty, kteří se ohnou sami. Jako se ráda ohne třeba pražská kavárna a kariérističtí eurohujeři a eurohujerky (Hřib za Piráty, Bartoš za Piráty, pak ta poslankyně za Piráty, co na netu předvedla, jak si umí honit frndu, čímž se zařadila vedle velikána evropských hodnot pornoherce Jandu, EU komisařka – krucinál, to zní ale originál jako za bolševického režimu – euro-komisařka Jourová za ANO, euro-poslankyně Charanzová za ANO, Niedermayer za TOP09/STAN, Pospíšil za TOP09/STAN, abych jmenoval jen ty nejhloupější, nejzbabělejší a nejvíce protičeské poslance EU parlamentu a v jiných politických reprezentacích, kteří „reprezentují“, no, nemůžu napsat, že reprezentují naši zemi, tak tedy – kteří reprezentují zájmy Německa a bruselské byrokracie a vystupují pod naším jménem).

EU nemá slabou pozici vůči Turecku. Má jen slabé politiky a političky. Politiky a političky, kterým útok islámských okupantů na Evropu vyhovuje, a proto nechtějí proti islámské okupaci organizované a podporované Tureckem vystoupit. Jako právě Merkelová, fon der Lejnová (piš: Leyenová ;-) a další. Co by asi tak dělalo Turecko, kdyby v odpovědi na tento zcela nepřijatelný násilný útok na územní celistvost a suverenitu evropských zemí Evropská unie zavedla okamžitý zákaz dovozu veškerého zboží z Turecka do EU, okamžitě zavedla prohibitivní poplatky za jakékoli platby do Turecka nebo ve prospěch tureckých firem a občanů? Třeba ve výši 70% jakékoli platby (a s odpovídající sankcí při obcházení přes transfer prostřednictvím třetí osoby)? A jen pro jistotu mimořádný příplatek na jakýkoli let z EU do Turecka ve výši 20 000 EUR na letenku. Kdyby snad náhodou někdo chtěl jet do Turecka na dovolenou, i když je turistická sezóna letos tak jako tak u konce. Turecku by ihned nezbylo nic jiného, než přijít k rozumu. Ale Merkelová Turecku ještě podlézá a slibuje a plazí se. „Politička roku“ nebo čím to byla jmenovaná v nějakém sqělém žebříčku.

Kde je „evropská solidarita“, kterou se zaklínají majitelé jediné EU-pravdy z Německa a Francie, kdykoli si oni sami způsobí problém – jako když si Německo pozvalo několik milionů negramotných, nezaměstnatelných a neintegrovatelných krimigrantů a pak chtělo (a vyhrožovalo, uráželo, vydíralo), aby si tyhle doživotní zátěže sociálních systémů a budoucí i současné kriminálníky a islámské teroristy „solidárně rozebraly všechny země EU“. Německo si je pozvalo a pak (i teď) se o ten průser chtělo a chce podělit s ostatními. „Solidárně“. Kolik si vzalo Německo umírajících pacientů z Itálie nebo Španělska? Ani jednoho. Co udělala Merkelová? Narychlo zakoupila od německých výrobců kompletní produkci plicních ventilátorů na rok dopředu. A Švýcarsku, České republice i dalším zemím Německo „EUsolidárně“ ukradlo objednané a řádně zaplacené zdravotní pomůcky a zdravotnický materiál. „Wir schaffen das!“

A jistě jen a jen podle zlých jazyků ruských trolů prý Německo zabavuje jakoukoli zásilku zdravotnického materiálu, která se ocitne na německém letišti nebo v německém přístavu, ať už jde o zboží určené pro jakýkoli stát.

Kde jsou dnes španělské feministky se svojí fanatickou nenávistí k mužům a k fungující moderní fungující západní společnosti (kterou stejně jako Greta a další novo-bolševičtí fanatici a fanatičky nazývají „patriarchální“ a označují za zlo, které musí být zničeno)? Na začátku března i přes varování španělské vlády uspořádaly masovou demonstraci. A to v době, kdy situace v Itálii se již vymykala kontrole a všem tak dokázala, že se jedná o vážnou dobu. Hm, tedy všem, kdo mají mozek, takže těm 120 000 demonstrantkám a demonstrantům ne. A nyní Španělsko, 14 dní po demonstraci, předstihlo Itálii a humanitární situace ve Španělsku se zcela vymkla kontrole. Nemocní, dusící se ve vysokých horečkách, leží ve španělských nemocnicích na podlaze chodeb. Lidem na 75 let jsou podávány pouze utišující prostředků a jsou ponecháváni na pospas osudu – na pospas smrti. Díky, bojovnice proti neexistujícímu „útlaku“! Ti mrtví jsou vaše vina a nikdo vám ji nikdy nesmí smazat.

I když se o to média snaží a „taktně“ zamlčují, že za kolapsem Španělska je hloupost a tupá fanatická nadutost feministek. To kdyby takhle na začátku března demonstrovali třeba muži nebo odpůrci migrace – to bychom měli panečku titulky „Tisíce mrtvých vinou pravicových extremistů“, „Každý z nich musí být osobně trestně odpovědný“, „Fašistické svině zodpovědné za smrt tisíců nevinných – budeme tomu jenom přihlížet?[nebo si na „fašistických sviních“ pěkně smlsneme?]“

Na pověstné demonstraci feministek za ještě více privilegií (a více dotací pro připitomělé blbky a blby z neziskovek zaměřených feministicky) byly přítomny i manželky dvou ministrů španělské a manželka předsedy španělské vlády. Oba ministři i samotný předseda španělské vlády by měli ihned po této krizi odstoupit a veřejně vyhlásit, že se doživotně vzdávají práva být volen a práva volit. Kdo nedokáže ani vlastní ženu přesvědčit o tom, že v době ohrožení je nutné se chovat zodpovědně, ten nemá v politice co dělat – ani jako politik a ani jako volič. A měl by mít alespoň tolik slušnosti, aby si to uvědomil a zachoval se podle toho. A to mají ještě kliku, protože v Japonsku by uvedení politici museli spáchat rituální sebevraždu. ;-) A, milé ženy, napsal bych to úplně stejně, i kdyby manžel nějaké ministryně španělské vlády zorganizoval nebo nezrušil derby FC Barcelona vs. Real Madrid a ještě veřejně prohlásil, že si ten mač určitě nenechá ujít a půjde na tribunu. Blb jako blbka, je vedlejší, co mají mezi nohama. Rozhoduje, co má kdo v hlavě a jaký kdo je. A nebudu radši psát, co mají v hlavě všichni ti účastníci a účastnice demonstrace Madridu. Zase by mi to admin zcenzuroval. ;-)

Milé feministky, kdy se přihlásíte k odpovědnosti za situaci ve Španělsku? Odpovědnost nést nechcete?

A kde je Human Rights Watch, když USA hrubě a brutálně ničí základní lidské právo Íránců, to opravdové, nevylhané a nevymyšlené lidské právo – právo na život? Kde je Human Rights Watch? Zalezlí ve svých kanclech plánují kritiku Ruska, Číny, Sýrie a vlastně kohokoli, kdo neohýbá hřbet před tyranií USA. Za co jiného by taky USA platilo Human Rights Watch? Za „USA Interests Support“. Human Rights Watch se stejně jako 100% všech mezinárodních neziskových a humanitárních organizací může přejmenovat na „Organizace na podporu zájmů USA proti zájmům všech ostatních zemí a všech jejich občanů“.

Už jsem to jednou napsal – tato krize odhaluje charaktery.

A také jasně ukázala, že neziskové a humanitární organizace (ty velké, ne ty malé, které se opravdu snaží někde konkrétně pomáhat – a na miliony a miliony státních dotací nedosáhnou) se nezajímají o pomoc lidem, ale čistě o prosazování zájmů USA v cizích zemích. Vlastizrádci a hybridní bojovníci pod fanglí „humanity“. Pod falešnou vlajkou. False flag, nic jiného ty „human rights“ nejsou. Pamatujme si to. Odteď už napořád.

Tato krize ukázala, že Evropská Unie je instituce, která nemůže být ani zreformována. Je potřeba ji zrušit a začít znovu od základních principů svobodného spolupráce suverénních zemí Evropy.

Všechny orgány a instituce Evropské Unie musí být zrušeny jako politbyro KSČ po roce 1989. Ty, které budou potřebné, bude snadné znovu vytvořit – a mnohem snazší bude vytvořit je znovu, než na funkční zkoušet přetvořit zcela dysfunkční a degenerované struktury dnešních institucí EU.

NATO musí být od základu buď zcela zreformováno. Členským zemím je k ničemu vojenský pakt, který neslouží k obraně jednotlivých zemí a vlastně ani k obraně většiny členských zemí (evropské členské státy NATO nebyly a nejsou nijak chráněny např. proti islámské invazi). Následně je potřeba vytvořit obranné struktury nového NATO od samotného počátku. Pokud USA budou trvat na úloze NATO jako kamufláže vlastních sobeckých geo-politických zájmů, bude pro evropské země snazší, lacinější a bezpečnější obejít se bez účasti USA v obranném paktu. Ani naší bezpečnosti neprospěje a neprospívá spolupráce se zemí, která se neohlíží na nikoho jiného než sama na sebe (dokonce ani na své údajné „spojence“ a „přátele“´) a ve své nadutosti a egoismu se nezastaví před jakkoli zlým skutkem, od cíleného rozvracení jiných zemí, přes sankcemi zaviněné statisíce mrtvých, včetně mrtvých dětí (např. půl milionu iráckých děti, jak se radostně chlubila ministryně zahraničí USA, krvavá Madla) až po zločinné války a podporu terorismu (Irák, Sýrie, Libye, Afghánistán, podpora USA pro zločinnou válku Saudů v Jemenu, z těch současných; dále pak americká podpora AlKajdy při svržení vlády Libye a následném rozvratu země, americká podpora Islámského státu a AlKajdy v Iráku a v Sýrii – nic z toho nepřidalo naší evropské bezpečnosti ani chlup, zato velice dramaticky zhoršilo naši bezpečnost; včetně politikou USA vyvolaného přívalu muslimských krimigrantů do Evropy v důsledku Američany dosaženého rozvratu v Libyi, Iráku, Afghánistánu i jinde).

Politici a političky musí nést odpovědnost. A ne když se postaví zlu (jako například vlastenečtí politici z AfD v Německu) a následně jsou vystaveni ultralevičáckému teroru SA-manů z Antifa a veřejné štvanici ze strany „demokratických“ médií. Ale právě když něco vážného spáchají proti zájmům svých vlastních občanů. Jako když pozvou miliony krimigrantů do Evropy, nejen v rozporu se zdravým rozumem a zodpovědností vůči vlastním občanům, ale v rozporu i s platnou Ústavou vlastní země a v rozporu s těmi nejzákladnějšími principy ustanovenými v právu a mezinárodních smlouvách. Nebo jako když jdou v době epidemiologického ohrožení demonstrovat – a je jedno za nebo proti čemu.

Neziskové a „humanitární“ organizace musí prokazovat zdroje financování a účel skutečného užití prostředků. Organizace, které získávají zdroje ze zahraničí, musí samy sebe vždy výslovně deklarovat jako „cizí agent“, stejně jako je tomu desítky a desítky let v USA. Dary takovým organizacím nesmí být odpočitatelnou položkou od daně a nad určitou výši musí být zveřejněny v podrobném, jmenovitém veřejném rejstříku. Jakýkoli komentář k politické situace nebo dokonce k volbám ze strany kohokoli z takových organizací je naprosto nepřípustným zasahováním do vnitřních věcí jedné země agentem cizí země. Kdo takové zasahování dovoluje (např. vysíláním e veřejnoprávní TV), dopouští se ve spolupráci s cizí mocí sabotáže proti politickému a ústavnímu uspořádání země. Humanitární organizace nesmí být pašeráky krimigrantů nebo podporovatelé převratů v cizích zemích. Pokud ano, musí být jak jako organizace, tak jako jednotlivci bráni k odpovědnosti a to včetně odpovědnosti trestně-právní. Každý, kdo v EU parlamentu zatleskal Racketové, je vinen veřejným schvalováním trestné činnosti.

J’accuse!

(https://en.wikipedia.org/wiki/J%27Accuse%E2%80%A6!)

Obviňuji! Obviňuji je všechny!

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (56 votes, average: 4,52 out of 5)
Loading...