9.3.2020
Kategorie: Kultura a tipy

7 důvodů, proč se vyplatí nakupovat na About you

Sdílejte článek:

Není to tak dávno, co se na českém trhu objevil nový internetový obchod About you. Tento eshop se stylovým oblečením, botami a množstvím doplňků si však už za krátký čas své existence našel své stálé zákazníky. Víte, proč byste měli nakupovat na About you i vy?

Znáte obchod About you?

About you je jednou z nejrychleji rostoucích e-commerce společností v Evropě. Tento – původem německý – obchod patří pod známou německou společnost Otto, která patří ve své oblasti ke světové špičce.
Své aktivity na Českém trhu spustil obchod About you na stránce www.aboutyou.cz v říjnu 2018. Kromě toho funguje také také na Slovensku, ve Švýcarsku, Rakousku, Holandsku, Belgii, Polsku, Maďarsku a Rumunsku.

1. Doručení a vrácení zdarma

Toto je první a zároveň nepochybně i největší výhoda obchodu About you. Na About you si objednáváte zboží bez poštovného, ​​a to bez ohledu na výši ceny objednávky. Zdarma je i vrácení zboží. S klidným svědomím si tedy můžete objednat více módních kousků a nechat si jen některé. Zbytek zase zdarma vrátíte. Na vrácení máte přitom až 100 dní.

2. Vše na jednom místě

Internetový obchod aboutyou.cz nabízí opravdu široký sortiment trendy kousků pro muže, ženy i děti. Najdete v něm košile, trička, halenky, kalhoty, sukně, boty, ale i spodní prádlo, ponožky a módní doplňky. V nabídce nechybí ani sportovní oblečení. Vybrat si přitom můžete z přibližně 300 000 produktů online a 1500 značek, mezi nimiž nechybí například Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Adidas či Puma.

3. Přehledné nakupování

Při nakupování na stránce About you se určitě neztratíte. Zboží je rozděleno do přehledných částí. Kategorie Oblečení, Obuv, Doplňky a Sport nabízejí logicky uspořádané podkategorie
Vybrat si také můžete z prémiových kousků v kategorii Premium. V hlavním menu nechybí ani sekce zlevněných kousků Výprodej či kategorie Značky, kde si můžete jednotlivé kousky vyfiltrovat podle vámi preferované značky. Celá stránka je intuitivní a přehledná.

4. Zajímavé inspirace

Obchod About you nabízí i zajímavé módní inspirace. Nové outfity pro různé příležitosti, nejnovější trendy a cool tipy. Objevte sekce Stories nebo Outfity, kde najdete množství inspirací, jak nakombinovat módní kousky z About you tak, abyste byli styloví. Ty samozřejmě najdete nejen na stránkách, ale i na sociálních sítích About you.

5. Moderní způsoby platby

Na dnes už téměř zastaralý způsob placení bankovním převodem můžete na About you zapomenout. Nabízí vám moderní způsoby platby, jakými jsou platba kartou či PayPal. Zboží si můžete samozřejmě nechat poslat i na dobírku.

6. Rychlé doručení zboží

Internetový obchod slibuje dodání zboží, které je skladem, do 2-4 pracovních dnů. Cestu zásilky od obchodu až k vám můžete samozřejmě sledovat přes odkaz na sledování zásilky, který vám po odeslání objednávky přijde na váš e-mail.

7. Výhodné About you slevy

Chcete-li při nákupech na About you ušetřit, máte hned několik možností. Vaší první volbou bude zřejmě část Výprodej v hlavním menu stránky, která nabízí cenově zvýhodněné, ale stále kvalitní oblečení. Kromě toho obchod nabízí i pravidelné sezónní About you slevy. A pokud se na stránce zaregistrujete k odběru novinek, jako dárek automaticky získáváte slevu 20 % na váš první nákup. No a samozřejmě nezapomeňte ani na About you slevový kód – díky kterému můžete výhodně nakoupit také.

Takže, vyberte si, co se vám líbí, a využijte pohodlné a jednoduché nakupování na About You.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,67 out of 5)
Loading...