6.3.2020
Kategorie: Společnost

O dvojím (rudém) metru

Sdílejte článek:

JIRKA FUČIKOVSKÝ

Na Slovensku je stíhán jakýsi Kotleba, drze si dovolil komusi věnovat nějaký šek s číslicí 1488. Prý je to zločin. Žasnu, i čísla jsou už asi zločin, prý symbolizují nějakou větu o bílé rase. Slovenská politická scéna je mi zcela ukradena, tím pádem je mi naprosto lhostejný i nějaký pan Kotleba, jen mě zaujal ten strašný číselný kriminální čin, to se jen tak nevidí.

A teď k nám, poslankyně za SPD, jakási Karla Maříková, o jejíž existenci jsem neměl ani tušení, je obžalována z dalšího odporného hrdelního zločinu. Řekla cosi, čímž prý spáchala zřejmě stejně odporný kriminální čin jako už výše zmíněný zločinec Kotleba. Dovolila si nahlas říct něco, s čímž asi souhlasí většina obyvatel Evropy, přirovnala ekonomické migranty k invazivním druhům rostlin a zvířat, jimž by měl být zakázán vstup do Evropské unie. Taková hrůza.
 .
Nejsem si vůbec jistý, mají být myšlenky trestně stíhány? Zažil jsem to, už to tady bylo. Nechovám vůbec žádné sympatie k SPD, jako demokrata mě ale poněkud popuzuje, že takovéhle údajné trestné činy jsou s velkou mediální pompou stíhány jen velmi jednostranně.
 .
A potom se v celé nahotě objeví ten sametový dvojí metr, odkudsi z bolševického záhrobí se vynoří rudé bahno jménem Jaroslav Kojzar a napíše, že Páter Josef Toufar zarmoutil nebohé soudruhy vyšetřovatele ( ve skutečnosti jeho vrahy), že jim už po měsíci vyšetřování drze umřel. „To, že kněz zemřel měsíc po zatčení, musilo být pro vyšetřovatele nepříjemné. Mohly tak vzniknou báje a legendy, a také vznikly,“ píše Kojzar…
 .
Hákový kříž je zločin, rudá hvězda, srp a kladivo jsou pokrok…
 .
A přitom jsou to úplně stejný svině.
 .

 
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 4,87 out of 5)
Loading...