29.2.2020
Kategorie: Politika

Proč jel Mynář do Číny?

Sdílejte článek:

ZDENĚK VORLÍČEK

Čína napadená koronavirem, cestovat do této země v dnešní dny není moc doporučováno a přesto se našel v naší malé zemičce velký obětavec, který se hrdinně vydává na cestu – hradní kancléř Mynář, sice kancléř bez prověrky, který už měl dávno dle slov soudem uznaného lháře vyletět, ale na druhou stranu je to skutečný hrdina.

Sjezdovka v Osvětimanech osiří, kamenolom v Lánech také, ale hrdina jede, dle ČT 24, projednat do velké Číny malou dodávku humanitární pomoci z České republiky. Nějak mi asi uniklo, ale snad se nepletu, ještě má u nás Čínská lidová republika velvyslanectví? Taková maličkost by jistě šla prohnat a projednat přes Ministerstvo zahraničí ČR a nebo přímo s Čínským velvyslancem. Vždyť jsou to přece velcí kamarádi, společně vyučují našeho drahého pana prezidenta jak stabilizovat společnost. A to si myslím, je daleko složitější úkol než zaslat trochu humanitární pomoci do Číny.

A nebo mě teď napadá ještě jedna možnost: Není to od Hradu zase jedna obří lež na které jsme si již od Zemana a jeho poskoků za ta léta zvykli? Nejde ono o něco zcela jiného? Což takhle nějaký soukromý kšeftík, který je nutné neprodleně projednat? A co takhle zahlazení stop po drzém a arogantním dopise Vyslanectví Číny, který se nalezl v trezoru po zemřelém předsedovi Senátu panu Kuberovi? Možností proč tak naráz Mynář spěchá do nemocí prolezlé Číny je mnoho. Ale jen ta oficiální verze šířená Hradem je obří lež. O tom jsem přesvědčen.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 3,26 out of 5)
Loading...