9.10.2014
Kategorie: Politika

Volební program Velké Strany: Všechno, všem a zadarmo!

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ 09|10|2014

Vážení přátelé, soudruzi, bratři, sestry a vůbec všichni příznivci naší křišťálově čisté, transparentní, kamarádské politiky obálkových metod, výběrových řízení, státních zakázek, sociálních jistot, pozitiv a dobropáchajícího přerozdělení daní. Předstupujeme před vás s novým universálním programem pravdy, lásky, všeobecného blahobytu, budoucí prosperity a šťastných zítřků.

 

[ad#hornisiroka]

 

Úvodem je třeba zdůraznit, že naši myšlenku Velké Strany již vzali za svoji a celou svojí autoritou ji též podporují národní zasloužilí umělci z Prahy, Brna, Ostravy i okolí jako například Jiřina Bůhdalová, skupina Kryštofert a Majkl David, gurujára české popmusic.  Společně na naši počest natočili CD písní a tanců „Vstavaj strana agrómnaja!“ na motivy ruských bylin, evropských pilin a romských dylin, které bude zdarma rozdáváno na našich volebních shromážděních jako podložka pro pivo za dvě koruny. Každý desátý vylosovaný návštěvník pak ještě dostane párek a dárek.

 

Nyní však již k hlavním tezím našeho komunálního volebního programu. Velice pečlivě jsme z pozic starostů, zastupitelů či opozičních lavic analyzovali dění celé minulé volební období a zjistili jsme, že se všechno dělá úplně špatně. Je to z toho důvodu, že naše Velká Strana nebyla řádně konsolidována a její lídři i pěší dělníci politiky byli roztroušeni mezi jiné partaje, spolky či hnutí. Nevěděli jak přesně mají problémy řešit, neměli pevnou řídící a ideovou linii, málo koblih a Kalousek.  Konečně však vychází Slunce obnovy, přichází záchrana a světový mír!

 

[ad#hornisiroka]

 

Bod č. 1: Čistá města, čisté ulice, žádné psí stolice

 

Vyženeme z našich milovaných ulic narkomany, bezdomovce, pejskaře, automobilisty, lobbisty a pučisty. Po liduprázdných korzech budou moci pomalu našlapovat pouze registrovaní chodci s průkazem skupiny CH s ochrannou helmou, reflexní vestou a v obutí přizpůsobeném stavu neuklízených chodníků. Řidiči automobilů, kteří sjedou z bezpáteřního systému dálnic D1 až Death budou pro výstrahu bičováni na náměstích a pokud budou navíc při tomto kriminálním činu nepřipoutaní rozhodne nezávislý soud o trestu smrti zastřelením.

 

Bod č. 2: Zajistíme práci, investice, peníze, vybudujeme, postavíme, zařídíme

 

Naší nejmilejší prací je přerozdělování státem naloupených peněz od daňových poplatníků a tomu podřídíme veškeré naše konání. Budeme také poctivě čerpat dotace z EU, které se kradou o level výše. Zásadní tedy bude namyslet hromady cyklostezek, kruhových objezdů, rekonstrukcí parčíků, památníků, laviček, prolézaček nebo informačních cedulí, které budou hodně drahé, abychom mohli vytvořit deficitní rozpočty obcí s obrovským číslem na výdajové stránce. Daňové nevolníky pak pořádně zmáčknout, by tito naplnili stránku příjmovou. Osvědčenými metodami obálek či losovaček pak konečně rozproudíme hospodářský růst a zajistíme několik nových pracovních míst i zvýšení životní úrovně pro nás, naše příbuzné a kamarády. A jen tak mimochodem občas přidáme loajálním státním úředníkům na vánoční dárky, neboť základy voličské základny musí být z kvádrů a zocelených kádrů.

 

vs1

 

Bod č. 3: Zdarma doprava, potrava, hlava nehlava

 

Vzhledem k tomu, že plánujeme aktivnější výběr daní a progresivní zdanění od minimální mzdy na 100%, protože makáme a slibujeme více než jiní dokáží udělat, postaráme se o to, aby problémy, které by lidé jinak neměli, naše politika alespoň nějak napravila. Kdo nebude mít na jízdenku dostane na ni sociální dávku, kdo nebude mít na jídlo dostane kilo mouky a ovesné vločky, kdo nebude mít na léčení u doktora dostane 30,- Kč. Všechno bude zadarmo a to se vyplatí!

 

Bod č. 4: Bezpečnost především, aneb Velká Strana tě sleduje!

 

Aby se nám občané nebáli, prosadíme kamerové systémy do každé rodiny. Na soukromé pozemky budou moci mimo exekutorů vstupovat bez povolení i policisté a jejich pomocná stráž. Jen tak můžeme zajistit řádnou prevenci kriminality a eliminovat živly, kteří nestudují každý den Sbírku zákonů.

 

Bod č. 5: Podporujeme vzdělávání, životní prostředí, kulturu, rodiny s dětmi a důchodce

 

Chceme občana provádět životem od kolébky až do hrobu. Uniformní školy zajistí u každého dítěte správný jednotný názor vypracovaný oddělením propagandy. Zasloužilí umělci v dotovaných kampaních a masová média za stanovené výpalné pak již jen budou názory stáda korigovat dle momentální společenské situace. Životní prostředí zformují solární elektrárny, řepka olejka a dotace na ekologické kotle. Každá rodina dostane porodné na osm dětí, tři psy a křečka. Důchodci nebudou potupně umírat na chodbách předražených nemocnic, ale až nebude mít stát na jejich důchody, zemřou v klidu hladem v rodinném kruhu.

 

Vážený voliči, doufáme, že se ti náš program líbí, protože vychází z požadavků demokratické většiny elektorátu v naší republice dle průzkumu volebních hesel a plakátů v roce 2014. Pokud se ti z toho nechce na Velkou Stranu … pomyslet při urně, máš ještě rozum.

 

[ad#velkadolni]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...