7.10.2014
Kategorie: Ekonomika, Společnost

Dopis občana v tísni vládě ČR, aneb konečná likvidace živnostníka

Sdílejte článek:

TOMÁŠ FRČEK 07|10|2014

Vážený předsedo vlády České republiky, sedím již v téměř prázdném domě a čekám na konečnou likvidaci mého obydlí mé firmy, žena to psychicky  neunesla a opustila mě s děckem, totéž prožívá bývalá žena s dítětem, má dospělá dcera, nyní studentka VŠ a rodiče, jelikož nás všechny spojuje likvidace v důsledku zpoplatnění hypotéky, kterou ve vleklé a sílící krizi nemohu nadále splácet ve stále se zvyšujících měsíčních splátkách, kdy banka zákeřně využívá mé ekonomické situace.

 

[ad#hornisiroka]

 

Jsem živnostník, přirozeně zadlužený, ze socialismu jsem si nemohl přinést kapitál. Od příchodu 2. světové hospodářské krize klesly obraty mé firmy na 1/5, ale režie včetně úvěrů, hypotéky, leasingů zůstávají, nelze je rychle snížit, naopak banky mé tísně zneužívají, zvyšují úroky, zpoplatňují kontokorenty a došlo i k zpoplatnění hypotéky, kdy jsem byl vyzván vrátit 5 ,5 mil. Kč do 24.9.2014, proč ne, když je nikdo nereguluje a mají legislativní i mediální podporu v páchání bankovně exekuční genocidy. 

 

V době před krizí jsem jako živnostník nezatežující státní pokladně vám naposílal statisíce korun na daních, místo Vás živil i několik rodin spoluobčanů. V době, kdy vymírání populace (předvoje kolapsu sociálního i důchodového systému) a kdy mladí z obavy obudoucnost nezakládají rodiny,tak jsem dal republice 3 budoucí daňové poplatníky, mé děti.  (změna oborů podnikání, různé bankroty či přefinancování nepřicházelo v úvahu )

 

Ve shodě s předchozími vládami jste se zřekli regulace poskytovatelů „půjček“ a oni kosí národ jako mor ve středověku. V jednom mžiku vytvoří z daňového poplatníka a kousíčka páteře republiky – živnostníka tvořícího ekonomiku pravý opak, bezdomovce napojeného na sociální dávky a podkopávajícího stát v šedé ekonomice. JAKÝ MÁTE Z TOHOTO STAVU PROFIT? A co rozpad rodiny, štěstí dětí, sebevraždy zdecimovaných rodičů? TO JE KU PROSPĚCHU STÁTU?

 

Neomezeným řáděním bank, které nyní vyústilo ve zpoplatnění hypotéky dochází k nevyhnutelné likvidaci celé mé rodiny. Děvět lidí tedy přichází o obydlí o prostředky k obživě, o společenské postavení o vzájemnou lásku a soužití až k nutkání páchat sebevraždu. Do anonymní dražby pohledávky jdou obydlí mé rodiny, rodiny bývalé ženy a mých rodičů…   Takto již bylo během posledních šesti let zničena polovina živnostníků v republice, to je rozsahem i právní kvalifikací genocida.

 

 

PROČ SE DOBROVOLNĚ ZŘÍKÁTE VLÁDY VE SVÉ ZEMI,  proč necháváte fakticky vedle sebe vládnout exekuční mafii „bank“, právníků, notářů, soudců, inkasních agentur a skandálních soukromých exekutorů, jdou přes mrtvoly po majetku obyvatel, napadnou zdravou firmu a rodinu a vyplivnou bezdomovce ( nyní již téměř 7 mil. exekucí na 7 mil. dospělých Čechů.)  PROČ udržujete funkční legislativu podporující tuto genocidu? Například Listina základních práv a svobod dovoluje zásah do obydlí pro práva druhých, občanský soudní řád se drží pouze pravidla, dluhy se mají platit a nebere v potaz hospodářskou krizi a též stejný podíl a zodpovědnost věřitele a dlužníka, trestní zákoník trestá za nesplácení dluhu v rozporu s LISTINOU, atd. atd.

 

Během několika dnů či týdnů dojde k likvidaci šesti dospělých a tří dětí s výhledem bezdomovectví, a roztrhání rodinné vazby před přicházející zimou. Kde jsou základní lidská práva?

 

Žádám Vás konejte, konejte neprodleně, rozpad vztahů již nelze zvrátit, lze je možná napravit, ale pouze v případě, že budou věřitelé donuceni přizpůsobit své požadavky na splácení různých finančních produktů i lichvářského charakteru tak aby nelikvidovali dlužníky. Trpí tím v neposlední řadě i stát !

 

Jako vláda sice přiznáváte vliv krize na ekonomiku země, ale zároveň prokazatelně   odmítáte proti viníkům krize (bankám) bojovat. Vláda nechá viníky krize vytvářet dluhové pasti a exekučně likvidovat své vlastní občany ve své vlastní zemi. Situaci také výrazně zhoršujete opětovným odmítáním definovat procentuální hranici lichvy.

 

Uvědomte si, že svou nečinností v dluhové genocidě národa máte na rukou krev občanů, kteří situaci vyřešili odchodem z tohoto světa.

 

Těžko si lze představit, co může vládě vyhovovat na tom, že nechá živnostníka, zaměstnavatele a otce dětí bankovní mafii odhodit do sociálního koše. Co může vládě vyhovovat na následné daňové zátěží těch, co jsou na spodní hraně sociální pyramidy a tímto se pozvolna přesouvají tamtéž.

 

Jak si má občan vysvětlit nečinnost vlády? Jedině tak, že tento stav vláda chce, nebo jí vyhovuje.

 

V Mezirolí dne 5.10.2014                                                                              Tomáš Frček                                                          

 

                                                                         

ZDROJ: Tomáš Frček

 

[ad#velkadolni]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,64 out of 5)
Loading...