31.1.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Islámem potlačována sexualita dospívajících muslimských mužů exploduje až v EU. Kdy se k tomu vyjádří Merkel?

Sdílejte článek:

ROMAN BEDNÁR

Téměř všichni mladí muslimští migranti, kteří přišli do EU vyrůstali ve svých mateřských zemích podle přísných pravidel islámu a šária. Ty nejenže odmítají sex před manželstvím, mimo manželství, během zasnoubení, ale ho považují za hříšné smilstvo a nebo dokonce za závažný trestný čin.

Proto mladí muslimové musejí doma potlačovat své pohlavní pudy a nemohou se přirozeným způsobem vyžít. Musí se držet předpisů a příkazů, které jsou vysloveně antihumánní a patologické, protože tabuizují normální a přirozenou sexualitu, kterou nosí v sobě každý normálně vyvinutý člověk a která je darem přírody a darem božím.

Doma byli indoktrinovaní jménem islámu takovými nesmysly, že každá žena, která nejde v doprovodu muže, a to především večer a v noci, je nemravná, lehká žena, poběhlice nebo prostitutka.

Takové ženy, které jsou na rozdíl od žen v islámských zemích zcela svobodné ve svých rozhodnutích a jsou rovnoprávné s muži, vidí v Evropě na každém kroku. Kromě toho se oblékají nápadně a žensky atraktivně, v čem se také liší od konzervativních muslimek, které v muslimských zemích nesmí šaty, ani výrazným šminkovaním zvýrazňovat své ženské atributy.

Proto v hlavách těchto muslimských mladíků, kde je množství akumulovaných sexuálních hormonů, je taková představa, že takové Evropanky jsou pro ně takříkajíc dovolenou kořistí, na kterou mohou lovit.

Když Merkel v roce 2015 otevřela hranice do EU, tak buď neměla ani ponětí o těchto souvislostech a o tom jaké nebezpečí pro ženy vpustila s těmito muži do naší kultury, nebo to věděla a přesto to udělala.

Ve svých muslimských zemích chlapci a mladí muži nesmějí někde ani promluvit dívkám. Kromě toho ani nevědí jak vypadají, protože téměř všechny jsou zahalené. Něco takového jako vyučování sexuality na školách neexistuje a doma od rodičů o sexualitě neslyší ani slovo. Masturbace platí v islámu také za hřích. A tak vládne v hlavách muslimských mladých mužů zdeformovaný a patologický obraz o sexualitě a o ženách.

Z toho všeho plyne následující:

Jelikož tito mladíci doma v žádném případě nesmějí mít nezávazný sex, tak logickým způsobem nemyslí na nic jiného tak velmi jako právě na sex. A v hlavě nosí obrovský problém, neboť jejich sexofóbní islám vyrobil z nich zneurotizované a psychotické “časované bomby”, které v jistých situacích explodují.

V takovém nebezpečném stavu vysoké sexuální frustrace na pozvání matky Merkel přišli do EU, k nám “nevěřícím”, a zde jsou odrazu konfrontováni se svobodným humanistickým životem a se ženami, které jsou zcela jiné než jejich muslimské ženy. Vidí u nás ženy, které flirtují, svádějí, baví se, nápadně projevují svůj šarm a nemají nejmenší problém muže oslovit a dohodnout si s nimi schůzku.

Když to vidí a sledují, tak i oni by chtěli si s nimi něco začít, jenže neumí jejich řeč a nevědí jak na to. Jejich hněv roste a roste, až nakonec vyústí do toho, že si násilně vezmou to, po čem tak dlouho toužili. Potom přijde impuls a “časovaná bomba” vybuchne a znásilňují ženy a pak v některých případech i zabíjejí.

Vždyť nakonec jsou to jen ženy, které nevěří.

Doma by něco takového možná nikdy neudělali. Tam jim hrozí šaría a trest smrti. U nás se jim za znásilnění nejednou nestane vůbec nic. Případně dostanou jen nízký trest.

Kancléřka Merkel narušila lehkomyslně vnitřní mír evropského společenství svou nezodpovědnou azylovou politikou.

Otevřením hranic ohrozila bezpečnost a svobodu žen, které se musí obávat o své tělo, pokud jdou večer někde samy, přičemž ale ani v doprovodu muže si nemohou být jisté, že nebudou znásilněny, jak to ukázalo několik případů v EU zemích. Merkel vrhla naši vysoce vyvinutou v svobodě žijící křesťansko-evropskou civilizaci do chaosu, nejistoty a do strachu.

Politika si vůbec neumí poradit s agresivním chováním mnoha skupin muslimských uprchlíků, kteří doslova honí na ženy, přičemž přichází k opakovaným znásilňováním.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...