16.12.2019
Kategorie: Kultura a tipy

AIM internet se šíří Českem i do těch nejmenších vesniček

Sdílejte článek:

Internetové připojení už dávno nepotřebují pouze mladí lidé. I starší věkové skupiny si chtějí přečíst, co je nového, zavolat si na Skype s vnoučaty nebo sledovat internetovou televizi. Internet je třeba ve velkých městech, ale i v malých vesničkách. A právě tam bývá připojení často problematické.

Žijeme v 21. století, ale mnozí poskytovatelé internetu vám ještě budou tvrdit, že na vesnici nemůžete mít rychlé připojení, případně nabídnou pouze nestabilní Wi-Fi internet. Možná na vás budou zkoušet i agregace, FUP či jiné pasti na uživatele. AIM internet ovšem ukazuje, jak snadno je možné získat rychlý internet na doma s férovými podmínkami.

Internet všude po republice

Internetové připojení dnes potřebuje téměř každý a jeho poskytovatelé toho velmi chytře využívají. Například vás nalákají na vysokou rychlost, ale při reálném používání jí nikdy nedosáhnete, protože ve skutečnosti máte agregované připojení. Případně vám vysvětlí, že dostanete Wi-Fi internet, takže není třeba nikde natahovat žádné kabely. Už ovšem neprozradí, jak nestabilní toto připojení je při špatném počasí.

Společnost AIM na to jde jinak. Nabídne vám internet Plzeň, ale i připojení pro malou vesnici. Férově, s transparentními podmínkami, za slušnou cenu, a ještě s bonusovými službami. Velký zájem je například o jejich internetovou televizi Kuki. AIM dokazuje, že i v menších obcích a na vesnicích je možné mít rychlý a stabilní internet. Dnes pokrývá většinu republiky, a zda by dodal internet i vám, si snadno ověříte na jejich webu. Zadáte adresu a dozvíte se, jaké typy připojení jsou u vás doma k dispozici. Společnost AIM je známá například pro svůj internet Praha 13, ostatně na pražských sídlištích začínala, nicméně dnes působí opravdu po celé ČR.

Impulsovic tarify lze vyhrát zdarma

Na konci prázdnin se AIM spojila také s nejposlouchanější českou rádiovou stanicí, rádiem Impuls. Společně dali dohromady tzv. Impulsovic tarify, výhodné nabídky internetu, které je možné vyhrát zdarma. Stačí poslouchat rádio Impuls, konkrétně vysílání Fanda a jeho česká banda. Každý pracovní den se tam o internet soutěží. AIM se tímto krokem snaží rozšířit myšlenku o rychlém připojení i mezi starší věkové skupiny. Ve svých marketingových kampaních totiž myslí na všechny. A v nabídce svých tarifů taktéž.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...