3.12.2019
Kategorie: Kultura a tipy

Toto jsou nejlepší vánoční dárky, kterými potěšíte kohokoli

Sdílejte článek:

A je to tady. Každoroční čas honění se po obchodech a nakupování vánočních dárků. Také to tak máte? A navíc nevíte, jak se trefit do vkusu partnera, dědečka, mámy a dalších členů rodiny? V tom případě vám jistě pomohou tipy na naše univerzální vánoční dárky.

Co je to vlastně univerzální dárek? No přece takový, který můžete darovat komukoliv. Bez ohledu na věk, pohlaví či zájmy ho můžete darovat manželovi, manželce, rodičům, prarodičům, přátelům či komukoliv jinému. Protože univerzální dárek je zkrátka univerzální.

1. Bláznivé ponožky

Ponožky jsou přímo ideálním dárkem pro kohokoliv. Že si to nemyslíte? Ponožky a pyžamo jste přece v dětství dostávali pod vánoční stromeček každý rok. Dnes to je však všechno jinak. Vaše okolí jistě ocení, když se ukážete v ponožkách s originálními motivy, se kterými zazáříte (doslova) na každém kroku. Krásně bláznivé ponožky potěší pod stromečkem opravdu každého.

A kde je najdete? No přece na netu. Veselé barevné ponožky nabízí hned několik internetových obchodů. Chcete-li při jejich nákupu ušetřit, využít můžete například Bonprix výprodej a určitě si vyberete. Vybírat si přitom můžete například vánočně laděné ponožky se sněhovými vločkami, bílým medvědem v zimním oblečení, nebo dokonce s vánočními hotdogy. Fantazii se jednoduše meze nekladou.

2. Čokoládové překvapení

Znáte někoho, kdo nemá rád čokoládu? My tedy ne. Výjimečné sladké překvapení potěší malé i velké. Oslaďte tedy vašim blízkým život a zpříjemněte jim vánoční chvíle čokoládovými dobrůtkami. Vždyť co může být milejší než najít si pod stromečkem vánoční pralinky ručně vyráběné podle tradičních receptur čokoládových mistrů či roztomilé čokoládové figurky ve tvaru vánočního stromku, soba či Mikuláše?

3. Cestovní hrnek

Jako univerzální dárek číslo tři jsme pro vás vybrali originální cestovní hrnek na kávu či čaj. Že je tento dárek pouze pro cestovatele? Věru ne. Kávu či čaj si přece venku může vychutnat kdokoliv. I vaše babička na procházce nebo maminka na mateřské dovolené u kočíkovaní? Takový hrnek je nepropustný, takže se dá pohodlně nosit volně v tašce nebo v batohu. A kávičku si tak vaši blízcí mohou vychutnat kdykoliv a kdekoliv.

4. Kalendář s fotkami

Nic nepotěší pod stromečkem více než milé vzpomínky. Zejména tehdy, pokud máte z uplynulého roku kopec zážitků. Udělejte tyto zážitky nezapomenutelnými a věnujte vašim blízkým kalendář s jejich fotografiemi. Můžete jim vybrat nástěnný kalendář, kalendář na stůl, či dokonce i kalendář na ledničku ve formě magnetky. Možností je opravdu nepočítaně.

Tak jak, inspirovali jsme vás? I univerzální dárky přece mohou být originální. A pokud hledáte více inspiraci, klikněte na Vašekupóny.cz, vyberte si z nabídky našich vánočních slevových kupónů a zpříjemněte s námi svým blízkým letošní vánoční chvíle. Nebo víte co? Hoďte všechny starosti za hlavu a vsaďte na povánoční výprodej.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...