3.12.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Britové se bodají noži co to dá

Sdílejte článek:

VIDLÁK

Začal bych dnešní téma tím, že bych se spolu s Pravdou a láskou, Ćulíkem a dalšími dobrosery přimlouval, aby se konečně přestalo mluvit o teroristech pákistánského původu. Oni jsou to opravdu Britové. Původní angláni je tam chtějí, vedou o jejich přijetí velké bitvy, nemají s nimi vůbec problém, dokonce na toto téma upravili i zákony, aby imigrantům vyšli vstříc.  Nechtějí mluvit o no-go zónách, že jsou to jen kecy nacistické propagandy… Naopak imigrantům z Polska přejí jen to nejhorší, protože jim berou práci – tu práci kterou rodilý (bílý i černý) Brit nechce dělat.

Tak jim to přejme ne?

Prostě Británie už není co bývala. Policajti už nechodí beze zbraně, potřebují neprůstřelné vesty, všechno je obložené betonovými bloky, všude musejí být kamery a Britové se bodají noži co to dá. Z Londýna se stal takový Islámábád se vším co k tomu patří. Člověk s britským pasem je podezřelý, protože je to potenciální terorista. Mraky Britů odjely do Sýrie podřezávat krky a hádejte odkud pocházel slavný Džihádista John.

V souladu s Pravdou a Láskou bych toto hodnocení rozšířil i na Francouze, Holanďany a teď, když nemají Salviniiho, i na Italy. Jsou to prostě teroristi a rozumný Čech se jim z dálky vyhne. Jet do Londýna je jako jet do Mogadiša. Tímto hlásím, že se dobrovolně přidávám k pravdě a lásce a budu odteď mluvit zásadně o britských a francouzských teroristech, protože komu není rady, tomu není pomoci. Dopředu hlásím, že Německo v mých očích také nemá daleko k tomu, abych uznal, že terorismus je i v německu typický německý jev.

Mimochodem… všímáte si, jak blbství pokročilo i do nejlepších univerzit? V té Británii přišli vzdělaní lidé s tituly před i za jménem s nápadem, že by se neměly prodávat nože se špičkou… V dnešní moderní době takové nože už nejsou zapotřebí a prý to teroristům zhorší jejich přístup ke zbraním.

Člověk si tak říká, jestli jsou doopravdy tak blbí, nebo už ta degenerace u nich došla tak daleko, že už si nedovedou představit jiný způsob získávání předmětů, než jejich výrobou v čínské továrně, převozem přes půl světa a koupí v londýnském e-shopu.

Zatím jsem nezaznamenal, že by takový britský profesor uvažoval, že se v jakémkoliv železářství dá koupit obyčejná laciná čínská kotoučová bruska a úhlová bruska od Makity (ale rovněž z Číny). A že i v Británii se všude povaluje neuvěřitelné množství železa. Že stačí vzít kousek tlustšího plechu, či kousek ocelového plocháče, případně nějaká stará listová pružina a pomocí rozbrušovačky a brusky se z toho dá vyrobit za půl hodiny nůž, který sice neudrží ostří na vyvrhnutí celého prasete, ale na těch pár minut bezhlavého bodání postačí docela dobře.

A co až britští džihádisté přijdou na to, že lepší než nůž je kopí…

Kopí je totiž to, co udělalo řeckou falangu, římskou legii, rytířský klín, tercii z třicetileté války co se dodnes v podobě bajonetu udrželo na zbrani. Hrot a ostří na tyči je ještě mnohem lepší než obyčejný nůž. A dá se to schovat do obalu na lyže, obalu na kytaru a další různé schránky. umožní v ám to udržet si odstup od obětí, je mnohem těžší vám to vytrhnout z ruky, pořád je to nejen nůž, ale i obušek.

Pamatuju si několik vražd pomocí nože přivázaného na klacek. Taková zbraň se sice stále nevyrovná pistoli, ale vzájemná partie přestane být tak jednoznačná.

Prostě Britové mají smůlu. Nebude trvat dlouho a i jejich vlastní bílí emigranti budou muset projít dlouhou detencí a ověřováním, než je někdo pustí na své území. A já se ještě dožiju chvíli, kdy bude v Polsku velká otázka, zda si tam ponechat Brity, protože berou Polákům práci…

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...