5.11.2019
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Svět podle nemocných lidí. Evropa je asi v toxické psychóze a sociální demokraté také

Sdílejte článek:

PATRIK JUDA

patrik-juda72492443_0Z Evropy mrazí. V Berlíně odhalena socha afrického dealera drog! Pedofilové ve školkách. Švédský politik je vyšetřován, protože chtěl deportace migrantů a džihádista žádá ušlé dávky. Komu pomůže náš pan ministr zahraničí Petříček?

“Musíte trošku přehánět, když s něčím nesouhlasíte, musíte si vzít nějaký příklad a ukázat ho lidem, nejenom hovořit cizími slovy.” “Když budete hovořit cizími slovy, filozoficky, tak vám nikdo nebude rozumět.”…..Václav Klaus mladší z říjnových cest po krajích naší země za svými občany

Pokusím se tedy popsat pár příkladů ze současné situace v Evropě, se kterými určitě nesouhlasím, ale nemyslím si, že bych musel byť jen trochu přehánět, protože ony jsou přehnané do maxima už tak, že jsem kdy nevěřil, že bude možné, že se takováto zvěrstva budou kdy v Evropě odehrávat. Musí mít asi dar ti lidé, kteří si to schopni představit byli. Pan Václav Klaus si to nejenom, že představit dokázal, ale ještě před tím vším nás všechny s letitým náskokem vždy a důrazně varoval.

V Berlíně měl nově odhalenou třímetrovou sochu v parku Gorlitzer, který je vyhlášeným místem k odpočinku a relaxaci černoch, který prodává drogy! Dle autora si prý drogový dealeři zaslouží naši solidaritu a sochu nazval “Poslední hrdina”. Tak, aby tam jednou neměl sochu i “Poslední Němec”, říkám si. Po pochopitelně bouřlivých reakcích občanů i šokovaných, znechucených a demotivovaných německých policistů, byla socha z parku již odstraněna, ale jen to dokazuje, jak může býti dnešní svět nemocný a je. Naši Piráti, kteří dle slov svého pana předsedy Bartoše nejsou stranou plnou kreténů a pan Hřib je prý dobrý primátor Prahy, jen naštěstí zatím pochodují v těch drogy a šílenství podporujících pochodech Prahou.

Záblesk na lepší časy by snad mohl být, že již v berlínských a braniborských školkách zakázali údajnou vzdělávací hru, kdy se cizí a pedofilní dospělí lidé chodili mazlit s dětmi do školky a prý to mělo učit tyto malé a bezbranné děti k lásce a ohleduplnosti! Chudáci děti. Zvrácená zrůdnost. V americké školce například četla transsexuální celebrita Sasha Sosa dětem nějakou nepochybně úchylnou pohádku a ukázal jim přitom svůj penis z pod sukně a mě napadla naše fotbalová hláška, tak to mi ho teda vyndej, protože on ho vyndal před těmi nejmenšími dětmi při čtení pohádek! Ale zpět do Evropy, protože ona v těchto nových a zvrácených hodnotách vtloukaných již i těm nejmenším dětem do hlavy bohužel nezaostává.

Na univerzitě ve Wurzburgu se na přednášce nadšeně tleskalo názoru paní Miriam Heine, že pedofílie je přirozená sexuální orientace, stejně jako heterosexualita. Ve Španělsku vynesl soud rozsudek nad pěticí ubohých “mužů”, kteří hromadně znásilnili čtrnáctiletou dívku, ale potrestáni byli pouze za sexuální zneužití, a to proto, protože byla  ta dívka v bezvědomí a oni prý nemuseli užít násilí, nebo zastrašování a o znásilnění se tedy nejedná!

Na dalším ultraliberalistickém videu jsem viděl osmiletého chlapce, kterého média velmi podporují a který se cítí býti za mě úchylnou a nemocnou americkou celebritou jménem Drag Queen, který je homosexuálním mužem oblékajícím si dámské prádlo. Nebohý chlapec vyzývá ostatní děti, aby vyměnili své rodiče, pokud jim to nedovolí, býti také tento divný transexuální člověk. Ale to je jen jedním ze závažných problémů současnosti, ač je velmi nechutný, zvrácený a hanebný, vymývat od mala dětem mozky a vykládat jim nesmysly o všech těch dalších pohlavích.

Dalším závažným problémem je ten totální útok na svobodu projevu a jakýkoli náznak vyjádření toho, že máte svou zemi raději a více v srdci, nežli ty ostatní a švédský opoziční politik je v té dnes již pro mě zmatené a zmanipulované zemi levicovými liberalisty pronásledován. Švédský politik Gustav Kasselstrand z Alternativy pro Švédsko žádal pouze to, aby byli vyhoštěni migranti kriminálníci a už je vyšetřován policií pro zločin z nenávisti! A to je svoboda projevu? Měl snad říci, že by měli dostat hned všichni občanství, i když třeba znásilnili malou holku, nebo stříleli kalašnikovy ve švédských ulicích?

Takže člověka s přirozeným názorem, že ten, kdo dostal šanci a místo toho, aby ji využil a byl vděčný páchá teror a kriminalitu v zemi, co mu ji nabídla má být vyhoštěn je ve Švédsku vyšetřován policií a navrátivší se džihádista ISIS se volně a na svobodě domáhá po sociálním úřadu půl milionu korun za ušlé dávky, když byl ve Velké Británii vězněn za terorismus? V Sýrii pózoval s mrtvolami a mučil křesťany! Teď je doma ve Švédsku, ač jako původní Švéd učitě nevypadá a chce zpětně všechny ty peníze, které prošvihl, když vraždil v Sýrii křesťany a páchal teroristické akce ve jménu muslimských fanatiků.

Posílám tedy gratulaci do Švédska a ještě jednu navíc pro tu novou švédskou a světovou aktivistickou celebritu Gretu Thunberg, která je asi již tak moc svobodomyslná a tolerantní k jiným názorům ve svých mladých letech, že hrozí facebooku odchodem, což by byla jistě velká komerční ztráta, pokud nebude mazat její kritiky! Svoboda dneška. A co Velká Británie?

Ve Velké Británii, která již svůj vytříbený a pověstný černý humor proměnila ve smutnou a černou realitu šílenství a pokroku k zániku, což má za mě k humoru daleko a jsou naopak čím dál více smutní, požaduje prezidentka národní studentské unie Zamzam Ibrahim, původem ze Somálska, islámské převzetí moci a útlak bělochů! Keňan s manželkou, který byl v Británii usvědčen z teroristického činu nebude deportován, ale naopak může žádat o azyl, ač se sám přiznal, že má extremistické myšlení a byly u něj nalezeny teroristické materiály. Prý by mohl být v Keni týrán, ale v Anglii chtěl páchat teror. Vítejte v Británii a Bůh ochraňuj královnu.

A když se několik bílých mladých a původních Britů v Rochedale zastalo staré paní, ve staré a kdysi dobré Anglii narozené i vychované, které nadával a napadal ji jakýsi Habibur Rahman, tak se vrátil tento Habibur s dalšími dvaceti přáteli, ale navíc i s mačetami, sekerami, tyčemi a s pokřikem “Bílý bastardi, co děláte v naší zemi, teď dostanete odplatu” a napadli je. Výsledkem je useknutá ruka, kterou si mladý Brit kryl hlavu, protože jinak by o ni přišel. Mohammed Sajid mu chtěl useknout hlavu! Velká Británie a Blízký východ již doslova v jednom.

V této obvzláštně divné, myslím si až alarmující době, a když to tedy trochu asi teď již přeženu, tak postmoderně apokalyptistické době, kdy jsou za fake news považovány i zprávy, které jsou prostým konstatováním faktů a statistik, tak náš pan ministr zahraničí Tomáš Petříček pomůže miliony korun venezuelským matkám. To je určitě hodný člověk tento náš pan ministr, že pomůže chudým matkám ve Venezuele a Kolumbii, ale u nás mezitím někteří důchodci končí jako bezdomovci, protože nemají ani na ten nájem, ač celý život pracovali. Předáte jim pane pane ministře zahraničí Petříčku také nějaký šek?

Ministryně práce Jana Maláčová ze stejné socialistické ČSSD jako je pan Petříček navrhuje platit za neplatiče alimentů výživné až osm tisíc korun. Musíme být asi tedy velmi bohatý stát. Nezodpovědné spoluobčany zaplatí daňový poplatníci, kteří ještě s ČSSD ve vládě pošlou miliony korun do Venezuely, ač mnoho našich seniorů se ocitlo na ulici.

Tak snad jsem tento text příliš nepřehnal, ale nemyslím si, když koukám na naši veřejnoprávní televizi, kde si předevčírem v newsroom mohl zabrat čas ten syn toho baviče Petra Novotného a mudroval za ODS, ač tentokráte nevystrkoval na lidi ten svůj tlustý zadek a včera večer si tam pro změnu pozvali paní Gombu, pana Rozumka a paní europoslankyni Šojdrovou, aby nás poučili, jak uprchlíci trpí a musíme je hlavně za každou cenu přijímat. Ale, my je jak paní Šojdrová sama v České televizi uvedla v tichosti přijímáme a trvale a průběžně udělujeme azyly i nelegálním migrantům.

K nejbližším volbám bych si přál jediné. Pojďme si vzít svou zemi zpět.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (40 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...