1.11.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Čtyřicetileté afghánské děti už pobíhají i u nás

Sdílejte článek:

TOMÁŠ VYORAL

V databázi hledaných osob Policie ČR se nedávno objevil údajně šestnáctiletý Afghánec. Osob zahraničního původu včetně afghánského je v databázi celá řada, takže nic zvláštního. Zvláštní je jen to, že sama policie uváděla „zdánlivé stáří“ hledaného Afghánce čtyřicet let! Možné je samozřejmě všechno a každý vypadáme jinak, ale zřejmě se k nám z bájného západu dostává takový nešvar. Nezletilí sirotci 30+. Hledaný zkraje tohoto týdne již z databáze zmizel, takže se nabízí otázka, zda ho nalezla policie a nikoliv nejmenovaná česká europoslankyně.

V neděli 20. října 2019 policisté vyhlásili na své webové databázi pátrání po Rassolu M. afghánského původu, jenž se měl narodit 14. ledna 2003. Údajně šestnáctiletý adolescent však i podle samotné policie vzhledem působí na čtyřicet let. Samozřejmě, že mezi námi existují určité nuance, ale tak trochu mi to připomíná ony nezletilé sirotky zarostlé vousy a vypadající na 30+, kteří jsou nám všem dobře známí z kauz ve Švédsku, Německu nebo Velké Británii.
Šestnáctiletý Afghánec vypadající na čtyřicet
Reprofoto: policie.cz Šestnáctiletý Afghánec vypadající na čtyřicet

Snad nepadl do rukou nejmenované české europoslankyni

Informace o pátrání po Rassolu M. už 29. 10. na webu policie nebyla aktivní. Tudíž nezbývá doufat, že ho již náš nebo jiný bezpečnostní sbor nalezl a že nepadl pod ruku nejmenované české europoslankyni, která svého času prahla po syrských sirotcích jak Glum po mocném prstenu.

Jinak se v poslední době začíná čím dál více nabourávat tvrzení některých lidí, kteří mají ve zvyku argumentovat „vždyť tady žádní nejsou“.  Zprávy o objevení migrantů v nákladních vozech na území ČR už nejsou úplnou výjimkou.
 

Žádní tady nejsou? Ale běžte…

Plzeňský soud nedávno legalizoval nelegální migraci na příkladu mladé údajné Nigerijky žijící rok a půl v ČR s falešnými doklady a živící se jako striptérka, která navzdory tomu, že neznáme její identitu, nemá být dle rozhodnutí vyhoštěna. Široce známý je pak nedávný případ znásilnění patnáctileté dívky migrantem z Mali, jemuž byl v Německu zamítnut azyl.

Slovenská policie objevila v nákladním vlaku 11 osob z Afghánistánu a Pákistánu. Podle policie jde o děti

Relativně čerstvě také objevili policisté v kontejneru na Slovensku 11 údajných dětí z Afghánistánu a Pákistánu. Píšu údajných, protože policie z důvodu citlivosti případu nezveřejnila ani rámcové a začerněné fotografie… Nechci být a priori nedůvěřivý, ale opravdu nebudu – zejména v kontextu současného dění – přehnaně důvěřivý.

Rovněž chystaný institut „strpění cizince“ prosazovaný ministrem vnitra Janem Hamáčkem nehezky zavání a nezdá se býti ničím hezkým.

Autor: Tomáš Vyoral

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (43 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...