22.9.2019
Kategorie: Humor

Hnutí MeToo žaluje církve. Podle aktivistek Bůh před 2 000 lety znásilnil Pannu Marii

Sdílejte článek:

AZ247

Aktivistky z hnutí MeToo si vytipovaly dalšího sexuálního delikventa. Podle aktivistek Bůh před více než 2 000 lety znásilnil Pannu (aspoň do té doby, pozn. redakce) Marii.

Podle aktivistek Bůh jasně zneužil svoje postavení všemocné entity a oplodnil Pannu Marii proti její vůli. Aktivistky se jednak ptají, zda je Bůh opravdu tak mocný, že dokáže oplodnit ženu bez pohlavního vztyku a zároveň dodávají, že i kdyby ano, tak bez jejího předchozího svolení je to stejně bráno jako znásilnění.

“Panna Marie dle Bible nikdy výslovně nesouhlasila s tím, že by měla otěhotnět. Je jedno, jestli došlo k reálnému styku nebo ne, tak jako tak jde o znásilnění,” tvrdí aktivistky z MeToo.

Žaloby se dočkal i Duch svatý

Bůh není jediným, na koho byla v případě Panny Marie vznesena žaloba. Dalším údajným pachatelem má být Duch svatý.

“Jak se píše v Bibli, Bůh Pannu Marii oplodnil skrze Ducha svatého. Píše se zde, že Marie nikdy nebyla s mužem, ale jak plyne už jen z jména, Duch svatý není muž. Třeba Marie skutečně počala i bez pohlavního styku s mužem, protože ve skutečnosti měla pohlavní styk s duchem. Z knihy nelze jasně vyčíst, zda Duch svatý jenom mávl rukou, a Marie byla těhotná, nebo jestli na ní rajtoval až do rána. Tak jako tak Marie akceptovala svoje těhotenství pod nátlakem, tudíž se zde bavíme o znásilnění,” tvrdí dále aktivistky.

Aktivistky dále tvrdí, že jelikož není možné žalovat Boha ani Ducha svatého na přímo, protože je od doby znásilnění Panny Marie už nikdo nikdy neviděl (to je ale náhoda, co?), musí být žaloba vznesena na jejich pozemské zástupce – církve.

Může být celý případ Panny Marie výmysl?

Najdou se však i tací, podle kterých Bůh s Marií žádné pletky nikdy neměl a Ježíš není božím synem. Existují teorie, podle kterých si Marie celou příhodu s Bohem vymyslela, aby tím zakryla to, co se stalo ve skutečnosti – Marie byla nevěrná Josefovi s jiným můžem. Protože Josef s Marií nikdy nespal, hned by mu asi docvaklo, že dítě není jeho. Proto si Marie vymyslela takovou šílenou historku, které Josef kupodivu uvěřil.

Jak to tehdy vlastně bylo se asi jen tak nedozvíme, jelikož se Bůh k soudu s největší pravděpodobností nedostaví. I díky tomu nakonec aktivistky soud pravděpodobně vyhrají. Pokud se tomu tak stane, získají nejspíše celých 100 milionů dolarů, o které církve žalují.

A věděli jste, že “Panna” Marie v průběhu života konvertovala k islámu?

Autor: az247

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...