24.8.2019
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Třetí pokus

Sdílejte článek:

BEDŘICH LUPRICH

Evropa je a byla vždy krásná část našeho světa. Dvakrát se pokusilo Německo tento kontinent zničit, podrobit si ho silou, násilím a terorem. Jen během druhé světové války přišlo o život několik desítek milionů lidí. Nyní se pokoušejí znovu. Zatím ne vojenskou silou, ale demagogií, zeleným terorem a implementací s křesťanskou vírou nekompatibilním náboženstvím. Zrůdnost tohoto počínání pociťujeme stále více. Již není možno svobodně říkat své názory aniž bychom byli nálepkováni označením rasista, xenofob, islamofob a podobně. Dnes se stále více ukazuje zrůdnost německého parlamentu, který omlouvá teroristické útoky pochybením jednotlivce nebo duševní poruchou, a zároveň šikanuje ty, kteří se této skutečnosti nechtějí přizpůsobit a nemlčí. 

Bohužel toto není jen v Německu, Švédsku, Francii, Belgii, Španělsku, Anglii. I u nás se začínají odkopávat politici, kteří nemají zájem o vlastní lid, vlastní zemi. Jedním z nich je Hamáček, který přišel s paragrafem “předsudečná nenávist”, který se snaží likvidovat kritické názory a pod který se dá schovat cokoli. Nesouhlasíš s islamizací Evropy, nelíbí se ti pseudo boj za záchranu planety, nazveš nikdy nepracujícího cikána vyžírkou, řekneš o teploušovi, že je buzerant? Vše cokoli se nehodí do bruselského diktátu, může být zneužito proti komukoli z nás. Určitě takových politiků dovedeme vyjmenovat více. Záměrně nemluvím o trojských koních (užitečných idiotech) mimo politickou scénu, protože to by byl velmi dlouhý seznam. 
 .
Je načase aby se český národ zase jednou podíval pravdě do očí a začal volit skutečné zástupce české země. I za cenu ztrát dočasných výhod plynoucích z EU. I když, například dotace, nelze nazvat výhodou pro český národ, ale pouze pro několik jednotlivců. Ani otevřené hranice nám nepřinášejí více výhod než rizik. Možnost cestování? Není přece problém vyndat na hranicích pas. Práce v zahraničí? Kdo něco umí, bude zaměstnatelný kdekoli bude poptávka. 
 .
Národe vzbuď se. Nejde jen o nás, je třeba myslet na naše děti a jejich potomky. 
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,96 out of 5)
Loading...