12.8.2019
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Co týden dal a Hampl napsal: Jak jsme útočili na homosexuály

Sdílejte článek:

PETR HAMPL

hamplPondělí 5. Srpna

Britská státní správa má nové významné téma. Když pákistánský gangster unese a znásilní bílou holku, jak hájit jeho otcovská práva.

Úterý 6. Srpna

Jak je možné, že šéf tajné služby přijme vyznamenání od cizí mocnosti? Neměl by být rovnou zastřelen za zradu?

Středa 7. Srpna

Marian Kechlibar pěkně ukázal, že v politickém prostředí, kde jsou všichni pod extrémním tlakem, a kde naprosto cokoliv může být vyloženo jako urážka “menšiny”, že v takovém prostředí nakonec vyhrávají ti, kdo na politickou korektnost kašlou – Trump, Salvini, Johnson, Orbán, Zeman…
Má to i druhý aspekt. Protože veškerá mediální a téměř veškerá finanční moc je na globalistické straně, dochází k tomu, že vlastenecké prostředí vytahuje nahoru rváče (třeba i zbytečně agresivní), zatímco globalistické prostředí zbabělce.
V některých typech voleb to dává vlastenecké straně v podstatě nepřekonatelnou výhodu. Američtí Demokraté nemohou sehnat kandidáta schopného čelit Trumpovi, protože jejich prostředí takové osobnosti nevytváří. Ostatně, stejně to funguje i u nás. Kavárna nedokázala najít kandidáta schopného čelit Zemanovi a nenajde ani kandidáta schopného rovnocenně zápasit s VK starším (pokud se vrátí). Docela jednoduše proto, že kdyby se takový člověk objevil, už by z ho kavárny dávno vyštípali.

Čtvrtek 8. srpna

Gay-průvody a aktivity prý nikoho neohrožují. Tak si přečtěte tohle: “To, že heterosexuálové mají neférovou výhodu ve schopnosti plodit, musí být státem posuzováno jako porušení principu rovnosti.” A o kus dál se “expertka” zamýšlí nad tím, zda je možné tolerovat výchovu dětí v rodinách s maminkou ženou a tatínkem mužem.
Aktivisté vás ujistí, že tyhle myšlenky prosazovat nechtějí. Jsou to ti stejní aktivisté, kteří před pár lety závazně slibovali, že nikdy nebudou chtít homosexuální manželství ani homosexuální adopce. Těm můžete věřit.

Pátek 9. srpna

Na konci knihy Prolomení hradeb kladu zásadní otázku: Zhroutí se současný politicko-ekonomický režim dříve, než bude dokončena výměna obyvatel evropských zemí? Napsal jsem, že vše může postupovat překvapivě rychle, ale ani já jsem si nedokázal představit jak rychle.
Od vydání knihy neuběhlo ani 18 měsíců, a evropská mocenská elita začala pracovat na realizaci programu, který s jistotou způsobí ekonomické zhroucení. Z krátkodobého hlediska to je extrémně špatná zpráva. Z dlouhodobého hlediska je to přesně to, co evropské národy potřebují. Žádná varianta není horší než pokračování současného stavu, kdy všechno vypadá celkem přijatelně, a kdy jsou země v tichosti islamizovány.

Sobota 10. srpna

Jedno ze zásadních zjištění, která vzešla z diskuze po americké válce o nezávislost, zní přibližně takto:
REPUBLIKÁNSKÝ REŽIM (rozuměj demokratický režim) MŮŽE EXISTOVAT POUZE TEHDY, KDYŽ VLÁDNOUCÍ SKUPINA JE ODDÁNA ŽIVOTNÍMU STYLU VĚTŠINY.
Jestliže se dneska někdo směje prezidentovi, že pije slivovici a jí chleba se sádlem, je důležité připomenout, že demokracie může fungovat pouze v případě, že lidé, kteří vládnou, budou oddáni tomu, aby ochránili životní styl, pro který je typické, že lidé pijí slivovici a jedí chleba se sádlem.
Pokud se na ně budou povyšovat nebo se je dokonce snažit převychovávat, tak už z principu nemůže jít o demokratický režim. Země se bude neustále zmítat mezi tyranií a revolucí. Pravidelné volby nebo jiná formalita na tom nemohou nic změnit.

Neděle 11. srpna

Jak probíhají útoky na homosexuály v českých zemích?
1) agresor je od homosexuálních aktivistů vzdálen 70 km a vůbec o nich neví.
2) homosexuální aktivisté za ním tedy dojedou.
3) agresor si jich vůbec nevšímá.
4) homosexuální aktivisté se tedy nalepí na jeho plot a dělají příšerný rámus
5) agresor se přijde podívat, co se děje
6) homosexuálové vykřikují, že se cítí ohroženi a že je ve vzduchu násilí.
7) agresor uvažuje, jestli je přece jen nemá proplesknout, ale nestojí mu za to.
8) ublížení homosexuálové odejdou.
Už chápete, proč musí česká vláda vynakládat desítky milionů korun na obranu homosexuálů? Už je vám jasné, co by jim jinak hrozilo? Nikdo by si jich nevšímal!

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (42 votes, average: 4,95 out of 5)
Loading...