3.6.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Svatý otče, co se stane za pět let až imigrantů bude víc než nás! Kam nás odvezeš?

Sdílejte článek:

LIBOR ČÍHAL

Miliony Afričanů do Itálie, zaplatí to “Taloši”. Se vším všudy. Ať si je konečně ubytuje své milované Senegalce třeba v Sixtínské kapli, a nám dá pokoj. Ještě nikdy vydavatel významných italských novin Il LiberoQuotidiano Vittorio Feltri nebyl tak tvrdý k papeži a jeho proislámsko-imigrantské demagogii. Feltri dennodenně komentuje v novinách italskou politiku a málokdo v Evropě to umí napsat lépe než on:

.
Otevřeme naše požehnané nebo prokleté přístavy, poslouchejme rozkazy papeže a levičáků. Sílu afričtí kamarádi, přijďte do Itálie ve velkém a nastane konec s touto Salviniho historií odpírání a vyhošťování imigrantů. Všichni sem, krásní a brutální. Zakrátko budeme mít pět, šest milionů Afričanů. Papež: “hostit je imperativ a svaté slovo”. Že nenajdeme ubytování pro masy přistěhovalců, kteří napadnou poloostrov Italiků? Katolická a pidinská (PD – levicová bývalá vládnoucí partaj) velkorysost a miliony nových imigrantů na ulicích, v záhonech u domů, okupují nádraží. Už pomočí i ten zbytek chodníků a stromů.

Kde budou jíst a co vůbec? Budou se živit listy stromů, odpadem z popelnic nebo skládek? Nejšťastnější z nich budou sbírat rajčata za dvě eura na hodinu. Koho ve Vatikánu nebo v Bruselu to zajímá? Hlavní je neodmítat přístup do naší země komu se zamane. Vivat černí, jsou obohacením národa, který už neplodí děti a potřebuje nově příchozí, kteří si mohou škrabat žaludek nebo sloužit za pár šupů jakýmsi pánům.

To chceme? Otevřeme přístavy a též brány do Vatikánu, které jsou pořád zavřené až do té míry, když se chcete přiblížit papežské vládě, musíte mít doporučení biskupa, jinak se tam s vámi nikdo nebaví. Jasné. Kdo káže dobro, obvykle se špatným kopuluje. Vstupte chudí celého světa, okupujte Itálii, periferie, lidové čtvrti, ale zůstaňte daleko od církevních dobrodinců a Svatého stolce, daleko od paláců bohatců, jejichž nájemníci jsou přece tak dobří a nechtějí si ušpinit vnitřek svých luxusních bytů. Imigranti jsou tak vítáni, pokud se zdržují daleko od rezidencí bohatců, kteří mají vše kromě trpělivosti.

Drahý Svatý otče, proměň krásnou Sixtínskou kapli v ubytovnu pro své milované Senegalce, pak budeš víc svatý a můžeš víc moralizovat. Ještě nám dlužíš vysvětlení, co se stane za pět let až imigrantů bude víc než nás! Kam nás odvezeš? Je snadné říkat „přijďte sem drazí černí“, je nutné je živit. To mají dělat Italové? Táhněte do klášterů, a proste Boha o odpuštění.

Autor: LC

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (40 votes, average: 4,95 out of 5)
Loading...