21.5.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Mediální mainstream vědomě zamlčuje islámský antisemitismus

Sdílejte článek:

HANA LUKEŠOVÁ

Ve Velké Británii odvysílala BBC dne 15.5.2019 palestinsko-arabský film „Jeden den v Gaze“, který zachycoval loňské palestinské nepokoje v Gaze, které propukly po otevření amerického velvyslanectví v Jeruzalémě. O život tehdy přišlo 62 tzv. Palestinců, nicméně vyšlo najevo, že 53 z nich byli členové teroristických organizací, jednalo se o členy Hamasu (50) a Palestinského islámského džihádu (3). Během odvysílání tohoto filmu BBC se dopustila šokujícího překrytí palestinského antisemitismu.

Arabské slovo „Yahud“ znamenající „Žid“, přeložila slovem „Izraelec“. Ve filmu diváci mohli slyšet revoluční písně vyzývající tzv. Palestince, aby „roztrhli hlavu Židovi“. BBC nejméně pětkrát v průběhu filmu vědomě chybně zaměnila slova „Žid“ a „židovský“ za „Izraelec“ a „izraelský“. Tím vědomě překrývá a zamlčuje palestinský antisemitismus. Palestincům nejde o zabíjení „pouze“ Izraelců, což i tak je dost opovrženíhodné, ale jde jim také o vraždění Židů, tedy všech Židů.

Ve Francii od roku 2000 došlo k 12 antisemitským vraždám, za které byli vždy zodpovědní muslimové. K fyzickému násilí vůči židovskému obyvatelstvu ze strany muslimů dochází velmi často. Více než 50,000 francouzských Židů se ze země již vystěhovalo, dalších 200,000 o emigraci uvažuje. Židovské komunity se postupně vylidňují, vše za mlčení mediálního mainstreamu. Muslimští pachatelé jsou shledáni buď duševně nepříčetnými a nebo není u těchto vražd zmíněn skutečný motiv zločinu z nenávisti.

Ani ve Švédsku nejsou Židé tlaku muslimů ušetřeni. Dne 14.5.2019 muslimský pachatel těžce poranil Židovku v Helsingborgu 20 kilometrů od Malmö, zasadil jí 9 ran nožem, poté, když si myslel, že je mrtvá, unikl z místa činu. Žena je v současnosti v kritickém stavu.

Německo také nebylo ušetřeno protižidovského násilí ze strany muslimů a to za laxního přihlížení policie i mainstreamových médií. V dubnu 2018 Syřan napadl izraelského muže v jarmulce, posléze v průběhu srpna 2018 byl židovský profesor napaden během své návštěvy Německa v bonnském parku nejprve muslimem a pak policií, která ho surově zbila, způsobila mu poradění v obličeji. Spletla si ho totiž s útočníkem.

K zatím k poslednímu protižidovskému incidentu došlo dne 10.5.2019, kdy byl izraelský hudebník, klarinetista Daniel Gurfinkel (27) napaden davem Arabů v průběhu protiizraelské akce v Berlíně z důvodu toho, že se zastal Izraele, poté byl okamžitě přepaden běsnícími Araby za lhostejného přihlížení německé policie, která zasáhla až po 5 minutách. Gurfinkel studuje se svým bratrem na hudební konzervatoři v Berlíně. Do současnosti neexistují žádné zprávy o zatčení pachatelů.

Neomarxisté s muslimy se často účastní akcí, které démonizují Izrael, hlásající např. myšlenky o rozdrcení sionismu, zničení Izraele, často vyzývají k násilí vůči všem Židům. Mediální mainstream buď protižidovské násilí zamlčuje a nebo se snaží veškerou zodpovědnost za antisemitismus svést na krajní pravici, ovšem smutnou pravdou je, že drtivou většinu protižidovských útoků mají na svědomí zradikalizovaní muslimové a lidé s ultralevicovým pohledem na svět.

Stačí si otevřít některá současná levicově liberální média a najdeme v nich plno informací znevažující Stát Izrael coby národního státu židovského národa, velebící palestinské teroristy, ospravedlňující vraždy Izraelců, mnozí neomarxisté se během protiizraelských demonstrací často oblékají do palestinských šátků a vlajek, jenže si neuvědomují, že muslimové opovrhují i jimi, stačí se podívat do Íránu, jehož bývalý vůdce ajatoláh Rúholláh Chomejní rozdrtil po svém návratu do Íránu sociální demokraty a komunisty, islám není multikulturní a tolerantní, nedovoluje a nepřipustí existenci více názorovým směrům, potlačuje práva žen, jinověrců, ateistů a homosexuálů, islám je islám, jeden islám, jak pravil turecký prezident Erdogan.

Autor: Hana Lukešová


 


Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,82 out of 5)
Loading...