24.7.2014
Kategorie: Ekonomika, Společnost

Jak vydělává Tesco?

Sdílejte článek:

OD: LUKÁŠ MUSIL (FCB) 24|07|2014

Konkrétní případ z Tesca v Boskovicích před pár dny. Na nákupu za necelých 900,-Kč mě chtěli okrást o 250,-Kč, tedy skoro o 1/3 hodnoty nákupu.

 

[ad#hornisiroka]

 

U informací se dokonce objevil i sám pan “manager”, takže jsem mohl být i hnusnej – obyčejná prodavačka si to nezaslouží, ale tenhle chtě, nechtě musel se mnou absolvovat 15 minutovou procházku po obchodě, kde jsem kontroloval ceny, a že chyb tam bylo více než dost.

 

Ale i tak se ani neomluvil, na přímý dotaz, jak by postupoval, kdybych já tam chtěl ukrást 250,-Kč mi neodpověděl. Odpovím si sám – volal by Policii, asi na ně zavolám ČOIku.

 

Ale on samozřejmě za nic nemůže – SW je na houby, lidi neschopní. Tak nevím, mám dojem, že mi zákazníci mu SW nevybíráme a lidi taky ne. A jestli má problém se svými prodavačkami – on je vedoucí, má jednat. I když za ty podmínky, co tam panují, by měl držet hubu a krok a být rád, že tam je vůbec někdo ochotnej pracovat.

 

Jo – a poptal jsem se i na to zhnilý ovoce a zeleninu, co tam pořád prodávají. Za to taky nemůže, jim už to takhle dovezou. Chápete to někdo? Pokud jim dovezou zkažený maso, taky nám je prodají? Začínám mít strach, co je v těch marinovaných balíčcích …

 

PS: Zde je účtenka, kde je označeno zboží s vyšší cenou na pokladně než je nabízeno v regálech (původní cena 880,00 Kč – vráceno 253,00 Kč): 

 

 

ZDROJ: Facebook Lukáš Musil

 

[ad#velkadolni]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...