12.4.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Migrační krize dokazuje buď naprostou neschopnost, nebo zlý úmysl německého státu

Sdílejte článek:

RADIM FIALA

Německo se dává naší zemi za vzor, přitom migrační krize dokazuje buď naprostou neschopnost, nebo zlý úmysl německého státu. Rozhodně ale nemají Německo a Francie právo nás za cokoli peskovat. Sami mají máslo na hlavě a navíc pořádně žluklé a páchnoucí. Německo chtělo loni ve smluvním rámci EU do Řecka vrátit 7079 žadatelů o azyl, úspěšné bylo ale v pouhých šesti případech! Ještě méně úspěšná byla SRN v roce 2017, kdy se jí do Řecka nepodařilo vrátit jediného běžence.

Otřesný je i případ iráckého imigranta Farhada Ramazana Ahmada podezřelého z ubodání pětatřicetiletého Němce s kubánskými kořeny Daniela Hilliga v saském Chemnitzu. V každé civilizované zemi by byl takový člověk dávno poslaný do basy a po odkroucení trestu deportován. Ne však v Německu mutti Merkelové. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Německo, volte prosím 24. a 25. května ve volbách do Evropského parlamentu hnutí SPD!

Iráčan Farhad Ramazan Ahmad spáchal v Německu mnoho zločinů a přestupků, jde o jasného nebezpečného recidivistu, přesto to německý stát neřešil a tento „uprchlík“ si chodil v pohodě na svobodě.

Server Focus vybral jen namátkou některé jeho zločiny. Za povšimnutí stojí i data, kdy se měl činů dopustit. Leckdy jsou mezi nimi jen několikadenní přestávky.

19. listopadu 2016: Z kanceláře vedení ubytovny pro mladistvé v Chemnitzu ukradl peníze a jízdenky.

20. listopadu 2016: Z pokoje dalšího běžence ukradl dva páry bot a vlasovou kosmetiku.

23. listopadu 2016: Kradl v supermarketu.

12. prosince 2016: Ve sportovním oddělení supermarketu ukradl boty značky Adidas.

28. ledna 2017: Krádež v supermarketu v hodnotě 40 euro.

2. března 2017: Napadl mladého Němce, později napadl mladou Němku, kterou zfackoval a další ženě naplival do obličeje.

26. dubna 2017: Zadržen revizorem, kdy jel v Chemnitzu bez jízdenky.

27. dubna 2017: Zadržen, když vykrádal pokoje svých spolubydlících v azylovém domě v Chemnitzu.

4. června 2017: Byl zadržen s marihuanou

2. srpna 2017: Vyhrožoval 16letému.

4. prosince 2017: V opilosti zmlátil jiného běžence, vedení ubytovny muselo volat policii.

Jeho násilnosti vyvrcholily na začátku února 2017, kdy napadl v bistru 22letého Syřana, který tam prodával kebab. Mladíkovi zasadil čtyři bodné rány. „Proti Iráčanovi bylo vedeno trestní řízení kvůli vážnému ublížení na zdraví. Ačkoliv se případ vyšetřuje více než dva roky, dosud nebylo řízení ukončeno,“ napsal Focus s odkazem na policejní spisy.

Lidé, kteří znali Farhada Ahmada, ho popisují jako nepředvídatelného, bezohledného, bezcitného člověka, který bez milosti likviduje vše, co mu stojí v cestě. „Bál se pouze o svůj vzhled,“ uvádí se v policejní zprávě. V každé civilizované zemi by byl takový člověk dávno poslaný do basy a po odkroucení trestu deportován. Ne však v Německu mutti Merkelové.

Imigranti na Západě vraždí, znásilňují, kradou, napadají lidi, ale nikdo to neřeší. Odpovědnost nesou sluníčkářští politici jako Juncker, Macron a Merkelová, kteří mají na rukou krev svých spoluobčanů. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Německo, volte prosím 24. a 25. května ve volbách do Evropského parlamentu!

Autor: Radim Fiala 


 


Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...