Generál Šándor neví, co je to islám?

Sdílejte článek:

PAVEL DUDR

Stanice Svobodné universum natočila rozhovor s bývalým náčelníkem vojenské rozvědky a bezpečnostním expertem, generálem Andorem Šándorem, na téma bezpečnost.(1) V  rozhovoru pan generál řekl:

„Je zvláštní, že jedna politická strana v parlamentních volbách měla protiústavní slogan, který byl u veřejnosti jedním z nejpopulárnějších. A tento slogan zněl „Ne islámu“. Ústava zajišťuje svobodu vyznání a mezi tato islám patří.  A snaha některých politiků se přes toto „vozidlo“ udržet u moci, nebo se dostat k moci a radikalizovat muslimy, které zde máme, kteří sice nejsou úplně bez problémů, ale nejsou radikální, tak to považuji za velmi škodlivé. Ničemu to neslouží, jedině tomu, že některý z nich se natolik zradikalizuje, že se prostě rozhodne a pomstí se nám.“

Nabízí se tedy otázka, zda gen. Šándor vůbec ví, co je to islám:

Islám má stránku nejen náboženskou, ale také právní, a ta se nazývá právo šaría. Existují průzkumy, které zjistily, že zavedení islámského práva šaría podporuje 72 % muslimů ve Francii a 69 % v Británii (2).

Podle práva šaría na důkaz svého znásilnění musí mít žena čtyři mužské svědky, jinak je to považováno za nemanželský sex (3). Takže bílé dívky a ženy se už stávají v některých západoevropských zemích lovnou zvěří, 400 000 žen je sexuálně napadeno v Anglii a Walesu každý rok, ale pouze 15% těchto útoků je hlášeno policii (4). Server Statista udává, že v Anglii a Walesu bylo zaznamenáno policií v roce 2017 celkem 53.977 znásilnění (5). Tyto statistiky však pochopitelně neříkají, kteří z pachatelů jsou muslimští migranti. Ale dá se to usoudit z toho, jak tam narůstá počet migrantů a počet spáchaných trestných činů.

Ústavní a protiústavní znásilňování dětí

Podle práva šaría může být manželství „naplněno“, když nevěsta dosáhne 9 let (6).

Podle našich zákonů se však jedná o trestný čin Znásilnění dle § 185, odst. 3a s trestní sazbou 5 až 12 let. Takže pokud bude dále probíhat islamizace dle Šándora, již brzy zde budeme mít legální, tedy ústavní, a naopak protiústavní znásilňování dětí, jak je tomu již nyní v západní Evropě, kde jsou dnes a denně tisíce dětských nevěst zcela beztrestně znásilňovány.

Nakonec si můžeme ještě všimnout, jak dobře už pan Šándor ovládá islámskou ideologii, která učí, že pokud muslim spáchá nějaký zločin, pak je nutno zaměnit oběť za pachatele, protože islám je náboženství míru. Takže pokud by zde v rámci džihádu spáchali muslimové nějaké trestné činy, pak viníky jsou ti, kteří na jejich zločinnou ideologii upozorňovali.

Prameny:
(1) https://www.kupredudominulosti.cz/sandor-andor-3d-uz-davno-neverim-tomu-ze-media-jsou-pojistku-demokracie/
(2) https://www.securitymagazin.cz/security/zavedeni-islamskeho-prava-saria-podporuje-72-procent-muslimu-ve-francii-1404050824.html
(3) Alí Síná, Jak porozumět Mohamedovi a muslimům, str.300, 302
(4) https://www.oxfordrapecrisis.net/content/myths-facts
(5) https://www.statista.com/statistics/283100/recorded-rape-offences-in-england-and-wales-uk-y-on-y/
(6) Alí Síná, Jak porozumět Mohamedovi a muslimům, str.301, čl.20

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,77 out of 5)
Loading...