12.2.2019
Kategorie: Kultura a tipy

Dovolená pro rodiny s dětmi za každého počasí

Sdílejte článek:

Když jsem se svým mužem hledala vhodnou dovolenou pro tříčlennou rodinu, byla jsem z výběru ubytování pro rodiny s dětmi lehce na rozpacích. Většinou by dovolená pro rodiny s dětmi skončila fiaskem, jelikož v hotelích neměli absolutně žádné využití pro děti během nepříznivého počasí a leckdy by se nedalo nic podnikat ani v okolí hotelu či jeho bezprostřední blízkosti. To jsme ovšem ještě neslyšeli o hotelu TOP Benecko, který rodinám s dětmi nabízí aktivity, respektive prostředí hotelu, které děti pobaví jak za slunných dní, tak i tehdy, když počasí nebude hrát do karet. Díky tomu bylo naše rozhodnutí o tom, kam pojedeme s naším synem na prázdniny, více než jasné.

Dovolená pro rodiny s dětmi, která nás nadchla

Prázdninová dovolená pro rodiny s dětmi byla vskutku nezapomenutelným zážitkem pro všechny zúčastněné. Naše rodina totiž zažila neskutečný týden, který se odehrával v překrásné kotlině Krkonošského národního parku. Na tomto místě bylo opravdu překrásně. Žádný smog jen čistý horský vzduch, který nám ve městě tak moc chybí. Špatné počasí nás potkalo pouze jeden den, který jsme věnovali společenským hrám a večer velmi dobré večeři. Jinak nás zde převážně panovalo krásné slunečné podnebí, které zde není ničím ojedinělým. Musím tak uznat, že nás dovolená opravdu nesmírně nadchla a jistě se na „místo činu“ vrátíme příští rok znovu, tentokrát ale v zimě.

Potěšila nás cyklostezka i místní ZOO

Velmi mile nás potěšila celá řada cyklostezek, které jsme rovněž nadšeně sjížděli na kolech. Rovněž náš obdiv získala i místní ZOO, kde si náš syn užil opravdu spoustu zábavy během našeho celodenního výletu, který jsme zakončili legendární Lufťákovou stezkou. Syn se synem využil i bruslařskou dráhu, která byla rovněž vynikajícím zpestřením celého dne. Ve výčtu zábavných výletů nesmím zapomenout ani na koloběžkovou dráhu či místní farmu s překrásnými koňmi.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Loading...