24.1.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Znásilnění Švédska

Sdílejte článek:

MIKE/DE

Spectator vydal před nějakou dobou zprávu o množství znásilnění ve světě, která sleduje počet znásilnění na 100 000 žen. Zvláštní je, že na druhém místě je idylické Švédsko, jediná země, která je před ním, je Jihoafrická republika. Tento krásný a pracovitý národ v posledních letech zaznamenal velmi prudký nárůst míry kriminality, s jakou se jeho skromné ​​policejní síly nemohly vyrovnat. Švédské děti trpí nejvíce …

[ad#textova1]

 

Smiley face

Zde jsou statistiky švédské kanceláře pro statistiku kriminality BRÅ.

– 7 840 hlášených znásilnění v roce 2018 
– Polovina obětí jsou děti ve věku 0-17 let 
– 29% obětí je mladších 15 let 
– 13% nárůst dětského znásilnění v letech 2017 až 2018

Abychom ukázali, jak špatné to ve Švédsku je, je zde nějaký kontext:

§ Počet hlášených znásilnění byl v roce 2016 6560, což je od roku 2015 nárůst o 13%.

§ Počet hlášených znásilnění v roce 2017 činil 7230, což představuje nárůst o 10% oproti předchozímu roku.

§ V roce 2018 se toto číslo zvýšilo na 7840, nárůst o 8% a nový rekord.

Také se téměř polovina mladých švédských žen ve věku kolem dvaceti let bojí a v každodenním životě se cítí nejistě, obává se, že by mohli být oběťmi různých zločinů. Zajímalo by mě, proč … když levičáci říkali, že lidé, kteří přicházejí do Evropy, jsou mírumilovní … náboženství míru

Islám, víra, kterou si sebou veze většina příchozích “mužů” není kompatibilní se západní civilizací, ani s žádnou jinou“civilizací”, kterou by západní lidé nazvali “civilizovanou”. Existuje tady poměrně bizarní “kulturní” akceptování sňatků dětí a bratranců, což vede k tomu, co v dnešní době v Evropě teď vidíme.

Co se stalo s Švédskem? Pokud se zeptáte hlavních médií a zpravodajů z levého křídla, velký nárůst počtu znásilnění je způsoben tím, že je ženy náhle začali nahlašovat.

Ale pokud se podíváme na oběti, nyní ve Švédsku jsou znásilňovány nejen ženy, protože od roku 2015 díky enormnímu přistěhovalectví z dysfunkčního Blízkého východu začalo docházet také znásilňování mnoha mladých chlapců ” uprchlíky “, je to součást jejich kultury, například ” kultury ” v Afghánistánu.

Ne náhodou, ve stejnou dobu, kdy míra kriminality vzrostla, vzrostlo také k přistěhovalectví, zejména ze 3. světa, konkrétně z Blízkého východu a severní Afriky.

Jedná se o jednoduchou rovnici, kdyby tito lidé nebyli v Evropě, jednoduše bychom nebyli svědky problémů, které s sebou přinášejí. Máme vlastní problémy, nepotřebujeme si importovat další problémy.

Jak již bylo řečeno, Švédska musí být na prvním místě. Evropané musí být na prvním místě. Je potřeba říct dost!

[ad#pp-clanek-ctverec]

Zdroj: Defend Evropa

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...