18.1.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Matka tvrdí, že se její syn cítí jako dívka. V jeho osmi ho chce chemicky vykastrovat

Sdílejte článek:

SMK

Těžko uvěřitelné se stává skutečností v americkém Texasu. Matka údajně identifikovala u svého šestiletého syna Jamese pohlavní dystorfii a v jeho osmi letech, tedy za dva roky, ho hodlá vykastrovat, aby mohla být zahájena změna jeho pohlaví. Vyplývá to ze soudního dokumentu.

[ad#textova1]

Naopak, podle jeho otce i mnoha známých a příbuzných je syn v pořádku a chová se jako normální kluk. Touha jej změnit nastavení dívku může pramenit z aktivit jeho bývalé manželky. Sám však nic nezmůže, soud mu přikázal nabízet mu i dívčí oblečení.

“Syn, když je se mnou, zásadně odmítá nosit dívčí oblečení a identifikuje se jako chlapec,” říká otec. Matka je ale nekompromisní, svému synovi Jamesovi dokonce začala říkat Luna. A se svými požadavky jde matka ještě dál.

Po soudu požaduje, aby otec povinně s Jamesem docházel k transgenderovému poradci a jiným odborníkům a celou záležitost platil. Pohlavní dystorfii matka jako pediatrička synovi diagnostikovala u odborníka, kterého sama vybrala. James se údajně cítí být dívkou, když je s ní sám s chlapem, když je sám s otcem.

Na straně otce je například místní pastor, rodinní známí, sousedé. Pokud matka vyhraje, z Jamese sem stane Luna do osmnácti let jeho věku.

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: smk

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...