5.1.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Škola dopuje žáky léky na změnu pohlaví. Rodiče nic neví, většinou jde o autisty

Sdílejte článek:

SMK

17 dětí na jediné škole prochází změnou pohlaví. Většina z nich je ve středním až těžkém autismu. Učitelka anonymně promluvila pro Daily Mail, aby pomohla odhalit sílu transgenderové lobby, která za zády rodičů dělá z dětí neplodné hermafrodity.

[ad#textova1]

Učitelka se svěřila listu anonymně ve strachu o práci a tvrdí, že děti jsou klamány léky, aby nakonec došly k závěru že mají jiné pohlaví, než by mít chtěly. Většinou jde prý o duševně nemocné děti, například autisty a jsou dopovány léky bez vědomí jejich rodičů.

Dříve Daily Mail odhalil, že třetina dětí, které vykázaly pohlavní dystorfii (pocit, že se narodily v jiném pohlaví), jsou děti s autismem. Podle učitelky, kterou z bezpečnostních důvodů Daily Mail pojmenoval “Carol,” jsou mladší děti silně motivovány staršími ke změně pohlaví. “Je tu také faktor vzorů mezi youtubery, kde je hodně transgenderů, kteří na děti působí jako vzor, jenž s snaží napodobit,” říká. Carol tvrdí, že je událost spojena s transgenderovou lobby.

Tento kombinovaný tlak nakonec může vést k neopodstatněným operacím s cílem fyzické změny pohlaví. Jedním z vedlejších účinků je samozřejmě neplodnost. “To je naprosto skandální,” říká Carol.

“Nevěřím, že ti žáci mají pohlavní dystorfii. Jsou to jen autisté a potřebují pomoc. Místo toho jsou vedeny k tomu, aby následovaly například vzor jednoho spolužáka, který opustil školu a podstoupí operaci na změnu pohlaví,” tvrdí Carol. Škola navíc schválila neutrální pohlaví žáků, kteří mohou své pohlaví zvolit podle toho, jak se ten den cítí být.

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...