17.12.2018
Kategorie: Multikulturní soužití

Jednu svíčku za mámu …

Sdílejte článek:

ROMAN KOŠŤÁL

Malej kluk zapálí svíčku za svojí mámu. Mámu, co umřela jenom proto, že nějakej muslimskej pošuk se rozhodnul, že všem ukáže tu správnou “cestu.” Umřelo 12 lidí… Malej kluk zapálí svíčku, mámu mu to nevrátí.

[ad#textova1]

Je to nějaký dva roky, co se Anis Amri rozhodnul, že “Allahu Akbar!” Půjčil si náklaďák a najel do lidí na vánočním trhu v Berlíně. Zabil 12 lidí, který neudělali nikomu nic, jenom tam byli. Mezi mrtvými byla i češka Naďa Čižmárová (34). Zůstal po ní malej kluk… Jenom kvůli tomu, že někomu rupne v palici. Jenom kvůli tomu, že má v sobě jakousi pseudovíru, jenž mu ukazuje “cestu.”

Kolikrát ještě budeme nuceni prožívat to samé? Proč pořád máme něco chápat a přijímat? Zlo zůstane zlem. Hloupost p. Merkelové a EU je nekonečná. Nechápu, nerozumím a je mi smutno. Jeden malej kluk zapálí svíčku za svojí mámu… To je něco, co nemuselo být, ale stalo se.

A potom poslouchám ty rádoby morální kecy jedné europoslankyně o tom, že jako nějakých 50 sirotků je v poho… Není, protože tady jeden malej kluk je bez mámy a zapálil za ní svíčku. Svíčka je jenom gesto, ale ten plamen prostě hoří. Hoří v něm jeden zmařený život. A zmařil ho někdo, kdo dostal jakousi šanci… Co mi na to řekne p. europoslankyně, co mi na to řeknou všemožné neziskovky???

Před dvěma lety zcela zbytečně umřelo 12 lidí. Od té doby umřelo těch lidí daleko víc. Obhajovat amorálnost těch zabijáků, to chce hodně silný žaludek a svědomí na bodě “0”.

Jo, můžeme zapálit svíčku…

[ad#pp-clanek-ctverec]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...