11.12.2018
Kategorie: Politika

Proč se (p)rezident chová jako ruský vazal?

Sdílejte článek:

KAREL ÁBELOVSKÝ
Proč bagatelizuje hybridní válku, která nejen u nás bezpochyby probíhá, proč bagatelizuje činnost rozvědky, anexi Krymu, stejně jako sankce EU, které bezesporu fungují?

[ad#textova1]

Komu tedy vlastně slouží (p)rezident Miloš Zeman? A taky proč? České republice, snad? Protože přes zdánlivou neprůhlednost financování jeho volebních kampaní, je snad každému doposud samostatně myslícímu občanu této země, kterému zatím ruská a proruská propaganda, stejně jako propaganda právě jen proruských politiků a taky všelijakých hlupáků, především tedy komunistů a dalších pohrobků komunismu; tedy pohrobků totalitní, zločinné a nedemokratické moci, lidí s pokřiveným či zlomeným charakterem, nebo prostě jen různých hlupáků a nevzdělanců, nevymyla ještě totálně mozek z hlavy, jako je tomu právě u všech těch prodejných a bezpáteřních postižených; je už přeci jasné, že za vším stojí ruský a čínský zájem, jejich kapitál, jejich finanční i také politické zájmy (vražení klínu do i tak těžce se sjednocující Evropy apod.) a lidé, které si prostě oni koupili! Přestaňme už konečně zpochybňovat očividné, strkat hlavu do písku jako pštrosi a skutečně nazývejme věci pravými jmény, bez oné přiblblé politické korektnosti, kterou tu tito lidé šermují, netušíc, že jsou to právě jen oni, kdo tu chrání lež a pokrytectví, kdo chrání a obhajují zradu!

Miloš Zeman je prostě jen velmi lehce ovladatelná, protože velmi egoistická loutka v rukou lidí, kteří ho financovali, financují a podporují, stejně tak, jako ho zároveň zneužívají; a je to zrádce a kolaborant v tom smyslu slova, který komunisté po léta vtloukali do hlav právě těch zabedněnců, kteří jim i nadále a věrně slouží. Za prachy, jak jinak! A tak velezrada, je asi jediný možný způsob, jak tohoto nemocného, pomstychtivého a zaprodaného slabocha zbavit funkce, a to nejen proto, že není z titulu své funkce zodpovědný. Paradox tohoto “kocourkova”, kdy egoistický hlupák (a to i přes svou fotografickou paměť a jeho nespornou vzdělanost, inteligenci – dá-li se tomu tedy tak skutečně říkat(?)) sedící na hradě, žije v mylném domnění, že si už může dělat a říkat naprosto co chce.

Takového prezidenta skutečně chcete? Prezidenta, který očividně nechápe to základní a stěžejní, smysl své pozice v parlamentní demokracii? No, pak jste na tom stejně tak jako on, dovolím si tvrdit a to bez pochybností. Pak jste stejnými zaprodanci a kolaboranty, stejnými zrádci tohoto národa, kterým se paradoxně vždy ve svém pochybném vlastenectví zaštiťujete, stejně jako tento pomatený, kvůli pomstě všehoschopný a ke všemu “snadno a lacino” prodejný hlupák a pomatenec.

PS: Ptáte-li se snad, proč používám stejné rétoriky jako lidé, kteří tu obhajují a podporují tyto zrádce, pak vězte, že je to jen a pouze přesvědčením, že na tyto lidi slušnost a uměřenost neplatí, neb ji ve své ubohosti a nevzdělanosti považují pouze za slabost; tedy dle mého soukromého názoru platí to, že dělají-li dva totéž, není a nemusí to být vždy totéž. Jsem přesvědčen, že chcete-li se ubránit podlému, sprostému útoku, nemůžete si brát žádné servítky, musíte odpovědět se stejnou, lépe řečeno spíše daleko větší razancí a daleko nekompromisněji, než takový sprostý útočník! A to není žádná hloupá obhajoba, to je prostě životem prověřený fakt! Zde slušnost, kompromis, respekt, ani dohoda neplatí. Zde a na něco podobného, platí jen nekompromisní odhodlání a síla. Věřte, nevěřte … jsem zcela přesvědčen, že po dobrém to nejde! Jednoznačným dokladem, je vývoj za posledních pár let, bohužel!

… no, mnozí asi dávno zapomněli, evidentně …

… zestárlí mladí za kvartýr a stravu, vlečem se časem, zpola udušeni v tekutých píscích gubernijních mravů … žvanění tupců místo rozhovoru, než v klidu zdechneš, nezbývá než nasát, utopit zbytek odvahy a vzdoru. Mlčení skrývá paranoiu žití, mlčíš a zdobíš okna pro oslavu, víc nežli duše platí živobytí v tekutých píscích gubernijních mravů.

[ad#pp-clanek-ctverec]

bloger_581

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 votes, average: 2,25 out of 5)
Loading...