9.12.2018
Kategorie: Exklusivně pro PP, Politika

Chudé „tvrdé jádro“ jemuž spadla maska

Sdílejte článek:

RUDOLF MLÁDEK

Už i nejzavilejší patolízalové špatného vedení Evropská unie museli zmlknout po protestech tzv. Žlutých vest ve Francii. Vytekla totiž skutečnost, která se ve všelijakých růstech HDP a jiných pseudo-ukazatelích tajila, mlžila a překrucovala. Však se tomu také ekonom Pavel Kohout veřejně a často vysmíval. A měl pravdu nejen on, ale i mnozí další, když musíme připomenout Václava Klause st., který správně předem upozornil, že měna euro nebude tahounem západních ekonomik, ale spíše opačně. Samozřejmě, že nikdo v západní části EU se názory východní části EU nezabývá, neboť pro politiky těchto zemí jsou názory našich odborníků nezajímavé a Klaus st. má dokonce jakýsi zákaz jezdit dále na setkání globalistů v Davosu.

 [ad#textova1]

VZPOURA CHUDÝCH

Ale ani přehlížení, zákazy a jiné obstrukce nemohly zakrýt pravdu, kterou v tzv. „tvrdém jádru“ nalezneme. Vzpoura Žlutých vest je vzpoura chudých. Těch, kteří na konci měsíce nemají, co jíst nebo z čeho zaplatit nájemné. Až příliš nápadně to připomíná polskou Solidaritu (Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność“) z roku 1980. Ani zavilí komunisté si už netroufli ji rozstřílet a rozmašírovat tanky, protože by to znamenalo vyvraždit miliony chudých Poláků.

PŘIZNÁNÍ ČT

Je to téměř pikantní, že mediální super-podpůrce této Evropské unie naše Česká televize pak na svých stránkách ČT24 přiznala, že ani „bohatí“ Němci na tom nejsou příliš lépe, neboť mnozí také nemají na nájem a o svém bydlení si mohou nechat jen zdát. Ostatně pouze 1/3 Němců má vlastní bydlení. Německo je bohatým státem chudých občanů a Francie je státem zadluženým a ještě chudších občanů. A obě země vyživují miliony nepracujících a některé už ve třetí generaci. To i ten těžkopádný a nesvobodný socialismus se pak jeví, že byl spravedlivějším a lepším režimem a česká nostalgie po něm je zřejmá jak z projevů lidí, tak především z jejich volby. „Tvrdé jádro“ je odstrašující příklad, jak se to dělat nemá. Tak kdo o toto „tvrdé jádro“ v České republice ještě stojí?

VÝCHODISKO JE OBTÍŽNÉ, ALE NIKOLIV NEMOŽNÉ

Plán politiků jako jsou ministr vnitra Itálie Salvini, politička Le Pen a dalších na změnu a reformu Evropské unie je asi tou zatím nejlepší cestou, jak stav změnit. Ale největší brzdou jakýchkoliv změn je právě Francie a Německo a obě země jsou dnes spíše už odstrašujícím příkladem. Evropský parlament může zásadním způsobem změnit zákeřnou a podlou Evropskou komisi, pokud se Evropský parlament emancipuje a přestanou se jeho členové starat pouze o své prebendy.
Když Salvini hovoří o nutností zbourat bruselský bunkr, nemyslí tím zbourat EU, ale vyprostit se z totality nastolené tzv., Lisabonskou smlouvou a dnešní Evropskou komisí. Superstát EU je iluze a ještě mnoho desítek let bude, protože jako vždy samozvaní vládci všem národům v takovém superstátě opět jenom škodí. EU není a nebude Spojenými státy a ani likvidace střední bílé třídy pomocí chudoby a migrantů není plán, který by měl dlouhodobou životnost. Skončí leda tak, že příště budou žluté vesty ozbrojené. Ostatně i v Evropě by pak mohl někdo připomenout slova Thomase Jeffersona, že Strom svobody je občas nutné zalít krví tyranů a vlastenců.

VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU

Už nyní Evropská komise plánuje s technologickými giganty cenzuru na sociálních sítích a skrytou podporu svým zájmům. Ostatně Google to veřejně přiznává. Samozřejmě, že globalisté se pokusí zachovat současný likvidační a zhoubný kurz pro Evropskou unii a současná Evropská komise je skvělým nástrojem pro takový záměr. Je tedy důležité, jací poslanci zasednou po květnové volbě 2019 v Evropském parlamentu (EP).

Německo se už chystá obsadit předsedu Evropské komise a nová předsedkyně CDU paní AKK nejenže bude pokračovat v politice Merkelové, ale očekávejme, že se potvrdí známé: Poturčenec horší turka. Rozhodně nečekejme, že dobrý život Evropanů by snad byl cílem globálního kapitálu a současných evropských elit. To ani vteřinu. I čeští voliči budou moci do věci pohovořit, byť 21 poslanců EP je jenom kapka, ale i ta je důležitá. Podívejme se na české strany a hledejme ty, které podpoří Salviniho plán. Zatím vidět nejsou.

[ad#pp-clanek-ctverec]

MLADEKR

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (41 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...